hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2008 Ciastek wez cos za wczasu-albo jakiegos grzanca wypij na wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 13, 2008 hej hej u nas pizdzi ze szok zimnica na calego...choc dodatnia temp....ale wiatrzysko niesamowity dop pracy oczywiscie mialam na 7mą :Opo pierwsze o 7 jeszcze iemnowato bylo bo pochmurno a po drugie w duzej ladzie chlodniczej nie bylo swiatla...chyba jarzeniowka sie zjarala klijenci nie widzieli dobrze nabialu i wędliny....blaszka a jak przyjechalam z pracy to mąż zucil mi na stol pol swiniaka a ja mowie sam go rozprawiaj bo ja po pierwsze nie umiem a po drugie musze posprzątec z lekka bo kolezanka z dziecmi ma przyjechac do mnie na szczescie z miesem juz sie uporalismy....znaczy on ja tylko wrzucilam do zamrazary i juz ogarnelam chate miedzy innymi poslalam łóżka bo rozpierducha byla :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 13, 2008 uuuj ciastek miejmy nadzieje ze twe obawy sie nie sprawdzą i sie nie zarazilas mnie ostatnio łamało przez dwa dni jechalam na bebletach przeciwbolowych bo wytrzymac nie moglam ,ale dzis jak ręką odjął juz jest ok :) moze moj pech minął...moze przeszedl na kogos innego? a moze temu ze dzis 13ty a ja odwrotek?nie wiem hihi siedze wlasnie i czekam na kolezanke...miala byc o 16tej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 13, 2008 nie będę się wyróżniać ;) u mnie też zimno na dworze połaziłam trochę po sklepach byłam na Starym Rynku na Betlejem Poznańskim i wysępiłam czapkę od Mikołaja hihihihihi oczywiście byliśmy na straganch \"żywnościowych\" i pajdy chleba ze \"szmalcem\" i grzane wino zaliczone :D kupiłam sobie też płyn do czyszczenia srebra i złota....prawda,że to typowy zakup na kiermaszu świątecznym? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 no dziwnie sie czuje, oczy mnie bola i wogole, nie wyglada mi to na zwykla grype, kuffaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2008 uu zjadlabym taka pajde ze smalcem hihii Ciastek masz gripex moze? wez cos dzis na wieczor zeby Cie calkiem nie rozlozylo ! Mnie juz prawie tydzien to gardlo boli ale jakos dychom:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 nie mam gripexu, tylko aspiryne i nurofen przeciwbolowy,pozyjemy zobaczymy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 13, 2008 eej nima was?czy to ja postow nie widze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 14, 2008 no nima nas hihhih se zakupki zrobilam hehe 2 kiece 3 cyckonosze i l kamizelee i bluzkr taka piknaaa ;p;p dobranoc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 14, 2008 no mowilam zakupocholiczka jak nic :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 14, 2008 wszystkim:) facet mi oszalał!!!! ;) na giełdę samochodową w taki ziab pojechał......i jeszcze mówi - ubieraj się i jedź ze mną!!! już się rozpędziłam - wolę gorącą kawkę w domu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 14, 2008 heheh co Izunia auto chcesz kupic?? nono Ciastek wole zakupo niz alko ... albo inne szkodzace hihihihi maz mi kupil zajebista prostownice juz ta z lepsiejszych .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 14, 2008 hugo hejka laski zakupoholiczka to ja:P:D i nie pytajcie dlaczego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 14, 2008 hej hej u nas -2 i wiatrzysko wiec odczuwalna temp. znacznie wieksza ziiiimno jakoscik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 14, 2008 a ja w szlafroku, na sofce i się obijam:D:D:D a rodzinę próbuję "uświęcić" więc do kościoła wysłałam:D:P i mam chwilę dla siebie bez głupich komentów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 14, 2008 cos insynuujesz pestka??? ze niby ja alko......, hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 14, 2008 duurna hiihhiih dalam tylko przyklada nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2008 :) dzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2008 niewiem jak jest na dworze bo jeszcze nie bylam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Pestka gratuluje zakupow;Izunia ja tez bym wybrala opcje-ciepla kawa w domku,Pudelko podstepem wykombinowala czas dla siebie:D Ciastek jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 14, 2008 przyklad he he he :p w nocy mnie trzeslo,przykrywalam sie pod szyje sama,cala spocona,wczoraj wypilam winko na rozgrzanie ;-) ale dzis rano jak wstalam mam gardelko zawalone z lekka,jak przelykam boli i troche lepetyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Ciastek to dzis znow wypij winko na wieczor na rozgrzanie-zeby Cie calkiem nie rozlozylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 14, 2008 zabieram sie za robienie stroiku swiatecznego hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 14, 2008 eeejoo ciastek lewa noga wstalas czy co?? hihi my uciekamy na kababa .. jamiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 14, 2008 a ja zaczynam miec lekkiego dola,mama ma problemy wiec i ja sie martwie jak to sie wszystko roztrzygnie ooooj te swieta będą u nas znacznie inne staram sie nie poznac po sobie ze dol mnie lapie...niech dzieci sie cieszą swiętami :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 14, 2008 ide wsadzic głowe w piasek moze to wszystko mnie ominie...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 14, 2008 na dodatek dostalam tydzien wczesniej @....wtedy 2 tyg. pozniej teraz odwrotnie ale dobrze ze nie na swieta a tymbardziej na Sylwka ide nima z kim tu nawet pogadac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 14, 2008 :) ziołem sypnę na dzień dobry na bolączki , choroby , problemy ,radości i na co komu trzeba i za stronki oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Martoszka mam podobne odczucia jak Twoje tylko dobrze mówisz - dzieci nie zasłużyły sobie na ponure nastroje w święta i jakoś się staram trzymać fason ale sercem jestem też tam gdzie chciałabym pomóc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 14, 2008 miłej niedzieli kobietki (jeszcze trochę jej zostało ) zajrzę później jeszcze co słychać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach