pepunia* 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 a tu zdjecia z rosyjskiej strony z katastrofy :( http://www.wykop.pl/ramka/352364/zdjecia-ze-smolenska-uwaga-drastyczne/ gubie zbędne kilogramy,ale one ciągle mnie doganiają :P gubie zbędne kilogramy,ale one ciągle mnie doganiają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 uujjjjjjjjjjjjjjj ja cie pierdziuu ..... ale albo 2 link nie dziala albo usuneli foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 http://www.blogpress.pl/node/3749#comment-11641 a widzieliscie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 pousuwali te zdjecia w opiniach na wp.pl wiara pisze ze tez niema juz tych zdjec :\ kurde pestka to wszystko przeraza normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 pepunia . mnie tezzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 wszystkim :) to zdjęcie z katastrofy makabryczne,faktycznie po powięszeniu widać ciała :( ja wczoraj spędziłam 10 godzin w drodze.....a dlaczego? bo przywiozłam kolejnego afgana na tymczas do Poznania i jest to rodzony brat Torri,z tego samego miotu,tylko złoty na Śląsku była (jest) psudohodowla,Torri przywiozłam z Bytomia,Camaro ze Świetochłowic najbardziej zadziwia mnie fakt,ze praktycznie w tym samym czasie rodzeństwo MUSIAŁO opuścić swoje dotychczasowe domy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 się nacieszyłam normalnym netem że aż :P :o tak mnie to wkurza że odpalać mi się go nawet nie chce zdjęcie przerażające :( tego drugiego nie otwiera mi za bardzo bo mam za woooooooolny net ale może to i dobrze ? wolę nie czytać , nie oglądać , nie słuchać - zginęli ludzie , należy im się szacunek , modlitwa i spokój ....temat dręczy ale nic nie pomogę ... Izunia ale to znaczy że coś może być na rzeczy w związku z tym ? czy to akurat tylko dziwny zbieg okoliczności ? idę podłubać jakieś kartki - coś mnie nosi ( a ze trzy POWINNAM zrobić) a od poniedziałku zaś będzie krucho z czasem - wracam do pracy znaczy się do nowej , na pewno nie na jeden dzień (no chyba że się nie sprawdzę i mnie pogonią :P ) zapowiada się ciekawie , z tego co wiem to nie będę na żadnej produkcji tylko w "papierkach" (to co lubię a w cudzysłowiu bo może nie konkretnie papier ale baza danych ) ale zobaczę w poniedziałek co i jak zajrzę potem , jak mnie ten net nie zniechęci ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 wyslalam Wam zdjecia-tlumacze sie w ten sposob czemu tu tak malo zagladam hihi aa zapomnialam tam napisac ze ta firanka w oknie tez poleci do smieci:Ppoczytam co u Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 co do katasrtofy to wklejamlekturke-poczytajcie komentarze ! http://forum2.dziennik.pl/read.php?19,1802840,page=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 to nie strasz Pestka , nie strasz :P Hugo odpisałam na @ :) zrobiłam kartkę , jest na blogu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 witajta dziewuszki za oknem slonce zapodaje ale jak wyszlam na ogrodek to pizdziawka jest o8rano byl 1stopien tylko Hugolcia odebralam maila:)no poprostu ta fototapeta tak smakowicie wyglada ze mam ochote rzucic diete :P teraz tylko zyczyc wielu takich glodomorow jak ja hihi;P ciekawam bardzo czy rzeczywiscie Nostradamus to przepowiedzial bo sa opisy ze to bujda,ze po katastrofie ludzie sobie to wymyslili i rozeslali fame po portalach spolecznosciowych,ale kto wie jesli to prawda to :O dzis nudy G na fuche pojechal(pracoholik jeden)on bez pracy to niemoze zyc i z ta szkieta w tym usztywniaczu ale co tam robota wazniejsza:P posprzatam z mlodym w jego pokoju tak porzadnie ;) on sobie sam sprzata ale co jakis czas gruntownie razem sprzatamy w jego pokoju;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 hej hej ja dzis w szkole bylam ale wczesniej skonczylam...test zaliczylam i spadlam do domu :P Pestka o tym Nostradamusia i o ptaku to slyszalam...zdazyla mnie nastraszyc nasza kuzynka Beata...wlasnie mowila o metalowym ptaku nie czytaj tego siostra bo wpadniesz w depresje...ja o tym nie mysle...a przynajmniej staram sie bo nie chce sie denerwowac i tak nic to nie da jak bede sie zadreczac tym ze zbliza sie koniec ale co fakt to fakt....cos w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 ja jak ja ale patrze na moje dzieci...na mojego malego synka i mysle: on taki maly lepiej niech bedzie jak jest i lepiej zeby Nostradamus sie mylil :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 wszystkim :) tylko bez straszenia przepowiedniami prosze ;) ja dzis na wystawie w Opolu byłam Alma CACIB iCWC...tym samym rozpoczęła championat Polski i interchampionat Izzy rwes CACIB za chwilkę będe opijac winem sukces dziewczyn :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 izunia Martoszka ratulejszyn :) Eternit kartka buuuooosskaaa .. jak zwykle :P przepowiednie nostradamusa czytalam jakies 5 lat temu juz wtedy nawet natknelam sie na to co on pisal o zelaznych ptakach ktore wpadna na najwieksze budynki no i wiadomo o co biega ... ;) ja tam nie mowie , ze wierze i sie opieram na tym ale cos w tym jest .. jedni wierza Boga inni w dupe maryne :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 24, 2010 soorrrrrrrka eternitY :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 {czesc] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 gratulacje Martoszka za egzamin ! Izunia za wysatwę ! Pestka dzięki :) muszę się nacieszyć niedzielą , skończyła się laba ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 pogodynka nawet ładna :) wczoraj wrocilismy grubo po polnocy bylismy na imprezce z okazji narodzin dzidzusia w rodzinie marokanskiej najlepsze bylo to ze my baby siedzialysmy w innym pomieszczeniu :P faceci na dole a my na pietrze wszystkie w tych dyrdunach ozdobnych i chustach na głowach,mieso jadly rekoma -mi przyniosly talerz i widelec ale tez reka wpierdzielalam a co tam raz nie zawsze hihi :P pozniej byly tance,pierwszy raz widzialam jak muzulmanki z uwielbieniem wykonuja te swoje tance,ogolnie bardzo sympatyczni i goscinni ludzie ale jak tam weszlam do tego domu to z chlopami nie mozna bylo sie kobietom witac i oni pierwsi dostali zarcie i dopiero potem przyniesli jedzenie do nas a mi juz normalnie zoladek wsysalo :P Izunia za sukces Martoszka za zdany test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 gratki dla kogo trzeba i za co trzeba :p, jakos ostatnio weny brak u mnie, podziebilam sie deko przez klime w samochodzie,a od wczoraj zoladek mnie cos rypie wczoraj u znajomych na grillu bylismy, a dzis mam zamiar robic swoja zapiekanke,ktorej chyba z 5 lat nie robilam bo piekarnika nie bylo, teraz mam ;-), wyslalam swoich na rower to mi dupy zawracac nie beda a moze Avatara sobie zapodam :p na temat weselicha nic nie pisze bo szkoda czasu mojego i waszego na czytanie tych glupot,nie wybawilismy sie i nawet zdjec malo zrobilismy,takiego chaotycznego i nerwowego wesele jaszcze nie widzialam.............a reszte mozecie sobie dopowiedziec hehehe kurde musimy w najblizszym czasie jakiejs sypialni poszukac coby dziolchy na parapetowe zaprosic nie laski z Bxl, inaczej spac nie bedzie gdzie hehehehe,moze sie cos wykombinuje ;-) milej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 wczoraj mialam gosci...kolezanki ze szkoly pierwszy raz byly u mnie i powiem ze takich gosci moge przyjmowac czesciej :O po pierwsze przyniosly mi prezent...bez okazji ..tak po prostu cos do domu,moze temu ze pierwszy raz przyszly po drugie ciasta do kawy naniosly....mniam i slodycze dla dzieci...duuuuuzo heh dzis z cala rodzinka byl;ismy w fikolandzie coby dzieciaki sie wyszalaly...poslalam wam foty zapakowane wiec kto nie moze odpakowac to pisac to wysle normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 a ja jestem pod wrazeniem Avatara- zajebisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 nooo ciastek popieram i tez sie bardzo podibal druga czesc ma byc ponoc pod woda krecona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 my bylismy nad jeziorkiem, tym obok nas niedaleko .. o wiele lepiej sie tam siedzi niz nad morzem :) spokojnie .. ale na koniec taki wiatr sie zerwal ze spierdzielalismy hehhehe jestem jakas zjebanana normalnieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 moze bananow za duzo zjadlas :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Martoszka to ja poprosze o wyslanie jesio raz bo mi nie otwiera a mnie jakos nie ujol avatar :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 nie no nie jadlam bananow dzis :P mnie tez avatar nie ujal :P ciekawy inny ale bez rewelacji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 a mam katar i kaszel, ja pierdziu, z checia posiedzialabym z tydzien w chacie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach