Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looolll

Lekarz prowadzacy ciaze WROCŁAW na NFZ ????

Polecane posty

Gość looolll

Znacie jakiegos dobrego lekarza, na NFZ, najlepiej ale nie koniecznie rejony astry, rynku??

dr Łątkowski przyjmuje koło astry i ma praktykę na klinikach... traifłam do niego w najgorszym monecie mojego zycia...:( i dzięki niemu szybko się pozbierałam.. jest fantakstyczny \"lekarz przyjazny kobiecie\" dostałam namiar z polenia od koleżanki, której ciązę on prowadził i wykonał cesarkę bo w tym sie specjalizuje (pisał doktorat) :) wrzuć w przegladarkę Krzyszkof Łątkowski, a Ci wyskoczą namiary do Niego :) powodzenia

Gość mkk
ja niestey nie mam dobrego doswiadczenia z tym lekarzemm,,tez prowadzil mi ciaze,,,i mialam dziecko ulozone posladkowe i jakos nie widzial, ze jest b.duze,,kazal mi ciagle czekac bo pow, ze nie da skierowania na cesarke,,pewnie liczyl na kase,,,za kase to kazdy Ci zrobi,,poj. do szpitala normalnie do Trzebnicy i bez problemu zrobili mi cesarke i pow, ze bez sensu, ze tak zwlekałam...takze ja mam inne zdanie,,a kliniki neistety nie sa dobrym szpitalem...

znam bardzo dobrego lekarza. Nazywa się Kiraki Omanwa i przyjmuje w Poradni Ginekologicznej Wrocław, ul. Podwale 74 tel. 071/3437955 Jeżeli jesteś ubezpieczona nic nie płacisz. Jeżeli nie 30 zł za wizytę. Te babki w rejestracji są bardzo niemiełe. A lekarz... cudowny, delikatny, pomocny kobietom, polecam ... w cenie cytologia, usg dopochwowe i przez powłoki (jak jesteś ubezpieczona też bez płacenia) ten lekarz tak mi pomógł, bezinteresownie, że mogę Wam go polecić bez mrugnięcia okiem. Jest to lekarz ciemnoskóry. Pozdrawiam i polecam