eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ej bo sie rumienie za te slodkosci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 no to jakby Ci tu to off ....???????? hmmmmm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 no piekny fuksik dzis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 a taaaak ci si chcialam podlozyc ;) tyyy, jakos mi sie nie wyobrazalas blondyna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 no i euforka, Lacha z Gory! Dzieki za fotki, wlasnie wyslalam moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ech no trza bylo dac znac ze sie chcesz podlozyc ;) nie blodnina tez bylam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 idem lukac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 nooooo milo sie widziec :) Laski z Nebraski na fotce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 corcie masz slodziuchna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 taaa, slodka to ona jest na zdjeciach ;) lobuz maly ale ja w Nebrasce nigdy nie bylam... to bylo w Gdansku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 hmmmmmmm z Gdanskiem ciezko mi bedzie rym wymyslec ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 to jakiego ty teraz koloru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 no teraz nadal blond ta fota sprzed 2 miesiecy ale w zeszlym roku jeszcze mialam braz i dlugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ja kiedys mialam ciemno czerwonew i jeszcze krotsze niz teraz, ale chyba w blond mi najlepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 burgunda zdarzylo mi sie miec na glowie i miedz ale to jeszcze w czasach szkolnych i tez najlepiej sie czuje w blond chociaz czasami takie piekne brazy mnie kusza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Witam się!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Dea dla małej,aby wyzdrowiała I zioło koniecznie zaparz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Eternity orientuj sie :D Dea dla Ciebie tez mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2008 hehe jakies lewe ziolo przypelzlo :D poprawiam sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2008 oooooooooooooo Dea tez dostala lewe :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Euforka dzieki Dea masz jeszcze jedna fote na skrzynce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 :D:D:D spac idziem, gdzies na godzinke dwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ale Wam dobrze !!!! tez bym pospala cos nie moge spac ostatnio :o wczoraj siedzialam do 2:30 i ogladalam B.Jones Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 milego odpoczynku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 3, 2008 eternity, cuda dziewczyny!!! Ales ty za mloda na takie panny!!!! moja tez juz sie powoli uczy jak pozbywac sie pozorow :o euforka, no podobna do mnie bo blondyna ale ma tez duzo z ojca, usmiech, ksztalt twarzy. no to idziem spac, nie zazdrosc eternity bo ciezka nocke mialysmy a i ja jaks taka zakatarzona nagle :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 pospijcie dobrze :) i zdrowka jeszcze raz obu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 o mlodosci to ja juz zapomne w tym roku :P 3 z przodu uderza :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 a starsza w tym roku juz 9 lat! mlodsza skonczyla 6 w pazdzierniku a niedawno to takie male w wozku lezalo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2008 jo tyz bym pospala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Euforka jak masz pod biurkiem duzo miejsca to moze szybka drzemka ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach