Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

🖐️ wakacje to ja będę miała dopiero w piątek popołudniu , calutki następny tydzień :classic_cool: po całym dniu prześlęczonym przed kompem w pracy i przerobieniu tysiąca liczb nie chce mi się za bardzo nawet odpalać swój w domu Euforka sprzęgło się zrypało ale już naprawione-dobrze , trzeba będzie pozwiedzać zaś podczas wolnego :) Ciastek super wyglądasz w tej fryzurce !!! muszem zajrzeć na Fb ;)

🖐️ dzieki za @ ;-) euforka jak dieta? ja po pierwszej fazie jakies 5kg schudlam,spodnie kupilam o rozmiar mniejsze a teraz w zasadzie sa juz mi luzne w pasie, chce dojsc do 65-67kg nie wiem czy mi sie uda...oby

🖐️ widze ze wszystkie sie "wakacjuja" wiem ze w PL wszedzie pada u nas jeszcze pogoda i upal wybieramy sie z pestka na zalew a potem grilowanko bedzie,mam nadzieje ze front do nas dzis nie dotrze i bedzie ladna pogoda :)

🖐️ :D ja waze 55kg :D :classic_cool: ostatni raz wazylam tyle chyba z 10lat temu :D na diecie od 1 czerwca ale uwaga pozwalam sobie na jogurty owocowe, soli uzywam jak przed dieta tyle ze mam dietetyczna podjadam lody, owoce a niby tego nie mozna w sumie 7kg mi zeszlo czasami mi sie zdarzy zjesc ziemniaka calkowicie wykluczylam pieczywo i tluszcze no i cukry ;) pozniej jeszcze napisze lece do sklepu milego dnia! bawcie sie dobrze

🖐️ jak to miło wstać sobie w poniedziałek o 9tej rano zamiast o 6tej :classic_cool: tylko do jasnej ciasnej popielatej padaaaaaaaaaa 😭 niezbyt korzystny tydzień wybrałam na urlop ale nic to - oby do środy , pogoda ma się ponoć poprawić i na dodatek goście zawitają :) hmmmmmm diety ja właśnie odkryłam boczki :/ albo może to tylko przed @ zaś czuję się wielorybowato ? bo mój mąż mówi że żadnych boczków nie widzi

Ja tez z urlopu wrocilam, w Gdansku I na sopockiej plazy sie pieklam - takiego lata w PL jeszcze nigdy nie widzialam ;) A wy sie wszystkie z NK na FB poprzenosilyscie? Zaraz was szukac ide Zdjec nie mamy bo nasz aparat sie "zgubil" w bagazu podrecznym M I dopiero wczoraj mu wlaz w raczke podczas rozpakowywania 😡 a diete sobie na czas urlopu odpuscilam, w PL jadlam wszystko, przede wszystkim owoce, pyry I lody ;) I wrocilam o pol kilo lzejsza :D:D:D:D 😘

hyhyhy hejooo pozdro z polszyyy :) wlasnie siedze u martoszki :) leeeci czaaass leciiii ....

🖐️ a ja dzis 7h prasowalam w biurze nogi w dupe mi wlaza,ale co tam ;) a jutro arbait kufffa no,nie ma zmiluj...

hejka dziecko mi sie rozchorowalo deszcz leje jakos zmienilam zdanie na temat diety :D haha, bo pogoda nie sprzyja rozbieraniu to nie chce mi sie odchudzac;) wroca upaly bede nudzic ze jestem gruba ;)

Gość aminia
Witam Wszystkich !! Wysyłam zaproszenia do serwisu gdzie można zarobić niezłą kasę, wystarczy się zarejestrować i dziennie poświęcić parę minut. Wyślij do mnie zapytanie o zaproszenie na adres amiami@wp.pl. Pozdrawiam!!

boziu ta pestka odkad tu jest to ja sie nie wysypiam :P {zart} ale powiem zeprawde mowila ze schudla....laska i nie tylko ja zauwazylam hah i wiecie co?zrobilam jej akryle na paznokciach.....przymusowo hihi

🖐️ Pudełko 🌼 zdrowotne Martoszka a takie dłuuuugie Pestce zrobiłaś ? ;) hihi oooooooo właśnie doradź mi - zapuściłam swoje całkiem całkiem po ostatnich tipsach ale i bez tego mam słabe i kruche i myślałam o tym żeby swoje pociągnąć żelem bez doklejania końcówek wystarczy jedna wartswa żelu (ewentualnie dwie) żeby je wzmocnić przed usczerbkami i złamaniami ? nawet sama bym sobie zrobiła - produkty to nie problem żeby kupić a i dostęp do lampy mam (ale tej osobie nie dam sobie zrobić :P ) ja jutro będę miała swoją siorkę u siebie na calutki miesiąc :) w związku z czym z góry usprawiedliwiam swoją ewetualną nieobecność na topiku - postaram się choć pomachać i dać znać że żyję ;) pojechalimy dziś w jedno miejsce pooglądać i fot porobić a okazało się że czynne od środy do niedzieli :D zrobiłam zdjęcie bąkowi i motylowi na łące i tyle mojej twórczości :D to dobranoc , a gdybyśmy się jutro nie spotkali to dzień dobry i dobry wieczór ;)

nooo dlugie jej zrobilam ale pokilku dniach z lekka podpilowala a mysle ze zelu lepiej dwie ciensze warstwy daj bo jedna to za malo moze i bedzie git :)

🖐️ a co tu takie pustki ? wlasnie pestka od nas wyjechala....wszyscy plakali buuuuuuuuu :(

🖐️ macham ze zyje dorobilismy sie drzwi ;) zamontowane juz i ladnie sie prezentuja do tego bylismy na jezdzie probnej kuchni mozna sobie poczytac o tu http://www.blum.com/pl/pl/04/40/05/jazda_probna.php i powiem Wam, ze dobrze, ze pojechalismy koncepcja kuchni zmienila sie o 180%stopni :) Martoszka ale fajnie pewnie Wam bylo co? pewnie Pestka teraz w drodze do domu wszystko co fajne to szybko mija :( a Pestka przeslala by jakies foty swoje zebysmy tez mogly zobaczyc jaki szczypior z niej sie zrobil ;):) Eternity naciesz sie siostra! :) a co tam u Hugo? dawno nie bylo jej Izunia tez wsiakla

no to bry ... zbytnio nikt nie tesknil widze hyhyhy ;) ;) wcale nie jestem szczypior ino 6 kilo mi spadlo .... no sie wsie poplakali .. cholery jedne , Gabi mi pol drogi wyla :D ciezka droga byla oj ciezka , stary juz wymiekal po tylu godzinach :/ posle foty jak dojde do siebie :D :D bo jeszcze na walizach jestem hahahaa nie dam rady nic robic :P

jo tesknilam ;) Pestka szybko sie uporaj z tymi walizami i foty jakies slij :D

🖐️ :) ja sie nie wynioslam jestem tu ;) tylko siedze cicho bo sie nikt nie odzywa ;););)

i znowu poniedzialek i znowu do roboty oby do srody ;) pozniej to juz jakos z gorki idzie ;)

aaaaa tu sie schowalas ;p ja dzis i jutro wolne, rozleniwiam sie, ale mam cos do zrobienia w domu

wszystkim :) załatwiłam sobie kompa,zachciało mi sie drzwi wymieniać :O przez wykuwanie starych futryn tyle kurzu latało,że dostało sie do laptopa,zatkało wentylację i przegrzało dysk :( komp już sprawny,ale wszystkie kontakty poszły sie siekać,chociaz puste maile wyślijcie do mnie abym was odzyskała!! Pestka pamietam o tych fotach sekretarzyka,ale nie mam adresu co by wysłać.... poza tym to u mnie wakacje,wystawy i zakończona szczęśliwie adopcja afganki,zamieszkała w Zielonej Górze :)

jo ja sie nie wynioslam ale sie rozdwoilam :D albo i potroilam ... przewaznie mala mi gra w gierki na FB , mi lapek tez nawalil po powrocie i musze siedziec pod kablem .... cos wifi pierdyknelo czyli wtyczka od jej kompa odlaczona hehehehe . no Izunia ja tez pamietam :P jak posle swoje cos tam to bedziesz miala maila ... musze tgroche foy wykadrowac itp i tak za duze beda zeby je poslac

ale na fotah nie widac czy ja schudlam czy nie buehehehe bo przewaznie siedze albo .. a i tych fot malo bo nie bylo nawet kiedy pstrykac :D :D wsio sie tak szybko krecilo.. no i co ja wam bede wysylac zdjecia babci?? z wnukami?? hahhahahaha ale cos tam sie znajdzie :D np z martoszka hahhahaa z glupimi minami

Izunie na remont wzielo ;) Pestka ja moge nawet babcie ogladac :D moj lapek tez cos nawala tzn bateria dostala po dupie i pod kablem musze siedziec :(

Ciastek jak tam dieta? ja dostalam @ i waga stoi najlepsze jeansy wisza na dupie :( no ale cos za cos nie?