Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam imienia ładnego

Oryginalne imie dla chłpca ale nic w stylu Michała W prosze

Polecane posty

Gość szukam imienia ładnego

Gość Go Go M
Oskar

a mnie sie podoba Dominik:) Igor tez ladne:) alew czy ja wiem czy sa oryginalne?

Gość zdaniem.faceta
Proszę bardzo, polecam : WIKARY :)

Gość wikary to imie

Gość edek bez kredki
O i następna co chce skrzywdzić dziecko :P To może Euzebiusz, Alfons, Anatol, Apolinary, Teo, Cyryl. Metody, Liwiusz itd.

edek bez kredki---> A dlaczego zaraz skrzywdzić? Oryginalnym imieniem jest Julian, Natan bo niewielu chłopców ma tak na imię.

Gość hghfghgh
Jędrzej i Brunon mi się podoba

Gość bo tak ci się podoba
A Ty masz Odbytnica?

Ehhhhhhhh no moje ulubione bo moje:D Tomek.Mały Tomcio....potem Tomaszek....itd:)

Gość Żyraf
daj mu na imię Żyraf

Gość edek bez kredki
Niektórzy właśnie krzywdzą wymyślają niestworzone imina, np.: Najdziwniejsze imiona dzieci gwiazd - 2007-03-23 Sławni aktorzy i muzycy mają w nawyku nazywać swoje dzieci najdziwaczniejszymi imionami. Aktorka Gwyneth Paltrow nazwała córeczkę Apple (jabłko), a synka Moses (Mojżesz). David Beckham ma synów o imionach: Brooklyn, Romeo i Cruz, a Tom Cruise córkę Suri. Jeśli to wydaje wam się dziwne, to jesteście w błędzie. Te dzieciaki mogą uważać się za szczęściarzy. Oto kilka przykładów na to, że sławni ludzie naprawdę chcą, żeby w przyszłości ich własne potomstwo ich znienawidziło. - Aktorka Shannyn Sossamon (“Obłędny rycerz”, “40 Dni i 40 Nocy”) synka ochrzciła imieniem Audio Science. - Syn Roba Morrowa, czyli doktora Fleischmana z “Przystanku Alaska” nazywa się... Tu. - Gitarzysta U2 The Edge zdecydował się nazwać swojego syna imieniem Blue Angel (błękitny anioł albo smutny anioł). Jego kolega z zespołu Bono też popisał się fantazją i córeczkę nazwał Memphis. - Nicholas Cage, znany z zamiłowania do komiksów o superbohaterach ma syna o imieniu Kal-El (tak nazywa się naprawdę Superman). - Komik, aktor oraz iluzjonista Penn Jilette ma córkę o imionach Moxie CrimeFighter (moxie - siła, energia, moc, odwaga, determinacja, ekspertcrimefighter - walcząca z przestępczością) - Brat Michaela Jacksona Jermaine Jackson (obecnie Muhammad Abdul Aziz) syna nazwał Jermajesty (zapewne od Your Majesty, czyli Wasza Wysokość). - Raperzy nie są gorsi: T.I. ma syna Messiah Ya'Majesty (Mesjasz Wasza Wysokość), a Lil' Mo córeczkę God'iss Love Stone. - Nieżyjący już lider zespołu INXS Michael Hutchence poszedł na całość. Jego córka ma aż cztery imiona i brzmią one: Heavenly Hiraana Tiger Lily, co można przetłumaczyć jako Niebiańska Hiraana Lilia Tygrysia albo Niebiańska Hiraana Lilia Złotogłów Pewnie pomysłowym rodzicom wydawało się, że w ten sposób wyrządzają swoim pociechom przysługę, bo będą wyróżniać się z tłumu, nie posiadając nudnych imion. Jednocześnie zapewnili im długie lata drwin i prześladowań w przedszkolu i szkołach. O tak, dzieci są okrutne i nie kochają niczego bardziej jak śmiać się z rówieśników. Gratulacje za zrujnowanie dzieciństwa własnemu potomstwu. pat źródło: weirdthings.org.uk i ttp://relaz.one.pl/facty-msg.php?id=5978

nie! sciagnelam z ciebie srako! ja sie ciebie nie czepiam dziwko! rozmawiamy na temat! a nie po to zeby obrazac siebie nawzajem dziwo!

Gość asasas
daj mu aaron-bedzie miał przynajmniej w zyciu lekko