Martoszka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 haj hej u nas dzis deszczyk tez kropil bylam u fryca....zrobilam balejaz prawie te same kolory,tyle ze wiecej platyny i odswierzone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 18, 2008 no jeszcze jutro i konieccccccccccc :p u malej dzis w szkole impra Marche de Noel, do podziwiania dekoracje swiateczne, do nabycia za wykupienie talonu, wypieki i napoje,grzaniec na zewnatrz z muzyka i ognichem,fajnie,dzieciaki mialy radoche i szkola zarobila grosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Uczeń stoi przed tablica, rozwiązuje zadanie, ale meczy się niemiłosiernie. Za bardzo mu to nie idzie, wiec co chwile pluje w ręce i wciera ślinę we włosy. Nauczycielka patrzy ze zdziwieniem pyta się go: - Bogus! Dlaczego na Boga wcierasz ślinę we włosy? - Wczoraj słyszałem jak mamusia mówi tatusiowi... pośliń główkę, zobaczysz, ze od razu pójdzie ci lepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 u mnie tez ostatni aerobik w tym roku:) instruktorka mnie troche rozsmieszyla bo powiedziala zebysmy sie dobrze naobrzeraly i przytyly-bo co bedziemy gubic na aerobiku hihipiwuedziala ze zwlaszcza ja powinnam kilka kilo przytyc bo co mam gubic powiedzialam ze niech nie przesadza ze sie znajdzie co u mnie guubic....sama tyle skaczez nami i prowadzi jeszcze po kilka godzin nauke tanca i co?nie zniknela :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Ciastek hehehehe dobre:D spita juz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 aa i jeszcze pytala czy moja corka nie chodzilaby na feriach zimowych na warsztaty taneczne z hip hopu...bedą trwaly 3 godz.non stop aaa i bedzie je prowadzic para z tego programu:you can dance...nie wiem jaja jeszcze na poczatek pokaz bedzie :) sama pojde obaczyc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Martoszkanie widzialam Twojego wpisu-a pisalysmy jednoczesnie hihi Ja zgodze sie z instruktorka ze musisz sie troche podtuczyc bo nam zanikniesz-a corka fajnie jakby chciala tam isc na tance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 jak tylko jak tylko spytalam czy cos instruktprka wspominala o tych zajeciach to ta odrazu wyskoczyla ze tak i czy bedzie mogla chodzic....albo przynajmnmiej zobaczyc ich ja mowie noooo jak nie podpadniesz to bedziesz mogla hihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 hmmm ciastek...jednym slowem podlozylas sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2008 jaki Ciastek-to ja hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2008 dopiero usiadłam uffffff Martoszka zajaraj na przytycie żebyś miała co gubić ;) fajne te zajęcia dla córy - jak lubi tańczyć i jest gdzie to jasne że trzeba wykorzystać (jak nie podpadnie ;) ) Ciastek hehehehe dobry dowcip :D a dekoracji to ja się napodziwiałam w sklepie ;) kupiłam bombki niowe - czarne i złote i gwiazdę na czubek złotą i wstążkę szeroką w odpowiednich odcieniach (coś się skombinuje z tego ;) ) i koraliki również w odpowiednich odcieniach zamiast łańcucha iiiiii chyba wszystko :D miałam dokupić tylko kolor pasujący do srebrnego ale nie wyszło :P srebro poczeka sobie na jakiś następny raz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2008 pobuszowałam po necie a teraz pora powiedzieć dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ostatni dzien??? hihii prosze o trzymanie kciukow za mego M hihihi jak nie wieta o co cho to na gygy ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no jak na gygy, co znowu wymyslilas,hmmm chyba ze to o to chodzi co mowilas ostatnio :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 taaaa o to o to ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale zostanie TAM czy wroci do domu po TYM? heheh ale wyszlo:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 wroci do domu normalnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 :) Pestka trzymam kciuki :) ale napisz mi na gg o co biega bo ja nie w temacie hihi Eternity to ja juz czekam az ubierzesz choinke w nowe bombki i zdjecie wyslesz:) ale dzis wieje na dworze:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 u mnie nie wieje ... jeszcze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 i u mnie nie wieje a zapomnialam Wam powiedziec, stary podwyzke dostal z agencji buahhahaha, jak to panienka powiedziala "drastyczna podwyzka bedzie" taaaaaaaaa cale 1,5e brutto,ciekawe ile sobie wzieli no i od kierownika dowiedzial sie ze po zakonczeniu umowy z agencja w marcu podpisza z nim kontrakt na czas nieokreslony tzn juz bezposrednio z DAFem, moze i stawka wzrosnie wtedy:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek to dobre wiesci i dobrze zacznie Wam sie natsepny rok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 odwozilas dzis mala do szkoly i jak jechalam to co chwile do mnie swiatlami mrugali-i mysle co jest policja gdzies stoi czy co hihi a ja zapomnialam swiatel wlaczyc heheh skapnelam sie dopiero jak wracalam juz do domu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 odwozilam mialo byc:P Pestka dzis ja mam ryneczek:D bede szukala tych ziemniaczkow hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 one sa razem z kurakami no ... tymbardziej u mnie hihi i obiad gotowy hihi jamiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 o jakic kartoflach Wy gadacie?? to trzeba ich szukac, w sklepie nie macie hehee;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hahhah nie no chodzi o pieczone ziemniaczki na rynku ktore sprzedaja razem z kurakami z rozna hhheheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek hihi no trzeba szukac;) jak nie znajde to musze do Pestki na rynek jechac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 normalnie juz mam cale 5 stopni za oknem hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a samemu nie laska zrobic hehee:p my czasem robimy we frytkownicy,ziemniak na cwiartki wzdluz do nagrzanej frytkownicy, po 5 min wyciagnac ,poczekac i znow wlozyc na 5 min, boskie wychodza, do tego uzyc kostki z knora z czosnkiem mniam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek jezyk mi wisi:Phehe ide pierw owoce ciachac u malej w szkole a potem na polowanie na ziemniaczki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach