pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 u mnie tera 9 stopni jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 cos nowego ... Wru Wru to innowacyjny program, dzięki któremu szybko i bezpiecznie ściągniesz Gry, Programy, Multimedia, Filmy, Muzykę, Aplikacje GSM, i wiele innych. Prócz tego dołączysz do elitarnej społeczności z którą o każdej porze dnia i nocy porozmawiasz, czy wymienisz się bezpośrednio plikami, za pomocą wewnętrznej sieci programu. Ściąganie odbywa się z wielu źródeł jednocześnie, co gwarantuje wysokie transfery. A aplikacja udostępnia specjalne linki do plików, które możesz przekazać znajomym, lub umieścić na swojej stronie internetowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 Izunia spoko ;) heheh no wiesz u mnie na wiosce ;) to i tak cud, ze mamy teraz to co Wy :D a bylas w tesco? tam tez chyba jest ten sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 Pestka a co Ty tu reklamy robisz? ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 przesuneli mi kryminalne zagadaki o 30 min :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 jak u Was tak ladnie to moze i u nas sie prognoza nie sprawdzi dzis ogladalam i zapowiadali snieg i mowili, ze ocieplenia nie widac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 Izunia jak przewozisz Izzy w aucie? masz jakas mate? zapinasz jej szelki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 16, 2009 ale byl piekny dzionek dzisiaj! slonko na maxa, az sobie pranie wywalilam na dwor pierwszy raz w tym roku! no i taras sprzatnelam, krolikiwa klatke wyczyscilam... co to slonce z ludzmi nie potrafi zrobic... jak po red bullu normalnie hahaha, niech juz taka pogoda zostanie...wiosenna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 oki doki ide na csi :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 17, 2009 jo racja , u mnie tyz pranie na dworzu stalo hahaha ale nie pierwszy raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 :) ja pranie juz tez kilka razy w tym roku na dwor dawalam Ciii slonko mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 wszystkim:) u mnie niestety pochmurno i chłodno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 Euforka byłam w Tesco - nie było bluzki na którą poluję....trudno,inną wynajdę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 co do przewożenia Izzy w samochodzie u mnie generalnie psy jeżdżą na pace ;) nie lubię wozić psa na siedzeniu,bo zawsze się boję,że w razie ostrego hamowania na przedniej szybie mi wyladuje :O Iśka ma to do siebie,ze lubi między siedzeniami stać i patrzeć do przodu,więc po pierwsze pcha łapę na wajchę od biegów,a po drugie to niebezpieczne......nie będę wspominać w jakim stanie tapicerka szybko by była.... Fuka jeżdziła spokojnie,kładła się na tylnym siedzeniu i nie zaglądała do przodu w żadne szelki się nie bawię,za obroże też bym nie przyczepiła,bo bałabym się że się zadusi w razie W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 u mnie tylnia półka zdjęta i psica w bagażniku jeżdzi,można pościelić kocyk,pies bez przywiązywania,może siedzieć,leżeć,rozglądać się w każdą stronę,a jednocześnie nikomu nie przeszkadza i jest bezpieczna,bo z każdej strony ograniczona ścianką jak jechałam po koleżankę i jej 2 afgany to one też na pace jechały,ja wszystkie psy tak wożę.....dlatego u mnie samochody combi lub \"prawie\" combi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 Pudełko jak sobie o tych twoich nartach przeczytałam to mi się zimno zrobiło......już bym nie zniosła widoku śniegu!!!!! ale ty baw się dobrze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 Izunia a ja mam dzis wiosne:D jest cieplutko w samej bluzce po dworze chodze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 17, 2009 u mnie pada brrr dzieki Iza :) ja wczoraj kupilam mate na tylne siedzenia, zaczepiane na zaglowki i szelki spajk sie boi bagaznika :( poza tym raz wykrecil nam taki numer, ze przeskoczyl i tak znalazl sie na siedzeniu z tylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 u mnie zimno!! :O Euforka,bo pies się musi nuczyć jazdy samochodem :) dla Fuki miałam siatkę zaczepioną,aby nie przełaziła na siedzenia ( montowana tak jak te metalowe kraty,ale specjalna z materiału) zaś zanim Izzy nauczyła się,ze jej miejsce z tyłu to jeżdziliśmy z podniesionymi zagłówkami na tylniej kanapie,to uniemozliwiało jej przechodzenie ja to nawet koca z tyłu nie wożę,po prostu co jakiś czas tapicerka z bagażnika do prania idzie :) moje wszystkie lubiały jazdę samochodem i same chętnie wskakiwały do auta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 17, 2009 i ja mam wiosne ... superancka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 wstydzę się za to lubiały [wstydzi się] lubiły!! idę po kolejna kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 Pestka masz zielone na wiosnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 Pestka dzis jest sprawiedliwie bo i ja slonko mam hihi w cieniu jest teraz 14 stopni:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 17, 2009 witam u mie 4 stopnie...zimno i pada deszcz:( bosze juz mam dosc,zimno mi w łapki a co do przewozenia psa mojego jak wozilam na samym poczatku to krecil sie całą droge a jak juz bylismy na miejscu to szybko wylatywal i boegiem pod krzaczek.....sraczki odrazu dostawal hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 17, 2009 oczywiscie pech jak na dzisiaj z autem sie skonczyl....podladowany akomulator zapalil superaśno hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 ciiiii....u mnie słonko wyszło...ale pizga :O moja psica właśnie wczoraj postanowiła się zrobić bardziej kobieca,beda więc spacery tylko na smyczy i przymusowy areszt domowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 przesylam pare promykow tym co nie maja:) u mnie temp caly czas rosnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 17, 2009 mam wkurwa zostawiam Wam trochę zielonego i spadam , jak mi przejdzie to zajrzę - na razie nie mam zbyt towarzyskiego nastroju to nie będę psuć Wam humorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 Eternity i na wkurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach