Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiekkkkk

osoba towarzysząca na weselu...

Polecane posty

Gość atapka_18
Nie wiem co robić ? Mój kolega zaprosił mnie na wesele do swojego kolegii z pracy. Nie wiem czy mam pójść ? Nikogo tam nie znam a poza tym reszta towarzystka powinna byc wieku ok 22 lat i wiecej a ja mam 18. Co o tym mślicie ? A jak pójdę to chyba muszę kupić przynajmniej jakieś kwiatki.

Gość natka07
Mam dopiero15 lat a byłam w tym roku już na 2 weselach i to z osobą towarzyszącą. Zawsze szłam z dalszym kuzynem, którego wogóle nie znałam. I zawsze się świetnie bawiłam. Stwierdzam że lepiej iść z kimś niz samemu. Bo gdy pójdziesz sama inni będą tańczyć a ty samiutka siedzieć przy stole przez połowę wesela ;)) Nie ma nic lepszego niż tańczyć na weselu z całą rodziną ;))

Gość czarnyyyyy
Witam ! Pozwólcie ,żę trochę odejdę od tematu ale mam poważny problem dreczący mnie juz od długiego czasu ;( sie zOtóż mam 17 lat . Mój problem tkwi w tym ze rodzice traktuja mnie strasznie dziecinnie ... Staram achowywac powaznie no ale to malo daje a glownie chodzi mi o czas ktory spedzam poza domem :( Mam go okropmnie malo np w tygodniu do 8 godz na weekendzie do 22 . Moze sie to wydawac glupie ale dla mnie to powazny problem ,ciezko umowic sie z dziewczyna bo wstyd nie odprowadzic jej do domu

Gość dgdfgfgfd
czarny zaloz topik to pogadamy

Gość ewelka..//
natka to masz dobrze bo ja mam 17 lat i nie dostalam zaproszenia z osoba towarzyszaca:( i to wesele bylo beznadziejne bo nie mialam sie z kim bawic :(

Gość justyska4323
doradzcie mi;) chcę zaprosić kolegę na wesel i zastanawiam się czy powinnam dać mu również zaproszenie czy zachować je dla siebie i po prostu powiedzeć mu co i kiedy??;):)