Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle szybko

Nowy nie bądz cyckiem i pocałuj mnie z języczkiem

Polecane posty

ejjjjjjjj Nowy a ty jestes \" dorosłym panem puszczającym latawce \"?

mniami... i mam nadzieję że takim zostanę. Widzisz jakoś czas działa na mnie w odwrotną stronę. Zamiast spoważnieć, teraz mi głupoty w głowie. :P

Nowy tak sie tylko pytalam o te latawce :) ja tez w zyciu zawodowym - bede- jestem powazna- ale prywatnie ....... wciaz puszczam latawce :) to tez jest klucz .... do szczescia :) wzielo mnie na filozofie - uwaga ;)

mniami takie klimaty to ja powazam tylko jak sie upije....fajnie sie wowczas buja....

Coś znowu zaczynasz wymyślać \"skoczku\" a ja nie mam ochoty na jakieś szarpanki. Nie dzisiaj. Wyjaśnij lepiej o co chodzi żeby znów nie było gnoju.

Royal, kochanie ....ja sie juz nie mam zamiaru wdawac w slowne gierki

Nowy poprostu pewnie wzielam Cie za kogos innego na kafe....stad ta pomylka

Gość kręci

mniami... jest dokładnie tak jak napisałaś. Kiedy powaga to powaga!!! Żal mi ludzi, którzy nie potrafią zorganizować sobie czasu w taki sposób by w końcu poczuli że uciekli od tej szarej codzienności.

Gość bawi się

Nowy dokladnie jak tak piszesz - zycie sklada sie z roznych odcieni szarosci- tylko my jestesmy wstanie wplynac na to czy szarosc jest jasniejsza czy przybiera barwy czerni.......bierzesz zycie w swoje rece i cisniesz jak cytryne i z kazdym lykiem mimo ze kwasna usmiechasz sie coraz bardziej :)

skoczku jak mozna sie w necie umawiac ? wszyscy jestesmy tylko cyferkami, literkami na monitorze :) to nie real

skoczek... Do tego już zdążyłem się przyzwyczaić. Od samego początku jak pojawiłem się na Kafeterii, nie potrafię nawet zliczyć, kim ja tu niby nie jestem. Wystarczyło napisać nazwę miast i już jesteś \"Idealista\". Bo to że jestem podobno moderatorem to już chyba sama widziałaś, czytałaś.

mniami, owszem jestesmy tylko literkami tutaj ale to zawsze moze ulec diametrialnej zmianie

skoczku jak myslisz w ten sposob to cie uspokajam Nowy juz napisal ze w sierpniu nie da rade na impreze no jest jeszcze white sensation ale w pazdzierniku dopiero :(

skoczek... z mniami??? Za bardzo jesteśmy do siebie podobni. Tylko przeciwieństwa tak naprawdę się przyciągają. Zresztą do \"mniami\" oprócz sympatii mam też sentyment. Z tego względu że pojawiliśmy się tutaj, prawie w tym samym czasie.

Nowy a ty tak nie pisz - bo jeszcze pomysle ze sie tlumaczysz a tylko winni sie tlumacza :-P

skoczku to facet - on sam potrafi sie obronic :) zawsze taka jestes taka nachalna na mezczyzn ? uwazaj takie dziewczyny szybko sa odsylane do lamusa -----> bo sie okazuja zbyt latwe zawziete i zjadliwe :)

mniami... bo czuję się winny :-( więc się tłumaczę. Chcę żeby \"skoczek\", Ania że tylko ONA jest dla mnie wszystkim, aż do obłędu i z wszelkimi konsekwencjami zamknięcia mnie w zakładzie dla nienormalnie zakochanych :P