Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi to ty czajnik jesteś!!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 i nie znudzi jej się w kółko to samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 dzięki za zielsko i dlaczego czajnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 jakie niebo u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 uwierz - wołowinka nie znudzi się nigdy!!!!! poza tym z różnymi dodatkami ma - raz olej z łososia,raz żółtko,raz odżywka a oprócz tego suchy do dyspozycji całą dobę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 czajnik,bo czaisz się na limity......i stronki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 u mnie może z 1o gwiazd jedynie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 u mnie niebo ciemne....ale nie pada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 gwiazd nie liczyłam....wieczorne spacery to działka faceta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 acha, ale na stronki nie, ja mam po prostu takie szczęście, wiesz? Na każdym topiku, musze pare razy zaliczyć stronkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 my to potrafimy zdemoralizować :D Emmi od \"pięciu minut\" u nas i już czajnik się zrobił :D masz za poprzednia stronkę i za tę okrągłą topikową i za teraźniejszą Izunia i dla Ciebie za którąś tam poprzednią (tą z łomotaniem;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 mojej się znudził makaron z wołowiną :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Ja wyszłam na taras popatrzeć w niebo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 a jakiego masz psa? suczkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Eternity dziękuję,kochana jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 eternity :) ja już kiedyś nabijałam, niekoniecznie jako ja, a pomarańczka, bo w tym momencie nie chiało mi się ciągle hasła wpisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 ta wygoda z raz podawaniem hasła jest przecież świeżym nabytkiem kafeterii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 dzięki za zieleninkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 u mnie chmury to nie widzę co na niebie :( Emmi wiem :) hehehe pomarańcza też z Ciebie niezła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 U mnie sunia 10 letnia , mix, ze schroniska, ale super psina, ze świecą takiego drugiego stróża szukać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 No mówiłam, to ode mnie niezależne ja tak mam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 nawet nie wiecie jak mnie to czasami wkurza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 się nie wkurzaj tylko zioło łap też miałam kiedyś sunie ze schroniska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 są momenty, kiedy chcę tak cichaczem gdzieś machnąć, a tu nagle wywala mnie na nowej stronie i to od samej góry :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 łapię łapię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Lena :) ależ postanowienie :) I co tam będziesz robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi to się nazywa talent ;):D ja miałam kiedyś też ze schroniska suczkę owczarka podhalańskiego ktoś nam ją otruł :( nie zdążyliśmy jej nauczyć że ma od obcych nie brać tylko jeść ze swojej miski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 ja też macham,bo ktoś na mnie z filmem czeka i już zaczyna ....tupać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 Lenka, sorki za zmianę nicka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach