Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anketerka

Panowie jakie cechy powinna mieć dziewczyna,żeby...

Polecane posty

Gość co za nudy__
HEJ HEJ NIC TAK NA WAS NIE DZIAŁA JAK CZERWONA SUKIENKA

Gość co za nudy__
FASOLA DO WORA

Gość ja Ci mówię TY jedź
na scubę, rybki pławajom, rafy koralowe na przykłada, albo jeżowce, fajna zabawa. ja to lubię snorkeling, bo nie umiem nurkować w tym roku się może nauczę jeszcze, ale scuba jest super. lepsza znaczy. kumpel nurkuje i jest zachwycony. a ciągle ma jakieś alergie. wysiada po długim nurkowaniu jakichś plam dostaje na skórze, wygląda jak głupi, ale co tam. oststnio nie pojechał do egiptu, bo dostał grypy, czy czego tam, wszyscy łączyliśmy się w bólu razem z nim, biedaczysko. a wcześniej miał nogę złamaną, łamaga i nie mógł jechać na nurkowanie, bo miał takie coś na nodze, jakieś usztywnienie takie - nowoczesna forma zastępująca gips.

Gość powinna taka dziewczyna
oczywiście mieć rude kręcone włosy do pasa. nie wiem co dalej.

Gość co za nudy__
jak polecasz to może kiedyś spróbuje nie miałam dotychczas przyjemności zakosztować ale gdzieś tam pomysł z nurkowaniem mi świtał po głowie może w niedalekiej przyszłości ale te plamy brzmia odpychająco nie chce takiego czegoś mieć na sobie w szczególności ze mam alergie dzisus

Gość fasolka900
a przypomniałam sobie czasem rzucam sie z mostu jak naczytam sie tych bzdur ktore wypisuja tu NUDZIARZE i puste do cna dziewuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MASAKRA

Gość co za nudy__
fasola prawidłowa reakcja trza tępić głupote

Gość Anketerka
Anketerka-miało być "Ank!eterka'' ponież Ankieterka-ma chasło:D:D a '!' się nie wyświetla :D pustego wnętrzna nie mam i proszę tu bez takich:D Ja wiem że są tu ludzie z poważnymi problemami a ten nie jest żadnym problem...jest tylko moją ciekawością. Wiem również że są gusta i guściki..ale chyba macie jakieś wspólne poglądy..bo chyba kązdy z Was chciałby by jego partnerka była wierna->to jeden przykład cech o jakie mi chodzi:D dam więcej przykładów... *uśmiechnięta *zabawna *pozytywnie nastawiona do życia *rozgadana *cierpliwa *miła *opiekuncza *potrafiąca wysłuchać *............

Gość ale on ma plamy
bo to na pewno dlatego że jest Szkotem. Oni tak muszą mieć (chyba). Ty nie musisz. Pojedź sobie poskubać to se trochę odmienisz.

Gość e to moje własne cechy
są tu wyszczególnione! moje własne nomalnie siok. jak tak można! to o mnie! zza winkla! jezdem popularna, selebrity prawie że.

Gość co za nudy__
znając moje pieskie szczęście to jeśli rekin by mnie zjadł na dzien dobry(taki żart):P to wróciłabym w cząstkach a do tego w centki:classic_cool:

Gość fasolka900
puste głupie fladry nawet rekin by sie brzydził

Gość LEWAK
*kolorowa też może być. ale na raz.

Gość co za nudy__
i tym optymistycznym akcentem zakończam dyspute z zgniła fasolą

A ja może odpowiem:) Powinna być: >uśmiechnięta-śmiech to zdrowie >pozytywnia nastawiona do życia >potrafiąca nakręcić pozytywne myślenie wśród innych:D >szczera-kłamstwo nie wchodzi w gre >skromna-zero szpanu >uczciwa >z honorem-poniżenie oznacza wojnę >kulturalna-\'proszę,dziękuję,przperaszam...\' >pomocna-lenia schować w kieszeni >wyrozumiała-najpierw zrozum innych niż postarsz się by ciebie rozumiano:) >potrafiąca słuchać-lepszy dobry słuchacz niż dobry mówca:p >potrafiąca szczerze doradzić >potrafiąca pocieszyć >potrafiąca dochować tajemnicy >potrafiąca dotrzymać słowa >potrafiąca przyznać się do błędu >mająca własne zdanie-nie kierująca się opinią inncyh >wygadana >tajemnicza:D >porządna-tak szybko mnie nie dostaniesz:P >otwarta >mająca poczucie humoru:D >raczej romantyczka >nieśmiała...do czasu:D:D >kobieca-rola babochłopa nie wchodzi w rachube >mająca czas dla najbliższych Moim zdaniem taka powinna być:D... PS.jestem kobietą i staram się przestrzegać tych punktów:P:P pozdrawiam🌻

Gość nie rozumje my sie nie zgadza
bo tak: małe kłamstwo jeszcze nikomu nie zaszkodziło, relatywity; z honorem poniżenie oznacza woyne? Poniżenie? Aj dont andastend; tayemnicza, hmmmm, phhhhhhhhh; na pewno nie porządna, ------> szmata (ok, nie szmata, nie, nie) ----> niewyprane szmaty leżą od tygodni, sorry, cool, fak dat; romantyczka? phhhhhhhh; ta no nieśmiała to s pewnościo. kula we f płot.

Gość a propos skąd sie biezre takye
texty: z podręcznika: "Jak wyrwać laskę w jeden wieczór-niezawodne i sprawdzone sposoby"?

Ajjj tam..czepiacie się szczegółów:D Wam to zawsze coś będzie nie grało... szukacie dziury w całym:)

skoro tamto nie pasowało to to musi być doskonałe:D:D >zdołowana >pesymistka >nudziara >oszustka>leniwa >bezhonorwa >szpanówa >niekulturalna >łatwa >cicha >babochłop >kierująca się opinią innych

Gość wy obywatelu
? humor masz zyebany na maxa.

i dobrze zeby do tego dobrze wygladała i dobrze lache zrobić umiała:P czyż nie?? Panowie :D?

Gość meska szowinistyczna świnia
podpisuje sie pod "Miiisiiia "obiema rencami i nózkami ;-)

Gość ooooooooo psze
praszam, potrafję siem kjerować czasami opyniom innych, no kuźwa, po co robić kilka razy tę samą rzecz, mnożyć byty ponad poczebe, jak ktoś wje, to mogem skorzystać, nie?

Gość ten cały zestaw komplexów
ma na celu uśpić moją czujność. Nie ze mną te numery Bruner...