hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Ciastek a bierzesz cos? moze to z nerwow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 nie nie biore nic, mala w poniedzialek tamten pociagalo potem mnie i tak trzyma z przerwami ;-),mysle ze to wirus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 cos Was czesto te wirusy lapia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 wyslalam Wam cos hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 witam no hugo juz odebralam i odpisalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 oooo ale mi sie trafilo i to w poniedzialek maly juz wieczorem czul sie ok i nawet jesc mu sie zachcialo dzis poszedl do przedszkola :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Martoszka:) i za fatum ja wlasnie juz zaklepalam sobie fryzjera i dentyste w pl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Martoszka srawdz jeszcze raz poczte:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 u mnie juz drugie pranie lata-prasowanie odstawilam i jeszcze za okna musze sie zabrac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 niby slonko mam ale jest mrozno i mi reka chyba zamarznie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 na termometrze mam 0 stopni a wczoraj tak fajnie cieplo bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hugo a gdzie Ty na focie,czyzbys robila za fotgrafa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 wszystkim:) i od razu za fatum komu się należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 czyli juz swiateczne porzadki robisz? ja chyba wezme sie w weekend jakis ,okna pomyje,firany,posciel zmienie i raz dwa bedzie zrobione ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hehehe dzis moja gwiazda sama sie obudzila o 6,30 a to z tego powodu ze Mikolaj przyniosl jej taki zegarek Barbie w formie kwiatka,ktory ma budzik no i stary wczoraj nastawil (zawsze ja ja budze i dobudzic nie moge) dzis punkt 6,30 jak budzik zaczal dryndnic a ta drze sie od razu :tata wez to wylacz buahahaha ale nie zasnela juz-dobra pobudka :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja mam jedne firany poprane ale......na prasowanie czekają może się kiedys doczekają :P a do mycia okien to mi chłop potrzebny!! ja nie będę walczyć z parapetami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hahahaha...Mikołaj przyniósł przebiegły prezent ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ehehehhee ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia a coz ten przebiegly mikolaj Ci przyniosl? :) mi takie duze lusterko okragle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Euforka to nie mnie przyniósł Mikołaj przebiegły prezent :) to małej Ciastka przyniósł....ten budzik Barbie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 macham jeszcze raz okna pomyte:D a firanki sie piora Ciastek robilam za fotografa-ok zaraz posle jeszcze jedno zdjecie hihi mowisz budzik ja obudzil-moja ma takie spanie ze pewnie by nie wstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Ja tam typowo porzadkow swiatecznych nie robie-bo soe sprzata na bierzaco-zostalo mi jeszcze drzwi troche poglaskac:Pi wsio hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 aaaaaaaaaa no tak zakrecona jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Euforka ja tyz hihihi musze Ci w koncu mailem wyslac co chce zamowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 no i ja se chyba tylko firanki przepiore i drzwi poglaskam i bedzie wsio hehehe zostaje dupe rozsadzic i czekac na swieta hihiihh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Hugo to wysylaj bo bede robic zamowienie wiec jak czegos nie bede mala to domowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Euforka pamiętaj też o mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Euforka zrobione:) Pestka zostajesz w be na swieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 8, 2008 taaaa zostajee noo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach