annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 aaa pierwsza dzisiaj :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 to ja druga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 to ja brąz zgarnę ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 klikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 trzasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 pewnie zaraz Smiley wyskoczy hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 to teraz pacne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Hugo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 smarkata się wita:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 jak byłam mała to była taka piosenka - a w górach już jesień... ja chyba zaśpiewam (swoim trzecim fałszem w dodatku) a u mnie już jesień :O poddałam się i katanę na kurtkę skórzaną zamieniłam,a dziś widziałam dziewczynę w rękawiczkach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 dzieki za ziolo:) u mnie sie teraz wypogodzilo i fajno jest-nawet mam okna wszystkie pootwierane:)ale wieczory i poranki sa mrozne !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Izunia 30 oj czyżby choróbsko sie przyplątało? na zdrówko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Ania dzięki zgadłaś! zatoki mnie bolą i ogólnie mi jest tak źle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 chociaż sobie nabiję na poprawę nastroju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 już i tak dostałam miano marudy :o ale to moja wina,że jest mi źle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Po mnie tez jakies diable chodzi. Czekajac na autobus zalowalam ze nie wyciagnelam rekawiczek z pudla (tylko ktorego?). Wszystkim nabijaczkom po za poprzednio zdobyte stronki, ja tylko na podkladki sie nadaje :( Annnnna, to kiedy slub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Piodkładkom też się zioło należy....szczególnie w taka pogodę ;) łap! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Dea Erw kiedy nam pozwolą :) w piątek pierwsza wizyta w urzedzie, mam nadzieję że nie będzie wielkich problemów z tym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Izunia 30 ech te wstrętne zatoki, to jest ból :( biedaku, ja też wtedy narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Izunia chociaz ty mnie doceniasz ;) :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Aniu, powodzenia z calego !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach