hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 ciekawe ile kalorii ma jeden gofr hihi bo juz pare dzis wciagnelam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 zaczelo u mnie padac:O zrobilo sie szaro i buro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Eternity się wreszcie odnalazła :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 mam kawke cos mnie zaslodzilo po tyg gofrach:P jakby ktoras chciala to czestuje:) I_Io I_Io I_Io Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Iuznia :) gofry nie mają kalorii ;) a kawką się poczęstuję ,dziękuję :) u mnie też pada :o ale w prognozach za to stoi że w nocy mają być temperatury nawet do 10 stopni hahah i tak wygląda u mnie zima :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 u mnie noca sa przymrozki:O wlasnie dzis zmienilam posciel na zimowa hihi grubsza i cieplejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 no i znowu:P hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2008 heheheh masz znowu ;) przymrozki to się u nas utrzymywały jakiś czas ale najwyżej do -4 spadło (niższej nie pamiętam) i przez dzień też szron leżał ale tak nawet fajnie było bo nie pizgało teraz zapowiadają że mogą wystąpić dość silne wiatry -wygwizdów będzie w domu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Eternity u mnie to wczoraj tak wialo strasznie:P ludzie dzis ostatni dzien do szkoly a tak mi sie nie chce hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2008 musiałam z psem,bo piskał przy wejściu do klatki spotkałam sasiadkę,która.......dosłownie szła wężykiem hihihihihihihi próbowała być dzielna ino jej się język platał.....w sumie elegancka kobieta,ale o tej godzinie w takim stanie do domu wracać???? ja ją pierwszy raz taka spotkałam,ale mój to się jakiś czas temu śmiał,że ona w cugu jest,bo ją kilka dni pod rząd taką spotykał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Izunia hihih a w jakim ona wieku? tam do snookera przychodzi takie malzenswto-co wiecznie piwsko pija babka jak sie napije to wlaczaja sie jej zawsze zale i truje temu mezowi nad uchem a ten patrzy na nia z zamknietymi oczami i tylko jej przytakuje-mam kino za darmo a w niedziele to podobno juz tam od 10 rano siedza i pija ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 kiedys ten gosciu chcial cos powiedziec i jak reka zamachnal to mi cale piwo na spodnie wylal:Pmyslalam ze goscia udusze !!!! a zona ma orginalne imie;) Hilda hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2008 ja wiem ile ona ma...coś tak chyba ok 45,bo syn 18 lat,a córka na studiach ale ona zawsze wymalowana,elegancko ubrana i na obcasach!!! tylko to picie na twarzy się jej chyba odbija - wyglada jak spuchnięta bo takie opuchnięcie i worki pod oczami to chyba objaw picia,nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2008 no chyba,że niektóre typy urody to tak maja po prostu z wiekiem..... jeszcze rok temu tak nie wygladała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 ja tam ekspertem nie jestem ale ta Hilda to worow niema choc po twarzy widac ze pije ciagle-a chuda jest jak patyk ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2008 ta moja sąsiadka to też szczupła babka czyli stawiasz na ta druga wersję? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2008 oj Hugo dasz radę ostatni dzień ;) noooooo ładnie ! ale też znam kobitkę (z mojej miejscowości rodzinnej) co zawsze elegancko chodziła ubrana , zawsze nosa zadzierała co to nie ona i czego to ona nie ma i kim to nie jest jej mąż co chwilę jakieś imprezy , bankieciki drinki itd i skończyła elegantka niemalże na ulicy i to już nie w swoich najmodniejszych ciuszkach :O córka się do niej nie przyznaje kurde wcale nie trzeba mieć wyglądu żula żeby być alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2008 hehehe chciałabym zobaczyć minę tego gościa jak mu żona przytruwa :P:D ło mamo ! ja nie lubię strasznie jak się ktoś na marudę upija ! za to ostatnio się wdałam ze znajomym w dysputę - normalnie mu się zebrało na poważne rozważania na temat świata itp i już nie raz sobie obiecałam że nie będę się wciągać w dyskusje z nim i znów nie wytrzymałam bo mnie wkurzył i musiałam mu swoje racje wyłożyć (dodam że on z mężem moim pili wódke i byli chyba po jakimś 0,7 a ja raptem lampkę wina zdążyłam :D ) za to nasi małżonkowie mieli z nas ubaw :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 to stawiam na druga wersje;) jak jeszcze w pl w markecie pracowalam to taka babka elegancja francja kradla ! i to zawsze najlepsze najdrozsze trunki !!! jak ja zlapalam na kradziezy to na kolanach prosila by policji nie wzywac:O nakradla wtedy na 250 zly ale to jakies 10 lat temu bylo ! nie wezwalam policji a po paru latach spotkalam ja w sklepie dzieciecym i widzialam jak do torby buty pakuje-czyli znow kradla Wiec wyglad czlowieka czasem mozmy byc omylny:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Eternity hehehe no gosciu napity prawie zasypia a ta mu nadaje:D on pol godziny fajke odpala bo co chce odpalic to ta mu reka macha i dalej nawija:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2008 no fakt - nie zawsze to co na wierzchu zdradza co jest w człowieku naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Izunia swiete slowa:) kurde lenia mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2008 francja elegancja ? ciekawe czy ubrała się za kasę czy też sobie \"wzięła\" ;) no a przeważnie jednak jest tak że na widok kogoś o aparycji żula złapiemy się za torebkę w razie W a z drugiej strony jakiś elegancik nam kieszeń obrobi bo się nie spodziewamy po nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 trudno wyczuc-ale byla bardzo elegancka spac mi sie chce hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2008 nie śpij ! ;) a lenia to ja też mam idę obiad dokończyć i na zakupki małe trzeba śmignąć potem heheh jak na razie to na ryżu się skończyło - do tej pory nie ma więcej strat ;):D tfu tfu tfu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Eternity to uwazaj na tych zakupach hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2008 udanych zakupów!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2008 hehehe no na zakupach mogą być straty w portfelu ;):D i dziękuję (albo nie ? żeby bubla jakiegoś do domu nie przynieść ? ;):D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 ale mnie poliki pala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 uciekam do szkoly-ostatni raz w tym roku yoepi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach