Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będzie zosia

Cóż od nowa staranka-może lipiec będzie owocny?

Polecane posty

Witam wszystkie. Mam swoją upragnioną drugą kreseczkę! Jeszcze tylko do lekarza upewnić się i bedę mogła się przenieść do majówek :) Pozdrawiam wszystkie starajace się i trzymam za was kciuki.

No to gratulacje :) Może to jakiś magiczny ciąg i reszcie starających się też się uda. Tym bardziej, że chyba tak się starają, że nawet już nie mają czasu tu zajrzeć ;) Pozdrowienia!!!

No właśnie z czasem licho, ale jakoś dajemy rade, jeszcze praca, szkoła i te starania Ech... ciężki jest żywot kobiety, pozdrawiam i gratuluje Xagnieszcze25.

Gość cześć dziewczyny trzymam
kciuki za Was z całych sił i gratuluję serdecznie Xagnieszce i Oli (nie wiem, czy którejść przyszłej mamy nie przeoczyłam, jeśli tak to też gratuluję):) Zyczę Wam z całego serca, aby szybko pojawiły Wam się na testach 2 kreseczki. Sama nie wiedziałam co się ze mną dzieje, jak ujrzałam te 2 kreseczki, świat zawirował, serce waliło!!!. Udało się nam bardzo szybko i już wiadomo, będzie synuś grudniowy. Niesamowicie ten czas leci. Rozpisałam się, a chciałam tylko powiedzieć, że jestem z Wami🌻

Witajcie. Czy ktoś może mi powiedzieć w jakim momencie najlepiej iść do lekarza. Najprawdopodobniej jestem w 3 tygodniu ciąży. Czy Mogę już iść do niego na to dopochwowe żeby zobaczyć moją fasolkę?

Moja pani G. powiedziała, że można zobaczyć tak po 4 dniach od daty planowanego okresu, więc już chyba będzie widać :)

Gość Xagnieszko chyba jeszcze
za wcześnie. Ja byłam w 6 tc (licząc od ostatniego okresu) i było widać pęcherzyk, ale serdusio biło dopiero 10 dni później. Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość pauly78
do Zosia Bedzie a co lekarz powiedzial na wysokie ph u meza? my staramy sie od roku...i jakos jeszcze nic.maz robil badania i jest ok ale ph troche za wysokie pozdrawiam

Gość pauly78
trzymam kciuki za Was wszystkie!!!

Dzięki dziewczyny! Byłam u lekarza i rzeczywiście jeszcze nie było widać pęcherzyka, ale kazał mi przyjść za tydzień i powinien się już wykluć :) Na razie błądzi w jajowadach :) Dla pewności zrobiłam jeszcze test i ponowinie wyszły dwie kreseczki, tym razem już bardziej widoczne :) To siusianie jest okropne, ale co się nie zniesie dla bąbelka :) Trzymam kciuki za pozostałe.

Cześć :D Zrobiłam dziś Beta HCG - mam wynik na drugi tydzień ciąży. Więc dla mnie sierpień był owocny, bo bez wiary i na zupełnym luzie! Nawet się jeszcze boję cieszyć, to same początki. Ale fajnie jest. :)

No a ja myślałam, że to koniec starań i topik poszedł do archwum... Gratuluję. Sama właśnie kończę leczenie czekam na miesiączkę i potem ... zobaczymy :)

Dziewczyny co sie z Wami dzieje, jak starania, ja dalej nici ale to dlatego, że zastanawiałam sie czy to ma sens tak na siłe, i po przemyśleniu sprawy, nie jestem pewna czy chce teraz dzieci, dlatego, że nie wiem czy jestem z odpowiednim człowiekiem, najpierw bede musiała odpowiedziec sobie na to pytanie a potem starania. Wam Zycze jak zwykle powodzenia

cóż dziewczyny, bałam się cieszyć - i ciąża utrzymała się 5 tygodni :( wyszedł mi przy okazji zawyżony poziom prolaktyny. dzis idę wieczorem do gina, zobaczymy co mi na to powie. :(

Witajcie. Ja jestem już po leczeniu i oględzinach lekarki, która niezbyt mnie pocieszyła ponieważ prawidłowo funkcjonuje jeden jajnik. Drugi po przewlekłych stanach zapalnych jest nie zaciekawy. Ale i tak się staram :) Może akurat... Powodzenia dla reszty. Ps. Odzywajcie się częściej...