pudełko czekoladek 0 Napisano Maj 4, 2010 Hugolina syn dobrze :D a ja chyba jakies przesilenie majowkowe przechodze ;) Pestka po prostu wiecej go przecwiczysz :D Martoszka te Twoje dzieciaki to mali pechowcy ostatnio.. moze juz limit w koncu wyczerpali?! ale mala zacieta skoro sie nie poddala do konca Izunia a kiedy to Czarnowo?? jak pod wawa to zawsze blizej niz do opola :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 4, 2010 bylam z corka u lekarza nie wyslali na przeswietlenie bo stwierdzila ze skoro opuchlizna sie zmniejsza to wystarczy fastum zel,oklady,opaska elastyczna i srodki doustne przeciwzapalne i powinno przejsc,jesli nie wtedy do szpitala na przeswietlenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 4, 2010 Izunia to gratulacje dla Ciebie i dla dziewczynek Pudelko czyli wszystko rozeszlo sie po kosciach?;) Martoszka oby szybko corce przeszlo i grtulacje dla niej za zajecie 1 miejsca:) Ja to jak na zawal nie umre przed otwarciem sklepu to bedzie chyba jakis cud:Pciagle stres,wielka niewiadoma kiedy bedzie wszystko gotowe:O tak to jest jak jeden robotnik musi na drugie czekac -zeby zaczac swoja dole:P wystrczylo ze jeden nawali i zaczal z opoznieniem i wszystko w leb bierze:Pa w Belgii to i tak czy siak na wszystko co sie zamowi trzeba tygodniami czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Maj 5, 2010 pierwsza :D ? czy kafe sie mi wczoraj zacielo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 5, 2010 wszystkim :) doczytałam,ze z wszystkimi dziećmi lepiej :) Martoszka gratruluję córce tego pierwszego miejsca,brawo! Pudełko Czarnowo jest teraz,9 maja....to coursing nie wystawa....moja Alma ma cieczkę więc nie jedziemy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 5, 2010 macham że żyję , nie poczytam bo zaś normalnego netu nie ma a na tym bezprzewodowym chooj mnie strzela bo ledwo zipie się teraz okazało że to gdzieś na naszym łączu i dopiero jutro technik będzie :o tak więc nadrobię czytanie i rozgadam się ;) jak będzie :) nawet na pocztę ledwo , ledwo się dostaję buziole dla Was i do szybkiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 5, 2010 a ja mam wkurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bladz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 6, 2010 ciastek czego ma wkurwa?? dzis mam mamafeest u Dawidka hehehe ... mam nadzieje ze tanczyc nie beda kazali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 6, 2010 ja sie pytam czy jak facet po prawie 20 latach palenia rzuca to co to moze znaczyc?? gooopi , umiera? ma kochanke niepalaca? czy ki inny czort ... dzis 4 dzien jak nie pali :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 6, 2010 Ciastek co sie dzieje??? Pestka gooopia ;) co wymyslasz hahaha ma silna wole i tyle ! Ciesz sie -a nie szuka i sama niewie czego hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 6, 2010 jejuuu u mnie jesien normalnie deszcz wali ze swiata nie widac i 7st. temp.:( pestka nie wiem dlaczego twoj nie pali ale moj jak dochodzi do 3paczek dziennie to wtedy zaczyna cos z tym robic najpierw wcale nie pali po miesiacu lub 2 zaczyna po 1 lub 2 papierosy palic po pol roku dochodzi do jednej i tak zwieksza haha jak znowu dochodzi do 2-3 to znowu przestaje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Maj 6, 2010 hejka Pestka Ty od razu o najgorszym:D a moze jak przypalal papierosa to by pod samochod wpadl :D wkurwa mam tez, ale wytlumaczonego hormonami i jak tak dalej pojdzie to mlodego swojego rozszarpie. wczoraj wieczorem sie pakowal, bylo w tornistrze wszystko, dzis rano tata go sprawdzil, juz brakowalo ksiazek... lunatykuje? nieswiadomie wyciaga w nocy z plecaka?? Ciastek! co sie stalo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 6, 2010 hahaha ja se zartuje przeca .. tylko poprostu jestem pod wrazeniem :D tego co robi .. i nie zamierza wracac do palenia :P az dziwne nie mam z kim palic :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 6, 2010 nie no nic zlego sie nie dzieje, tylko jak czlowiek ma jakis plan to zawsze cos nie pojdzie tak jakby chcial a mnie grypsko rozbiera ledwo zyje, a jutro do tego cipologa jade kuzwa mam stracha, on prawdopodobnie cycki bada tez bede kurwa gola i wesola w gabinecie stala......juz mnie skreca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 6, 2010 buehehhee ciastek pierwszo slysze zeby kazali sie rozebrac do naga hahaa .. on ci powinien zbadac na samolocie :P :P na lezaco , zreszta pewnie juz wrocilas ahahaha gadaj rozbebral cie??? hhahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 7, 2010 durna no ,on najpierw bada jedna polowe a potem druga a poza tym ja dzis ide na 15h a zawalilo mi gardlo ze ledwo mowie i ucho mam zatkane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 7, 2010 . WITAM .