Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle szybko

Nowy nie bądz cyckiem i pocałuj mnie z języczkiem

Polecane posty

okkkk kochani ja spadam bo skoczek znow czuje sie zagrozony:) jakies kompleksy ?:)

nowy zlotko to lec do tego londynu i wreszcie spotkaj sie z nia :-P aaaaaaaaa no i zazdrosc to choroba - ania najwyrazniej na nia cierpi

mniami :D pewnie dlatego wlasnie nie mam nikogo w wieku 26 lat, Twoja analiza okazala sie wyjatkowo celna---czy ja Cie juz przypadkiem nie prosilam bys zostala mym mentorem(wowczas w zakresie muzyki) a teraz na gruncie towarzyskim?To coooo? zaplace za cenne wskazowki:D:D

mniami przeciez mam byc o Co tfu o KOGO zazdrosna....wiec jestem---to proste...

yyy skoczku nie przypominam sobie zebys mnie o jakas analize prosila :) zreszta to nie miala byc analiza - poprostu stwierdzam fakt i mam nadzieje ze taka w realu nie jestes :) zreszta wszyscy jestesmy tacy jakimi chcemy byc :) i to ze jestes sama to twoj wybor ps nie moge dokonywac twojej analizy bo nie jestem psychologiem no ale jakbys miala jakies problemy prawne pisz :)

jezeli tak bardzo chcesz sie z Piotrem umowic na impre, to ok!!nie mam nic przeciwko-ale ja z Wami:D

no wlasnie mniami nie prosilam cie o zadna analize, a ty mi tu wyskakujesz z jakimis wlasnymi teoriami na temat zazdrosci....

buziaki dla was- Nowy dla Ciebie oczywiscie taki maly krociutki, takie lekkie musniecie w policzek - zeby nie bylo ;) skoczku chcesz imprezy ja zawsze jestem chetna :) zazdrosc - skoczku - zzera od srodka no i ty nie widzisz a postronni tak buzka dla ciebie tez papappa[

Ja też się pożegnam. Jeszcze mam coś do zrobienia.. :P I nie ma powodów do kłótni o takie \"coś\" jak ja :P 🖐️ Zawsze wydawało mi się że jestem od dawania przyjemności kobiecie, jak widać daleko mi do doskonałości... :P 🖐️

mniami no nie wiem czy bede w stanie wybaczyc ci to musniecie dla Piotra chocby tylko w policzek....:p widzisz ja mam tak zajebiscie duzo kompleksow, ze jak Ty piszesz stricte do Piotra to az sie obawiam czy ON przypadkiem Ciebie bardziej nie woli niz mnie taka szara dupe(w dodatku wcale nie ladna)

Gość ja bym Cie przeleciał
skoczku

Gość skoczek daj namiary

Gość no dawajprzelece cie