Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 za wszystkie ziółka dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 macham nie machanym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 tu tez nikogo niema?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 ok to stad tez sobie ide:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 Hugolina czajnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 a teraz się przywitam grzecznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 i na mnie kolej żeby pomachać :) Hugolina za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 :D czajnik dziekuje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 Hugolina pewnie już planuje jak tu się za następną zaczaić :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 ja tez pomacham co mam byc gorsza :) ide zmywac i sprzatac :( i powybijac pajaki w ogrodku. przeprowadzilam sie ostatnio do domu gdzie ogrodek graniczy z lasem i mam tyle pajakow w ogrodzie i w domu ze szok. jeszcze te w ogrodzie ostatecznie zniose ale w domu brrrr. musze wszystko posprzatac po swojemu po poprzednich wlascicielach, bo futryny w oknach sa czarne (doslownie) i pewnie dlatego tyle tych pajakow w domu. dobra koniec gadania ide. milej soboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 the best nie cierpię pająków!!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 i jeszcze sobie nabiję wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 :) w niedzielę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 i w niedzielę sobie też nabiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 chyba tylko ja dziś tu urzęduję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 :) a ja uciekam od pajakow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 to jeszcze stukne przy niedzieli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 jeszcze stukne na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 ja mam fobie i nikt mi nie wytlumaczy ze pajaki: sa pozyteczne nie gryza nie skacza boja sie ludzi itp, itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 i jeszcze sobie pomacham a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 a ja pomacham w poniedziałek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 ja tez:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 nawet stukne w poniedzialek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 tutaj tez poleje:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach