Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anketerka

Panowie jakie cechy powinna mieć dziewczyna,żeby...

Polecane posty

Gość Anketerka

zwróć waszą uwagę,jakie dziewczyny lubicie...co najbardziej w nich cenicie?

Gość hjer
musze sie jej podobac.

Gość Czesław Wspaniały
Musi miec ciasną szparę.

Gość dowcipny inaczej
Szczupła, długie włosy ( kolor nie istotny), piękne zmysłowe oczy, ciekawe rysy twarzy i oczywiście to "coś".

Gość podszyw na wakacjach
ogólnie takie cechy jak materac z ikea , tania ,wygodna,miła w dotyku :classic_cool:

Gość Anketerka
ale...chodzi mi o wnętrze:)

Gość dowcipny inaczej
Jeśli o wnętrze to dobrze żeby była mokra.

Gość Anketerka
o charakter..:P styl bycia...

Gość dowcipny inaczej
Przecież jak się poznajemy nie mamy zielonego pojęcia, kto jakie ma wnętrze. To właśnie cechy fizyczne sprawiają że oko przykuwa, ta a nie inna osoba.

Gość dowcipny inaczej
Styl bycia heheh to osobiście lubię takie "blachary". Lubię się pieprzyć a z nimi nie ma problemu. Parę drinków postawionych to żadna strata w porównaniu ze spustem do buzi.

Gość Anketerka
no..tak..tak wiem...:) to zapytam inaczej... co poza wyglądem musi mieć dziewczyna by zatrzymywać Was na dłużej :D ? ..bo tak sobie siedze i stwierdzam że poza wygladem nie mam chyba nic do zaoferowania:(:(bu...załosne..wiem... i...dlatego pytam... nie wiem np lubicie...: nieśmiałe..śmiałe.. wesołe..smutasy.. wygadane..małomówne.. itp.itd.... :)

Gość Anketerka
heh..super:D no tak super...ale co super:D?? jaacie ale z Wami idzie się dogadać :D:D no...jakie dziewczyny lubicie..?:p

Gość jakakak
Ja ci odpowiem dziewczę. Wnosząc z reakcji panów piszących w tym wątku dziewczyna nie powinna mieć cech idiotki i zadać debilnych pytań, żeby się z niej nie nabijano. Poziom odpowiedzi jest krótką recenzją poziomu pytania.

Gość Anketerka
Ehee....:D no więc skoro tak..to zapytam inaczej, co jest głupie w moim pytaniu,poprostu chce się dowiedzieć jakie cechy powinna mieć dziewczyna,która spodoba się Wam pod względem charakteru. Jak dla mnie nie jest to głupie pytanie..poporstu chciałabym wiedzieć co jest dla Was ważne a co mniej ważne..

Gość Anketerka
A tu znaczna połowa Panów nabija się z niejednego pytania na tym forum:) więc...chyba wszystkie forumowiczki to idiotki,tak?

Gość dowcipny inaczej
Z tego co widzę autorko masz jakieś kompleksy jeśli chodzi o urodę, bo zasłaniasz się cechami charakteru.

Gość jakakak
Dziewczyno, czy wyobrażasz sobie, ze istnieje jedna uniwersalna Nad-kobieta, która podoba się każdemu facetowi? Jakiś arche-typ??? Twoje pytanie jest totalną generalizację i w odpowiedzi mogą paść tylko jakieś durne stereotypy, jeśli w ogóle komuś chce się odpowiedzieć, bo jak dotąd to chyba nie chciało się nikomu. Jedni lubią kury domowe, inni inteligentne wielbicielki kina niezależnego, jedni dominujące, inni uległe, jedni nieśmiale, inni wygadane. Czego ty oczekujesz w odpowiedzi? jakegoś E= mc2, uniwersalnego przepisu na to, jak się podobać????

Gość jakakak
Nie dziewczę, jak pada sensowne pytanie i sprawa jest poważna, odzywają się tez poważne głosy. Jest sporo tematów, od których podszywacze, przedrzeźniacze i idioci trzymają się z daleka.

Gość Anketerka
Nie...wlasnie nie o to mi chodzi:P Uważam się za ładną:D:D Napewno jakies tam kompleksy mam,jak to kazdy czlowiek:)ale..nie przejmuję się nimi zabardzo,strata czasu:D tylko... zauważyłam że poza wyglądem...nie mam nic do zaoferowania.. Przejmuję się moim wyglądem i wydaje mi się że aż zabardzo..że za dużo czasu spędzam przed lustrem zamiast zająć się czymś innym...a nie mam żadnych zainteresowań a ni nic z tych rzeczy:( to mnie dobija...to jest przecież żałosne...:(:(buu

Gość dowcipny inaczej
Takie pyskate jak "jakakak" są właśnie w moim typie. A jeszcze jak mają rację to już w ogóle :P

Gość fasolka900
jakbys czytał uwaznie to wiedziałbys ze dziewczyna jest moze nawet ładna i tylko ładna bo nic poza tym nie ma do zaoferowania jest pusta w srodku i chciała by zebyscie dali jej jakas wskazówke zeby mogła poszukac w swoim pustym wnetrzu jakiejs cechy chocby malutkiej ktora mogłaby zainteresowac faceta ale tak naprawde oni maja to gdzies liczy sie tylko to zeby im dobrze obciagnac!!!!!!!Czyz nie panowie??????????????????????/

Gość dowcipny inaczej
Anketerka to kręć dupą, załapiesz jakiegoś intelektualistę to może i poszerzy Twoje horyzonty. Na Twoim miejscu bym się nie przejmował. Nie wszyscy muszą mieć hobby, zainteresowania, ważne że potrafisz o tym napisać i masz uśmiech na twarzy.

jeśli jesteś ładna :classic_cool: i masz puste wnętrze :classic_cool: to altruistycznie mogę Ci je wypełnić :classic_cool: nie będziesz mieć dylematów :D🖐️

Gość fasolka900
zreszta to rzuca sie od razu w oczy jesli przeprowadzasz ankiete powinnas nazwac sie ANKIETERKA a nie anketerka tak jak kieszeń a nie keszeń ludzie pomóżcie dziewczynie moze jeszcze nie jest za pozno

Gość co za nudy__
FASOLA NIE RZUCAJ SIĘ

Gość eee tam nudy faktycznie
zero inwencji

Gość co za nudy__
WAKACYJNA PRZYGODA I DOBRY HUMOR MAM

Gość jaka znowu przygoda
? o co chodzi? jadzisz skubać na scubę?

Gość fasolka900
co za nudy a KEDY to ja sie rzucałam moze wtedy KEDY nuda powiało co????? bo nie wiem