*) .(*) SERDECZNIE (*) ** (.*(.**.)*.) -- Żeby życie nie bolało - trzeba je szanować. Żeby do Nas wciąż się śmiało - urazów nie chować. Trzeba zawsze mieć nadzieję, - że po trudnej chwili, Szczęście do Nas się uśmiechnie - ludzie będą mili. Bo jesteśmy na tej Ziemi, chwilkę bardzo krótką, więc starajmy się, by ona była dla nas - barwną nutką (:) ____ ( .\\|/.) _____ ( .().) _____ (_./|\\._)_ ___ (_.:._)___ ___ (:)||_______ _ ( .\\|/.)||____ ( .().)_ _ (_./|\\._) (_.:._) ______||(:) ______ ( .\\|/.) _____ ( .().) _____ (_./|\\._) ____ (_.:._) ___||_(:) ____||_( .\\|/.) ______|( .().) _______||.(_./|\\._) ________\\||.(_.:._)_ **** MILEGO DNIA ZYCZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 7, 2010 cościk nie wyszlo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 7, 2010 melduje ze zyje po wizycie u lekarza :p gosciu mily i dowcipny (nie wiem czy to akurat dobre slowo hehhe) wymacal,pomacal,zrobil usg i wsio gra, jak na prawie 9-letnia przerwe w spotkaniach z ginem to i tak super ze nic zlego TAM nie ma,zobaczymy jak cytologia wyjdzie-jesli zle bedzie do mnie dzwonil a jak ok to nie bedzie, no i wzielam sobie tabsy ;-) co by stary w stresie nie zyl heheheh oczywiscie cisnienie mialam 160/80 :p stara i durna tez sie ze mnie smial ze tak podchodze do wizyt lekarskich no ale bylo minelo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 7, 2010 no niezle ciastek 9 lat nie bylas u lekarza? ja chodze raz na rok i tez mam pewnie podniesione cisnienie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Maj 8, 2010 cos ta wiosna sie przebic nie moze w przyszlym tygodniu na dlugi weekend do pl ;) w pracy mi pozmieniali i teraz kazdy poniedzialek bede miec wolniasty;) wiec przedluzony weekend:D ja u 'gumioczka'tez ponad 3lata nie bylam ale sie w koncu udalam bo cosik tam mnie bolalo ale na szczescie ok tyle ze ani razu jeszcze nie przebadal moich yyyy.. wiadomo :P ide posciemniac na miasto moze jakis maly szoping :P milego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 8, 2010 ciastek tabsy? toz ty miala cos majstrowac :P wiesz ze trza bedzie z 3 miechy przed planowanie odstawic? hahahaha , zeby w stresie nie byl bueheheheeh dobre dobre :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 8, 2010 pestka no wlasnie nie trzeba czekac, bo pytalam odstawiam i robie jak chce :p,no wzielam no a co mi zalezy,jeszcze nie wykupilam, bedziem majstrowac i tak jakby co pod koniec roku no stres i jeszcze jakiego zatwardzenia by dostal ;-):p jutro idziemy na komunie do znajomych,jak mnie sie nie chce........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 8, 2010 nie wiem , ja nigdy tabsow nie bralam ale wiele innych mowilo , ze trzeba sie oczyscic z hormonow tabletkowych. mowie tylko co slyszalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 9, 2010 a co tu takie puchy? u nas w miare cieplo i nie padalo przez weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 10, 2010 Martoszka przerzucilas na mnie pecha? hhehe Dawid wczoraj spadl z krzesla ... no i kuwa obojczyk zlamal ... siedzi w kaftanie usztywniajacym ... caly tydzien w domu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 10, 2010 o bosze zartujesz...ale przechlapane,ale dobrze za tylko tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Maj 10, 2010 hjka caly weekend malowal i tapetowalam :D przez was oczywiscie:P bo ciagle cos remontujecie to i mnie wzielo chociaz na jedna sciane :D w sobote malolat poszedl do kumpla kolo nas sa stawy, podloze gliniaste... chlopcy poszli nad staw, tj wiedza ze w bezpiecznej odleglosci maja byc itd itp i... wpieprzyli sie w gline tak do polowy uda :D do domu mlody wrocil w ciuchach kolezanki mojej i rozowych kapciach z serduszkiem a wraz z ubraniem i butami przywiozl mi 10 kg gleby :P ja do gina chodze nawet czesciej niz co rok :D bo po tabsy ;) ale co rok mam cytologie i usg a moja corka robiona od razu po odstawieniu tabsow, bez zadnego "oczyszczania" sie i sliczna madra wypasiona ;) az zal ze przed mlodym nie bralam... moze by te hormony na jego mozgownice pozytywnie zadzialaly :D ;) Pestka to Dawid ma pecha... dobrze ze tylko tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach