hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Pojadlam rosolu i musze do pracy:O a tak mi sie nie chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2009 a eimno bedzie napewno , wczoraj tak mnie noga krecila , ze myslalam , ze albo j wyrwe albo cos , kogos kopne , malo nie wylam z bolu ... sary mnie musial wodka smarowac :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2009 zimno* hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2009 wszystkim :) u nas zapowaiadają,że od dziś będzie się robic coraz zimniej i będzie śnieg padał i tak ma być aż do świat.....bo na 2 dni przed świętami odwilż,temp od 5 do 9 !! stopni i deszcz :O Pestka trza było se łyknać tej wódki przy okazji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2009 hehhee Izunia nie ja wodki nie pije , w zadnej postaci , bo mnie zrywa :D a wlansie niedawno dowiedzilam sie , ze Dawid ma uczulenie na konsystencje kleiste hahahaa ostatnio zwrocil kisiel , ktory mu nawet smakowal , a wczoraj na widok Gabi jedzacej budyc odrazu puscil pawia , nawet nie probowal hihiih jakie to delikatusne hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Pestka jesli chodzi o budyn to ja nawet Davida rozumiem:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2009 pestka ja też z tych co wódki nie piją :) a Dawida to rozumiem....też mam lekki odruch wymiotny na "gluty" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 11, 2009 ja budyn lubie...kisiel mniej a skoro mowa o pogodzie to patrzcie jaka ma byc u mnie...ja na wschodzie http://pogoda.wp.pl/miasto,bielsk-podlaski,mid,1201010,mi.html?ticaid=1942d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 11, 2009 a tu dlugoterminowa zobaczcie na centralna i wschodnia....pudelko wracaj lepiej do cieplych krajow nurkowac :) http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2009 no Martoszka nie tak zimno , dosc cieplo , tylko te sniegi heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2009 czy ja dobrze widziałam,że ma być -11 w przyszły czwartek??? ale przynajmniej święta w tym roku fajnie wypadają i jest dużo wolnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2009 ja pierdykam dosc mowie, dosc! poddaje sie wiecie co ja od rana przechodze? no dalej sie pierdzieli wszystko, ze az glowa juz boli dobrze, ze chociaz w koncowej fazie sie prostuje i do przodu idzie ;) ale jak ja sie nagimnastykowac musze to bajka :o Pudelko powinnas zastrajkowac calkiem i wprowadzic plan z losowaniem u siebie przynajmniej jest zabawa nikt nie wie komu kto komu robi prezent, kazdy wydaje tyle samo i musi co do grosza u mnie nawet ojciec dostanie kase i sam ma cos kupic skonczylo sie niech troche ruszy glowa i pomysli :) mam nadzieje, ze mnie nie wylosowal ;):P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Izunia no jak duzo wolnego? wlasnie, ze swieta zle wypadaja ja widze -9 ;) ale na swieta ma padac snieg wiec fajnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2009 a za rok bedzie jeszcze gorzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 11, 2009 osz cholera! zle termin wyjazdu wybralam! faktycznie na swieta bylo trzeba:P z drugiej strony lubie jak w swieta jest snieg i mroz, jakos tak swiateczniej sie robi wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2009 no jak mało wolnego w czwartek Wigilia (już wolne) i do niedzieli włącznie wolne! co prawda lepiej by było gdyby Wigilia wypadała w środę,ale i tak nie jest żle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2009 a tak w ogóle to w tym roku mama G dostanie prezent od.......moich czarnych :D:D:D jest konkurs Lubelli,ze za ileś tam kodów kreskowych można dostać misę porcelanową,fartuszek kuchenny,łyżke z tarką do spaghetti ponieważ ja makaron dla Almy muszę gotować,żeby mi troszkę przytyła,bo zima idzie,to kodów pod dostatkiem mam no i "Babcia" dostanie od afgańskich misę (już mi ją dostarczyli) i fartuszek (jak zdąży dotrzeć do świąt) podejrzewam,że śmiechu będzie co niemiara :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 11, 2009 no wybaczcie ale ja w nocy widze -18 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2009 oj,a co cię obchodzi w nocy ;) w nocy to ty będziesz spać przecież,dzień jest ważny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 11, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa no tak :P ale pamietaj ze w nocy jak pisza to najwieksza jest o 7 godz. wtedy sie wychodzi nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Izunia a jak! kazdemu sie nalezy prezent pod choinka ;) wyslalam Wam fotki, male porownanie tego co bylo przed a tego co jest teraz :) i dobranoc juz powiem ciezki tydzien mialam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 12, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2009 euforka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 12, 2009 dzieki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2009 a Wy co tak wczesnie powstawaly aaaa :p my dzis na wagarach,mam zamiar chate sprzatnac i firanki uprac (chyba ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2009 wszystkim :) spania nie macie? myślałam,że skoro dziś obota to bede pierwsza..... idę kawę robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2009 hehehe Izunia ja wzielam sie za robote,czekam juz tylko az firanki sie wypiora idziemy dzis na urodziny do znajomych do ich 3-latka, w sumie nie wiem co tam zastaniemy bo oni dzis sie przeprowadzaja heheheh,no ale zawsze mozemy pomoc nie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2009 :) Euforka a ja dzis do 10 pospalam:D wczoraj byl taki ruch w pracy-ze trzeba bylo stres odespac;) Jade zaraz po paczki:D a potem chce choinke ubierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2009 ja się muszę jeszcze z odkurzaczem przelecieć,bo ok 12 koleżanka wpadnie,min po czapraki i kaganiec,który u mnie juz ponad miesiąc leżą!! pamietacie tą sławetną charcią obrożę Almy,którą gościu chciał mi sprzedać za 50 zł ? ponieważ ona jest za duza na małą szyjke ąlmetki to dziś będziemy robić przyniarkę czy na wilczarza styknie :D jeśli tak to niech kumpela ją zabiera,u mnie tylko lezy i wywołuje złe wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Ale sie objadlam:D paczki swieze-na naszych oczach smazyla-z lukrem i marmolada hihi pyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach