hugolina 0 Napisano Listopad 11, 2009 Martoszka daj sobie pas z pomaranczka ! skoro taka uczona to po co pytania zadaje?:P Euforkaja tez zazdroszcze hihi -czekam na relacje:) Mala dzis miala ponad 39,5 goraczki:O ide jutro z nia do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2009 ja to tylko wpadłam zameldować że mnie do świata podłączyli zaległości mailowe i topikowe będę nadrabiać jak się wydłubię z wypakowywania (tak , tak jeszcze nie wszystko na swoim miejscu... padam na ryj...) buziaki lasencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 12, 2009 eternity no ja bym sie zdziwila jakbys sie tak szybko uwinela :D to pewnie potrwa jeszcze trooocheeee :D Hugo uuu no napierdzielajjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 12, 2009 :) ale dzis jaja normalnie szok poprosilam K zeby zwiozl mi siostre na egzamin na prawko bo dzis zdaje i co spoznili sie!! :o ale naszczescie siostre dopuscili do egzaminu inaczej to bym chyba mu leb urwala, ubila mial przyjechac po nia 30 min przed egzaminem a przyjechal 9 przed bo korki on to czasami chyba z kosmosu jest ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 12, 2009 Hugo nie ma zartow, idz do lekarza bo samemu leczyc to nic dobrego aaaaaaa nie mowilam Wam bylam u lekarza i kazal mi dluzej brac antybiotyk bo tamta mowila 5 dni a ten mowi 10 dni i powinno pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 12, 2009 Eternity szybko sie uwijaj i nadrabiaj zaleglosci bo na skrzynke wyslalam schemacik jak samemu zrobic rolety rzymskie ktoras chce? :) tylko trzeba maszyna do szycia sie posluzyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 12, 2009 na dziendobry daje zdrowotne dla corki hugo i dla euforki oczyuwiscie euforka z zdala chociaz siostra egzamin? musiala zdac przeciez to jutro piatek trzynastego eternity jakos sie pozbierasz pomalu,dobrze ze juz ten remont caly za toba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2009 wszystkim :) Hugolina do lekarza z małą,to nie żarty taka gorączka!! Martoszka każdy ma prawo zrobic literówkę czy inny błąd i nic strasznego się nie dzieje Eternity witaj w świecie! ;) jeszcze troszku i już będziesz na cacy rozpakowana i ulokowana w nowym domku. Euforka no w Ikei może i nie było rogali,alw wystarczyło wejść do pierwszej lepszej pierkarni lub cukierni i rogale na bank były!! Ja w niedziele dla przyjaciółki kupowałam,bo z Bydgoszczy na wystawę psów do oznania przyjechała Maszyny nie mam,ale chętnie bedę podziwiać wasze własnoręcznie (własno-maszynowo ;) ) wykonane rolety rzymskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 12, 2009 Uwaga tylko dla tych co maja mocne nerwy :D slaby nie zagladac bo bedzie paw :P tak oto robi sie tak zwane tunele .. ale samemu hihihih i zapomina sie o higienie pamietajcie ostrzegalam :P http://www.hcfor.pl/body-modyfication-modyfikacje-cia-18/7263-dramatyczny-skutek-po-piechu-przy-rozciaganiu-ucha.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2009 Pestka jakos niemam odwagi patrzec hihi Z mala ide dolekarza dopiero popoludniu-rano goraczki niemiala a ja pracowalam-a teraz znow rosnie:O Dostalam pierwsza wyplate:D nawet wiecej niz myslalam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2009 Euforka wreczam zilo zdrowotne oby teraz antybiotyk pomogl ! i jak tam siostra?zdala? Jutro 13 wiec trzeba zagrac w lotka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 12, 2009 zdala :D ale sie ciesze bylam pewna ze jej nie wpuszcza na sale na teorie kto to widzial sie spozniac na egzamin panstwowy? bo najpierw o 8 egzamin z teorii a dopiero pozniej praktyka czyli jazda, ale juz po :) K ma glowe uratowana ;) Izunia wiem wiem, ze u Was te rogaliki wszedzie dostepne i pyszne sa :) Niestety nie mielismy czasu, pewnie gdybym byla sama nie bylo by takiej gonitwy a jak jest sie w kupie to wiadomo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 12, 2009 ja wlazlam na linka okropienstwo :o ze tez ludzie sie tak okaleczaja ;) ciekawe czy na starosc tez beda nosic te tunele:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 12, 2009 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2009 Euforka gratulacje dla siostry ! Mala ma grype-na pytanie czy to zwykla czy meksykanska grypa-odp ze niewie:O stwierdzil ze to bez roznicy:Pdostala antybiotyk i mam obserwowac-mam nadzieje ze to zwykla grypa jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 12, 2009 Hugo dzieki, przekaze :) i dla corci oby to zwykla byla! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 12, 2009 ciastek wiesniaro gdzie sie podziewalas tyle czasu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 12, 2009 ja tez chce jakas wyplate dostac :D :D wszyscy dostaja tylko nie ja :D dzis oproznilam swoja szafe , polowa idzie na ebaya a reszta do smieci :D trza starego za kieszn pociagnac :D :D poza tym nic mi sie nie podoba w sklepach , wszystko jest jakies na jeden kopyt , a jak mi sie podoba to kurwa wszyscy w tym chodza , wiec ja nie chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 12, 2009 :D trza andzejki juz planowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 13, 2009 hehehe pestka sama jestes wiesniara ktorej sloma z butow wystaje,spadaj a tak powaznie to rozleniwilam sie ostatnio jak ta kwoka na grzedzie ,nic mi sie nie chce ,pospalalbym dzis jeszcze no fakt w sklepach nic nie ma,ja ostatnio kupilam se plaszczyk przeceniony z 80e na 30e :p na Andrzejki mielismy isc do polsko-greckiej knajpy ze znjaomymi ale nie pojdziemy co z mala zrobie,przeciez samej jej nie zostawie bylo po 45e od osoby spadam milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 13, 2009 nic mi z butow nie wystaje :P nawet skarpetek nie widac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 13, 2009 no to jak juz jestesmy przy zakupach to ja powiem, ze nie pamietam kiedy sobie cos ostatnio kupilam a marza mi sie buty i torebka taka duza, pol workowata w kolorze stalowym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 13, 2009 i czarno stalowe korale takie dlugie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 13, 2009 i taki soczyscie kolorowy szal z przewaga zolci, czerwieni i pomaranczy wiecej grzechow nie pamietam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2009 wszystkim :) Hugolina to na pewno zwykla grypa i do tego ta lekka,mała za 3 dni bedzie zdrowa jak pierwiosnek! Ja o andrzejkach zapomniałam! ja weselem żyję,bo 5 grudnia idziemy :) to będzie takie charcie wesele i na zaproszeniu jest napisane,że zamiast kwiaqtów młodzi chcą kocyki,które potem do schroniska zawiozą.....no to wczoraj kupiłam taki duży dziecięcy polarowy kocyk :D ja ostatnio zapadłam na bluzkę koszulową,ale rozmiarówka na słonia,w 38 mogłam się utopić,w 36 ramiona za duże,szukałam więc 34.......nigdzie nie ma :O no to wzięłam się na sposdób - zaczęłam bluzki w rozmiarze 36 porównywać w ramionach i udało mi się znaleźć najmniejszą!! :D tak to jest w sieciówkach,że bluzka o tym samym rozmiarze może mieć nawet 2 cm różnicy w ramionach,a to wg mnie dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 13, 2009 Izunia , moze moze :D uuu widze na gorze reklame NM :D :D coraz bizej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 13, 2009 ja nic nie widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2009 jaka reklamę NW ? ja widzę Nikon coolpix :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach