***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 hahahhaha Moze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 moja siora ma jamniczka :) jeszcze go na oczy nie widzialam ale podobno slodki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Zobaczymy ile ludzi mi odpisze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 lap nalogu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 idem obiadek nakladac - wszyscy juz w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Moja siostra tez kroliczego,szorstkowlosego:D,mniejszy jest od miniaturki:D Tak slodki,:)cudo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Papa do potem:D Smacznosci!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 I dzieki za ziolo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Kurde na razie zadnej odp.co do psa:O,mam nadzieje,ze cos dostane do cholerki!! Wszystkie ogloszenia,byla z dzisiaj i z wczoraj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 jeszcze troche :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 aaaa,Dea i wracaj szyyyyyybko !!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Poluje na pumy dla duzego na hale:D Super stan ,dwa razy tylko zalozone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 I jeszcze jeden,a potem 10 i mam:D A potem jeszcze 100 i odswiezam topik;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Super,jak na razie slonko!! Szkoda,ze w ciagu dnia nie bylo,nie mozna bylo wyjsc:O,deszcz nawet padal:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Jak ja policzylam:O,jeszcze 29 przeciez do okraglej:O Lo Mamo,znak zeby przystopowac...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Postaram sie znalezc linka pieskow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 zjadlam :) prasowanie na mnie od rana czeka nawet decha rozlozona i prawie na drodze stoi ale skutecznie ja omijam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 tez musze luknac na ebay zapisalam w ulubionych kilka aukcji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 http://berlin.kijiji.de/c-Tiere-Hunde-Chihuahua-Teeschale-chihuahua-Welpen-fuer-gutes-Haus-W0QQAdIdZ26298018 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 aaaaaaaaa slodziutkie :) ja bym wziela tego ciemniejszego :) albo czarnego :) kiedys mialam czarnego szczeniaczka ale rodzice oddali -uciekal mi ze smyczy a ja mala bylam i bali sie zebym na ulice za nim nie pognala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 http://berlin.markt.de/category,90106/index,15/recordId,51f34d0e/show.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 http://berlin.markt.de/category,90106/index,15/recordId,51f34d0e/show.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Trzeba skopiowac wszystko inaczej nie wychodzi !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 lap aukcje oki :) jedna byla podbijana kilka razy wiec ja usunelam :P reszta ma koniec za 3 albo 4 dni i stoja w miejscu wiec bede pilnowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 oooo...widzę,że była mowa o pieseczkach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Dea baw się dobrze z rodzinką!!!!!!!!!!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach