pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 No ale jak ja mam udowonic? Dobra! Moderator sie do mnie zwrocil osobiscie hehehe Lena mnie wkurwia od 2 lat ,ale bylam cierpliwa... A ze tamten topik Wam sie zrypal to i skasowany :D:D:D Starczy Izunia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Martoszka wszędzie można ! ;) Izunia to tamte przetestowane już są \"stare\" ;) Pepsi no właśnie ,coś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ania ty masz się oszczędzać ;) robota nie zając......nie ucieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Kurcze ja widzę ze nie w temacie, dobrze że mnie testować nie musicie :D ale wrednych kretów tu nie chcemy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Pepsi- cola starczy :) witaj wśród nas!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ania to absolutnie nie dotyczy tego topika!!!!! A Pepsi się nie obrazi,bo wie dlaczego o to pytałam,prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia 30 i stroneczka wpadła :D Dziewczyny u Was też tak ciemno, zimno i leje?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Annna u mnie nie leje slonko ucieklo a ja wole w domu siedziec hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia Ania nie bój żaby - nie musimy testować :) a bałaganu na pewno nie masz aż takiego którego trzeba byłoby się wsytraszyć :) i czy mi się wydaje czy stąd też coś poleciało bo poprzednia była Ani ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 A no to witajcie kochaniutkie . :D:D:D Teraz to sie dopiero rozsiade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 całkiem się coś pokiełbasiło z tymi stronkami - ciekawe..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 heheheh hej pepsi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Pepsi kurde no znow cos nam tu wykasowali jak nic !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 eternity ja nawet nie pomyslalam ze Ci przypominac, bez leb mi nie przelecialo nawet hehe a tak wogole to ktos skasowal sie lub cos bo post moj byl nizej na poprzedniej stronie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 wrrrrrr co jest !!!!! nigdy nic nam tu nie kasowali, o co chodzi????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 dzięki za ziółka póki stronka moja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 Wykasowali? Chyba nie , bo u mnie wszystkie posty widac i Izunia ma stronke. Kafe sama sie jakos muli i kielbasi , a mieli miec lepszy serwer :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 u mnie szaro i zimno , nie pada ,ale powietrze takie zimowe jest :o brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a może jakiś post nawiązał do tego do czego nie powinien i dlatego poleciał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 annnna ,pepsi skad jestesta jak mogie spytac ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ale swoją drogą to my sławne jesteśmy ;) bo przecież my same nie dajemy do skasowania....czyli mamy wiernych czytaczy ;) albo chociaż jednego czytacza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastku ja z Polski jestem . Mazury piekne nasze .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek ;) Pepsi ale my widzimy bo poprzednia stronka była Ani a tak btw - Wam też tak muli kafe czy to u mnie sprzęt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 sprawdzilam wpisy dzisiejsze sa! chyba sie komus nudzi i kasuje teraz pojedyncze wpisy-hm dziwne ze akurat dzisiaj dzieciniada ciag dalszy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 pepsi na tej jest ok, na poprzedniej coś pocudaczyli - wrrr ;p nie bedziemy sie stresowac :D, co dobrego dzis pichcicie bo ja nie mam pomysła ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 amba go zezarla jak to mindi mowi hhaahaahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 u mnie nawet znośnie....choć ciągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 pepsi no zobacz, a skad z Mazur, moze my sasiadki aaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Izunia!!!!! Ciekawe gdzie czytacz bedzie sie udzielal? Kurde a mialam nie podjudzac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 eternity mi nawet smiga dzisiaj, nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach