hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 musze zmienic mysze bo mi bateria siadla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no niby maja byc o 3 meble obaczymy no ja se wezme golabka .. jamiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Pestka smacznego:) jak juz mebelki beda to porob zdjecia i slij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 gołąbki pycha ! ;) kurde to zaraźliwe jest - mi już się też nic nie chce :P szaro za oknem się zrobiło ale chociaż temperatura się podniosła dobrze że chociaż najgorsze dni @ mam za sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 chyba nie zdaze zrobic zdjec dzis bo ja do szkoly .. chyba ze juz po szkole .. nie wiem ile beda skladac jak co to i tak busem pojade do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no zarazliwe hihi slonko ucieklo a z nim chceci do pracy:P najchetniej to bym spac poszla hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 oo fatum:P Pestka dobrze ze masz busa do szkoly:) moze meble sie \"same\"poskladaja;) i bedziesz miec niespodzianke jak wrocisz ze szkoly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a propo szkoly to mam kurde wypracowanie napisac:Ojakos na to tez checi niemam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a ja teraz spojrzalam i mam 8 st. cieplo jak na grudzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hahaha same napewno nie hahahaha mozeta pomoc hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Hugolina :) kurde o spaniu to ja nie będę się wypowiadać ze składaniem powinni się uwinąć - robią to chyba codziennie to już pewnie wprawę mają ;) czy skręciacie sami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Pestka to ja lecę !!! ja się wprawiłam ostatnio w skręcaniu mebli :D najpierw regalik ,potem biurko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 u mnie cale 6 stopni hihi ale i tak zimno jak sie na dwor wyjdzie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Pestka hihi to zbieram brygade i jade:Dhihi zimno mi brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Eternity dzieki za ziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3922733 !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no to juz pakowac dupska hahahhahaha nie no powinni oni chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 widzialyscie??????????? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3922643 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 olaaabogaaaa na jedno i na drugieee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ktos sobie odpuscic nie potrafi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 1, 2008 :o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 1, 2008 az sie poplakalam:( http://www.wiktor.netoh.pl/wplaty.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ja tez ale to juz wczesniej to widzialam :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 macham jeszcze raz do Brazylii mnie nie wywiało po kawę.....ale musiałam zrobić 2 kawy i po nich zostałam WYGONIONA z domu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a teraz idę nadzorować wyławianie karpii ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 pestka jak ci poskladają meble to dobrze bo u mnie przywiezli rzucili i przeciez sami musielimy skladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 wszystkie 11 rybek wyłowione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 za stronki ziołem sypnę i ślicznie dziękuję za zioło dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a to dla Hugoliny za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 1, 2008 takiej tarantuli też bym nie dotknęła brrrrrrrrr ale widziałam interaktywną tarantulę-zabawkę!!! i nieskromnie powiem,że jednak mój Spikę ładniejszy był od tych fretek ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach