Martoszka 0 Napisano Październik 21, 2009 u mnie ciemno...pochmurno o deszczowo spalam moze ze 2-3 godz. bo maly cala noc wymiotowal...wirus czy co? pudelko a czemu masz sie uczyc anatomii? chyba ze ja czegos nie wiem albo nie zrozumilam ja mam na zajeciach anatomie i jest szok ile tego jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 21, 2009 a mi sie calą noc snil egzamin! na studiach tak nie mialam! Martoszka, poszlam sobie na podyplomowke - audiologia! i ucze sie anatomii ucha, fizjologii ucha, elektroniki (aparaty sluchowe) i innych bardzo ciekawych przedmiotow :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 21, 2009 wszystkim :) Pudełko aaaaa to o anatomię ucha chodzi,myślałam,ze też o inne części ciała ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 21, 2009 ja niestety mam anatomie czlowieka....wszystkie partie ciala...kosci...miesnie itd :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 21, 2009 a do nas do szkoly wrocil Kris :D niestety nas nie uczy ale kawe mozna z nim wychlac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 21, 2009 ja znów tylko dam znać że żyję ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 22, 2009 etetnity i jak tam juz sie przenieslicie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 22, 2009 i nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2009 :) Martoszka jak tam maly?lecznicze Pestka hahah bajere mozna jeszcze z nim przyciac;) Dzis moja kolezanka konczy 30lat i belgijskim zwyczajem postawilam jej wczoraj drzwi hihi obkleilam drzewa zdjeciami ,balony itd:D czekam na reakcje hahaha ciekawe czy bedzie tak zla jak ja:Dbo ona tez z polski jest hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 22, 2009 na korytarzu stala z nim nauczycielka nasza gadala , no i jak wyszlysmy to Kris po polskiemu sie wital z nami .. czyli cmoki w poliki :D a ta takie oczy zazdrosna zrobila i mowi to ja was zostawie bueehehe :D chyba widzi , ze ona nie ma szans byc tak jak on hahah poza tym stwierdzam , ze belgowie to sa skape i zaniedbane dziobaki :D ona od wrzesnia na lekcje przychodzi w tej samej kiecy -jak namiot :D :D a wczoraj miala bluzke w ktorej byly lokcie przetarte az dziury hahahha ... ladna babka a taka fefa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 22, 2009 nooo maly juz OK wczoraj caly dzien nic nie jadl oprucz paluszkow ino tylko pil...myslalam ze w ta noc ktos inny sie zarazi i znowu nocke bede miala nieprzespana ale jakos bylo spokojnie,wszyscu poszli do szkol i pracy tylko ja dzis mam wolne i sie ucze(a prztnajmniej mam zamiar)z dermatologii....bosze te wszystkie opisy ktostek,grudek,babli,pecherzy czy guzow sa prawie takie same i wez je opisz slowami,objawy i leczenie teraz czytam o chorobach bakteryjnych i wirusowych skory...boziu ile ich jest a jakie nazwy hihi pewnie na koniec i tak mi sie wsio pomiesza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 22, 2009 haha hugo pewnie tez sie wkurzy kolezanka...ale jak tradycja to tradycja nie? pestka to mowisz ze pipa zazdosna o cmoki byla?niech i ona da w sline :P haha a to ci dopiero dziury na lokciach hahaha...(bez komentarza) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 22, 2009 aaaaaaa jedno co mnie zdziwilo na ostatnich zajeciach to bylo to ze wlasnie rozmawialismy o wrzodach i dowiedzialam sie ze wrzody sa wielkie,rozlegle i.....wklesle :O zawsze myslalam ze wypukle a to cos wypukle co myslalam ze wrzody to sa guzki takie podskorne a z ropa na wierzchu to krosty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 22, 2009 ok ide kuc mam jeszcze niecala godzine bo potem musze jakis obiad sklecic ...do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 22, 2009 no wrzód to dziury robi w ciele! z tą moją anatomią.... czemu wszyscy a w szczególności panowie:D chcą być modelami do nauki... jak się okazuje ze to tylko ucho to jakos niepocieszeni są i już nie tacy chętni:P kurde, nosic namiot przez pare miechow to dopiero uciążliwe:P ja mam sąsiadkę co o siebie nie dba, ale i tak chociaz sie przebiera (za to buty chyba nigdy pasty nie widzialy:O ) idę zapoznawać się dalej z młoteczkiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 22, 2009 o a tak w ogole to przyszlam sie poskarżyć jak na robienie za kuriera to moge sobie zrobić przerwę w nauce dla "zdrowotności" ale jak jutro wieczorem wyjsc ze znajomymi to mi tu pewien małż przypomina o nauce :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 22, 2009 Martoszka u nas tez wirus :O u mego M ktos z biura zemdlal (facet) tak zaslabl od srania i rzygania juz :D :D taaaa no namiot bo taka dluga , czarna, szeleszczaca kieca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 22, 2009 :D oby u mnie wirusa nie bylo:O tj nikomu nie zycze smierdzi mi cos w domu i zlokalizowac tego nie moge:P pewnie pod szafe jakies warzywo wpadlo:D albo po prostu kalafior ktorego z zasady nie toleruje ale dzieci chcialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2009 Koleznaka troche popipczala i bylo ok:D Hahah Pestka ja tak z mam ze swojja pierwsza nauczycielka-tez cmok cmok a z ta z 2 klasy to w zyciu:P Ja zauwazylam wlasnie ze belgijki nie pastuja butow hahah wiecznie brudne i obdarte maja:P Martoszka kiedys bylam na profilu biologicznym to znam ten bol jak sie trzeba uczyc! ja od tygodnia podchodze do nauki i jakos jeszcze ksiazki nie otworzylam:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 23, 2009 sprobuje jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 23, 2009 tak mi sie wydawalo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2009 :) Pudelko Wzielam sie wlasnie za gotowanie zupy dyniowej:D pierwszy raz w zyciu hahaha ciekawe czy bedzie zjadalna:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2009 Udala sie zupa:D ale za duzo pieprzu dalam:Pi jest pikantna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 23, 2009 ja tez nigdy nie gotowalam zupy z dyni aaaa a nie powinna byc ona na slodko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 23, 2009 a tak wogole to nie mowcie o jedzeniu bo ja dzis caly dzien jem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2009 no niby ma byc slodka ale dalam za duzo pieprzu hahaha wiec mam slodko-pikantna:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2009 Martoszka Ty to mozesz caly dzien i noc jesc-i tak Ci nie zaszkodzi Ja dzisiaj ide do chinczyka-z ta kolezanka co miala wczoraj urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach