Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 to seplenienie Mindy jest zaraźliwe!! nagrywanie a nie zagrywanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hahahahahahah , dobrze Ci tak Izunia :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 a ja nawet nie zauwazylam hihi dzis mam labe-nie musze gotowac:D idziemy potem do restauracji-otworzyli nowa w miescie-trzeba wyprobowac jedzonko:D a od jutra zaczne sie na nowo odchudzac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 niemachanym ;) ja muszę mieć podłogi jakie mam - nie moja chata :o kurde jak tą kapustą nie śmierdzi później to może też spróbuję ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Izunia limitowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja to powinnam miec na nazwisko - odchudzam się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Eternity Izunia heheh dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 uhuhuhu fatum :P:D no ja sobie na kolacyje chyba zarzucę też to penne do gara ;) z jakimś sosikiem :) a wyschła już choineczka więc za chwilę się wezmę za zdobienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Eternity dzięki i dla ciebie za fatum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 normalnie len mnie dopadl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 8, 2008 to już teraz testuj tą kapustę,żeby do świat wywietrzało! albo wypierz na sucho vanishem tak jak ja to robię,wtedy masz gwarantowany ładny zapach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 dzięki no ja się muszę pochwalić że na razie takie nazwisko mogę sobie odpuścić ;):P zważyłam się wczoraj albo przedwczoraj po kilku miesiącach i pokazało tyle samo !!!! nie jest źle zwłaszcza że sobie sporo folgowałam z jedzonkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 oj Izunia przy dzieciach na sucho nie przejdzie jest jednak \"ciut\" brudniejsza ;) ha! ale ze mnie goopek !!!!!!!! teraz mnie się przypomnęło że przecież odkurzacz piorący sobie mogę pożyczyć !!!!!!! schody tylko będę musiała ręcznie ale lepsze to niż jebać cały przedpokój na kolanach szczotką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 eternity hahaha noz kuzwa nie capi od kapuchy! musisz ja oczywiscie dobrze wycisnac ze soczku! a ja sie zaczne odchudzac po nowym roku po tych wszystkich obzarstwach ;) zeby do wakacji nabrac w miare ogolnie przyjetych jako normalne ksztaltow :p tym bardziej ze marzy mi sie hiszpanskie wybrzeze hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Eternity to gratuluje-bo nie masz efektu jojo ja ostatnio pojadlam sobie frytek z majonezem:P wiec nawet na wage nie staje:Pzreszta jestem przed @ i czuje sie jak pilka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 hejka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 dzięks Mindy będę eksperymentować ;) jak kapucha nie da rady to przejadę odkurzaczem z płynem (chociaż te płyny jakieś takie też nie za rewelacyjne :O ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Emmi:) Mindy mi tez sie marzy heheh ale musze pierw faceta przerobic:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja zawsze najpierw probuje "babcinych" sposobow bo jak zaczniesz sie z chemia pierdolic to juz tak trza bedzie dalej robic:( cuda czasem obiecuja a gowno prawda jak se kupisz hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Emmi Hugolina nie mam bo przyjęłam niektóre nawyki żywieniowe z diety niełączenia ;) jak sobie raz pogrzeszę to następnym razem jest zdrowe jedzonko i duuuuuuuuuuuuuuużo warzyw i może jeszcze działa to że nie mam ciśnienia zbyt wielkiego na to ile ważę ;) przytyję to przytyję , zgubię to jeszcze lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 a po swietach pewnie bede sie tez odchudzac :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Emmi hello Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 za oknem juz ciemnica:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 kuzwa otworzylam @ i z miejsca wkurwilam sie no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Ciastek na wkurwa co Cię tak wkurwiło ? wygadaj się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 oj hugo nie przesadzaj bo cie piedne w leb! gonisz sie z chlopem wokol domu czy to piatek czy niedziela i ty gadasz ze ci przybylo nie tak jak ja, prowadze siedzaco- wpierdalajacy tryb zycia!hahaha :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Grudzień 8, 2008 siemanko :D zajrzałam popatrzeć co u Was słychać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 8, 2008 no do chuja, ta dziewoja z agencji pracy obiecywala ze juz drugi kontrakt bedzie mial wieksza stawke za h, kurwa byla ta sama,bo niby osoba co tym sie zajmuje byla na urlopie ale obiecali ze osobiscie dopilnuje zeby juz 3 kontrakt zeby stawka bylo znaczaco wyzsza, przyslala piska trzecia umowe na 3 m-ce tym razem a tam kurwa taka sama stawka, co oni se mysla,stary powiedzial ze nie podpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Ciastek na wkurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Ciastek na wkrurwmoze malz musi sie upomniej o ta stawke? Mindy to ganiaj sie tyz z chlopem np wokol lozka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach