Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

Przyjemności... wyjdżmy na słoneczko się opalać...A potem w siatkę pogramy :) Anka...straszyć...ależ skąd.. damy nie straszą, je sie tylko kocha :p

zawijam kiecę i lecę........wiem,wiem........straszyć konkurencje ;) do zobaczenia bliżej lunche......👄

Hejka..jestem z powrotem. Słonko się schowało, powietrze jakby chłodniejsze. Całkiem, całkiem.. Dlatego robię świeżą kawę i podam Wam szarlotkę swojego wypieku...z antonówek...mniam...:) Bez muzyki, bo szum drzew robi swoje...i ptaki również...Alez mi dobrze :) Na obiadek dziś serwujemy: Ryż na sypko z curry Kotlet z piersi zapiekany z sserem i peczarką Fasolka i kalafior z bułka tartą jak kto woli KoMpot z czarnych porzeczek Na deser...kisiel żurawinowy z czereśniami... Ech ;)

Witajcie!Dopiero wrocilam z pracy...Padam...Tylko zdazylam wejsc do domu-jak nie lunie!Oberwanie chmury!15min.i po deszczu.Kochani nie zapomnijcie ze ja jutro gotuje.Rano o 7 jade do pracy,3-4godzinki i jesten spowrotem.Aha,kochani moze zaczniemy gotowac bardziej dietetycznie?Ostatnio przybylo mi 2kg.A to wszystko przez te deserki...I piwo...A tak wogole to gdzie Wy sie podziewacie?

🖐️ aga69 Idę na Twoja propozycję jutrzejszego gotowania. Dietetycznie też się da, tylko trza się pilować ;) U nas pokropiło teraz troszkę, ale wracam do domku i jest dość fajnie. Czas sie pożeganć, choć wolałabym zostać w pracy...czeka mnie w domu tona prasowania....heeeelp !!! Nie cierpię :) Pozdrowionka

hamuje.............z piskiem opon............. ja proszę pierś z kalafiorem.......ale bez ryżu....... dietetycznie.....hm ja myślałam,że u nas dietetycznie od otwarcia gotujemy ;) zawsze wpadam jak nikogo już nie ma :( biorę majty w siatę ;) i na ćwiczenia zajrzę potem jakiś drink wymodzę na wieczór hi,hi,hi.....przypominam,że ginowy tydzień mamy :P

👄 👄 👄 👄 👄 👄 luz blues.....luz blues........luz blues.......🌻 dzisiaj koktaj o nazwie: Moulin Rouge :D gin, apricot brandy, grenadina, dużo lodu...... to może na dzisiaj i tancerki nas odwiedzą.....hi,hi,hi,hi.......kankana !!!!!! ooooooo.........już wchodzą..............matko kochana.........ale laski.........:):):):):):):):) kurde ale..........stałym klientom gały z orbit wypadły....hi,hi,hi.....i dalej sms...do kolegów wysyłają :P:P:P:P:P:P:P to obroty dzisiaj ho,ho,ho.......;);););)

Gość wesola anka
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 i baluje dalej ;););););)

👄 👄 👄 👄 Dzień dobry ! jaki piękny park jest o tej porze.......cisza.....słońce....lekka mgiełka....cudo 🌻 🌻 🌻 ekspres już cichutko szumi......zpach kawy....... świeżutkie pieczywo przyjechało..................... zapraszam :):):) od jutra weekend 🌻

🌻 Witam dziś cichutko, by nie zagłuszyć ciszy...Dzień dobry :) \\_/> podstawiam pod express, mam jagodzianki z cudna kruszonką, herbatę cytrynową i sok z wiśni swojskich :) Anka balowałaś wczoraj niezle....sama bym te tancerki zobaczyła :P Ale zamiast tego prasowanie mnie dopadło...na maxa ;) A potem do nocy siedziałam i malowałam paznokcie. Komp był okupowany przez dzieciarnię, a szkoda bo drinuś nowy serwowałaś :) Dziś zdecydowanie przyejmniej będzie, rano rześko i świeżo. Rosa cudna o poranku, mgiełka też przyznaję...Jak nie kochać życia ? Spokojnego i radosnego dnia 👄

to załużenie ? coś nie tak...To wyrażenie swoich uczuć, oddanie siebie...To powinno być bezwarunkowe, pozwalać czerpać bezmierną satysfakcję...ech...:) nie użalasz się...wyrażasz coś. czego Ci brak ...chyba