moloko23 0 Napisano Listopad 27, 2008 2w1 niezłe określenie :D Jest groszek, nie Fasolka :D:P Dziewczyny musimy sie Wam pochwalić że u nas na topiku rocznikowym to juz dwie przysżłe mamuski sa :D Obie maja zblizone terminy porodów :D SIę postarały Kobietki :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Aniutka gratuluję!!!!!!!!!! czyli dobrze zgadłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 dziekuje:D Ale takie ziolko to chyba nie zaszkodzi:P Akurat mam zachcianke na ziolko forumowe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 Izunia strzal w 10:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 Aniutka to gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Aniutka to w jakim miesiącu nastąpi szczęśliwy dzień spotkania z \"Groszkiem\" jak to Moloko nazwała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 hahahaha....dziś FATUM na mnie przeszło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 Wg obliczen lekarza 21 lipca 2009:D Lap za stronke Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Aniutka dzięki To super data!!!! Będziesz chodzić z maleństwem na dłuuuugie spacery,bo pogoda na pewno będzie cudna!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2008 heheheh w lipcu to jak moj DAWIDEK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 dlugie spacery na pewno sie przydadza. Ale pewnie lazic z ogromnych brzuchem w najwieksze upaly to dopiero masakra:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Ale z tego mi wynika,że ty dosłownie \"chwilkę\" temu robiłaś test ciązowy ;):) mam nadzieję,że nie męczą cię żadne mdłości.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 2,5 tyg temu byl test, u lekarza bylam w poniedzialek i potwierdzil na usg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 na razie tylko wczoraj gorzej sie czulam, tzn slabo mi bylo i spac mi sie chcialo. A tak to wiekszych objawow na razie brak. Ale wszystko jeszcze przede mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 A u mnie wczoraj był poród ;) ale za to od razu 9 - raczki!!!!!!!!! rybki mi się rozmnożyły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 Izunia Aniutka sa wentylatory dasz rade a potem bedziesz z dzidzia na spacerki biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 no niezle, 9-raczki:P Mi lekarz zrobil dowcip i powiedzial, ze widzi 2 zarodki:D Zamarlam na chwile i az mnie zmrozilo ze stresu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 Izunia addzielilas je od matki? w glowie przestalo juz mi sie krecic ale rano to bylo straszne-niewiem chyba sie starzeje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 ja tez mam rybki, ale one to caly czas sie mnoza:P Nie nadazam za tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 Aniutka hihih oj nawet jakby blizniaki byly to za jednym razem odchowasz 2 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Aniutka wierzę......też by mnie zmroziło,szczególnie że wczoraj \"Żonę austronauty\" oglądałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 rybki mialamkiedys -pamietam jak siedzialam i lowilam sitkiem heheh mialamich chyba z 50:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 a potem oddalam do zoologicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 UWAGA!!!! ...................18 000................................. \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ proszę się częstować!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 one mi się w kuli rozmnożyły!!!! matka wieczorem wyłowiona,a samiec i glonojad od razu,jak tylko zauważyła pierwsze 3 młode :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 {kwiat] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2008 Aniutka dziękuję ślicznie ten ostatni rządek to bezalkoholowe są.....specjalnie dla ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Listopad 27, 2008 a jak bezalkoholowe to chetnie sprobuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2008 Izunia chetnie sie napije:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach