Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będzie zosia

Cóż od nowa staranka-może lipiec będzie owocny?

Polecane posty

Gość betty-83
piękna lecz i drastyczna !

no i raczej ciąży nie ma. Jeszcze zrobię sobie jutro ostatni test i się okaże. Ale już mam dość nie mam teraz wogóle humoru na staranka. Eh..

marta głowa do góry, pozałatwiaj sprawy martwiące i w miedzy czasie staranka, wszysko jakos sie ułozy. nie przejmuj sie niczym bo to napewno nie pomaga w zajsciu w ciaze.

Gość betty-83
PRZESTAłAM JUż WIERZYć żE TERAZ JESTEM (MOGE BYć W CIążY)

Gość olcia00
Cześć dziewczynki !!! a co tu tak cicho strasznie betty-83 to będzie około 3 tydzień :) też pisze z doskoku strasznie boli mnie brzuch okropniaście szczególnie jak się zmęcze i nie możliwe jest to siusianie do lekarza wybiore sie pewnie za tydzień jak tylko wbije sie w kolejke Innych objawów brak Dziewczyny nie załamujcie się głowa do góry wiem że teraz łatwo mi mówić ale zobaczycie ze będzie dobrze Najważniejsze nie starać się tak bardzo, bo wtedy nie wychodzi ogólnie brzuch mam jak piłka i ciężko okropnie .... więc trzeba sie położyć Buziaki papa i dobrej nocy

Olcia00 pocieszylas mnie troche, że nie masz innych objawów. Mnie od paru dni boli brzuch. Najpierw prawy jajnik, a potem caly brzuch tak nisko, troche inaczej niż na okres, ale podobne uczucie.Mam nadzieję, że to to :)

dziewczyny co sie nie odzywacie, tak bardzo sie staracie o dzidzie ze nie macie czasu pisac, czy urlopy, ja juz wrociłam do pracy i mam depresje pourlopowa, masakra, własnie dowiedzialam sie do lekarza, zezeby zajsc w ciaze musze troche zmienic tryb życia, mianowicie za duzo pracuje i do tego fizycznie, dodam tylko ze na co dzien masuje po 8 godzin Panie, a w pozostalych wolnych chwilach prowadze zajecia taneczne, to za duzy wysiłek. ech... no i co zrobic? napewnoo nie zrezygnuje z tanca, z pracy tez nie moge. Odezwjcie sie co i jak. Aha no i ciekawa jestem co u założycielki tematu bedzie zosia gdzie jestes? No i ostatnio Marta cos cicho siedzi?

Gość olcia00
hej laseczki co tak cicho ledwo Was znalzłam, fakt że sama siedze juz na topicu kwietniówki 2008 ale będe zaglądać jak u was staranka życze wam założenia topicu majówki :) dziewczynki fajne uczucie mieć już dzidzie w brzuszku ale strachu też jest sporo i pytań i wogóle ale nie zawracam wam tym głowy bo napewno cieżko pracujecie nad dzidziami Buziaki

Witajcie! Mi się nie udało w lipcu. Teraz kolejny czas oczekiwania. Koniec sierpnia bedzie decydujący. W lipcu też mialam podobne objawy: ból jajnika, podbrzusza, sennosć, częste siusuanie i nic!!! Teraz sie juz nie nastawiam co będzie to będzie. Jeszcze 3 tygodnie do ślubu :)

U mnie najpóźniej w przyszły piątek się wyjaśni. Mogłabym zrobić test już we wtorek, ale poczekam aż mąż wróci. Na razie nie czuję się inaczej, poza tym, że cały czas sikam (może to pęcherz), mam leciutki ból w podbrzuszu i bolą mnie sutki, a zwykle na okres bolały mnie całe piersi, a sutki nie. Zobaczymy. Dziewczyny gdzie się podziewacie? Chyba się porozłaziłyście po innych topikach. Olcię znalazłam na innym topiku, a reszta? Pozdrawiam :)

Czesć dziewczeta :) Ja jestem cały czas - tylko czytam bez wpisów, bo sytuacja szybko się nie wyjasni więc nie mam co filozofować ;) Jakis odpowiedni topik to założyć mogę chyba najwcześniej w przyszłym roku... Pozdrowienia, starajcie się pilnie i skutecznie!

Hejka wszystkim! asiaa1981 Ja też tak miałam w lipcu! Też mnie bolały sutki a w zasadzie to piekły, piersi obrzmiałe, częste siusianie, ból w podbrzuszu i inne takie. Normalnie już byłam pewna, że to koniec starań. I nic, ale moze tybie się uda. Ja to chyba miałam urojoną ciążę :)

Xagnieszka25 może i masz rację? Oby nie... ale liczę się też z taką możliwością. Jak się teraz nie uda, to idę sobie zrobić badanie na prolaktynę. Trzymajcie się. Beajda trzymam kciuki, żeby leczenie przyniosło efekty. Pa!

--------> asiaa1981 - Dzieki! :) Wkurza mnie, że muszę tyle czekać, ale jak mus to mus. Wytrzymam byle wszystko było oki. Pozdrawiam :)

Gość betty-83
Witajcie kobietki!Chciałam się z wami podzielić smutną wiadomością-w piątek dostałam okres,więc lipiec nie jest dla mnie owocny! :-( kolejna próba od 27 sierpnia

Rano robilam test owu i wyszlo ze to najlepszy moment na starania. czekam na mojego mezusia az przyjdzie z pracy o polnocy i wsunie sie...pod kolderke.To moze byc ten dzien! A raczej ta noc. Nie chce sie niepotrzebnie napalac, ale mam przeczucie ze tym razem moze nam sie udac, bo miesiac temu mialam infekcje i wiedzielismy ze nic z tego nie bedzie. Trzymajcie za nas kciuki. Ja za was tez bede. Dobranoc...

Dziewczyny to że cos nie wychodzi to nie powód żeby tu nie zaglądac, ja nastepne próby zaczne dopiero w połowie września, nie mam sił do mojego chłopa ale nic nie da sie zrobic. Dziewczyny nim policze do trzech wszystkie starajace maja sie odliczyc, raz, dwa... czekam Buziaki

cześć dziewczyny w ciąży nie jestem i nie mam zamiaru już się starać. MAm za dużo teraz na głowie sters by tylko dziecku zaszkodził. Były dwie kreseczki ale uległo naturalnemu poronieniu wczoraj dostałam okresu ;(

Marta... tulam mocno. nam siw w sierpniu nie udalo najprawdopodobniej, bo moj maz do szpitala poszedl (planowany pobyt) a mnie sie opoznilo wszystko w lipcu wiec teraz po porstu pewnie nei zdazylismy. :( No ale spokojnie, wrzesien za pasem mamy. ;)

witajcie! Ja nadal czekam. MArta bardzo ci współczuję. Wiem, że masz cieżki okres w życiu ale trzeba zawsze jakąś pozytywną stronę znaleźć w tej całej sytuacji. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie twoich problemów.

Mam jeszcze pytanko. Czy możliwe jest to, że od opalania na solarium można mieć ciemniejsze brodawki??? Bo jeśli nie to mam już pierwszy objaw :) Zobaczymy co dalej. Wczoraj robiłam test i wyszła prawie niewidoczna ta druga kreseczka. Proszę o odpowiedź.

xagnieszka25-- jesli jet druga kreska, nawet jeśli mało widoczna, to masz sie z czego cieszyc. ;) Dbaj o siebie. Moja byla tak malo widoczna ze zrobilam jeszcze 3 testy zanim uwierzylam. :P

Marta jestesmy z Toba, zrobisz jak uważasz sama wiesz kiedy najlepiej zaczac dzialania, ja tez mam trudny okres rozwijam dwa interesy, do tego szkola, praca ale i na dzidzie znajdzie sie czas, nawet jak mnie chlop zostawi to dam rade, jestesmy do tego stworzone, musimy sobie dawac rade zawsze i wszedzie bez wzgledu na okolicznosci (troche to zabrzmialo feministycznie ale trudno). Jak zwykle trzymam kciuki, aha dziewczyny magdusienka pisalas, że mialas infekcje wiec cos nie tak poszlo, czy przy infekcjach duzo trudniej zajsc? Pytam sie bo mnie czesto cos lapie.

tancerkaaa- może nie trudniej zajśc, ale bardziej strach, bo wtedy odpadają antybiotyki i lekarstwa w ogóle, trzeba się leczyc cytryną, malinami i innym g....m :P No i wiadomo, że na początku to lepiej być zdrowa jak rybka, kiedy się tworzą wszelkie organy itd.

A ja byłam u lekarza i moje leczenie przynosi ponoć bardzo szybkie i pozytywne rezultaty. Tak więc jeszcze miesiąc i mam od nowa zacząć się starać :) Pozdrawiam :)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa:) Będzie dobrze. Mi nadal jest niedobrze poranne mdłości nie dają mi spać budzą mnie. Nie wiem dlaczego to się utrzymuje. W piątek zrobię test może ten \"okres\" nie był tym okresem..

No zrobiłam już drugi test i ta druga kreseczka jest nadal ledwo dostrzegalna. Jeszcze dwa dni do rozstrzygniecia moich wątpliwości. Pozdrowionka dla wszystkich