Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

W takim razie podyżurujemy razem...ja też postaram się wieczorkowo być... mąż (ale mój) wyjeżdża dziś na całyy weekend....zostaję osamotniona...;) męskie towarzystwo jednak będę miała :P w postaci syna, chrześniaka i kolegi syna...bedzie się działo...dostarczają jak zawsze wrażeń...;) jak to faceci :D

Witajcie,witajcie!Witam Was pochmurnie a za chwile deszczowo.Caly czas w radio zapowiadaja deszcz,grad,burze...A ja musze jechac do pracy! Grzesiu wiem w sprawie prezentow dla kobiet jedno-zadnych robotow kuchennych,fartuszkow itp.Przynajmniej ja tego nie znosze.Moj byly raczyl mnie takimi prezentami(zadko i takie do niczego...)Mnie cieszy kazdy drobiazg.Ostatnio dostalam katalizator do mojego garbusa!A w najblizszym czasie dostane nowe oponki-to sa prezenty!

Witam w sobotę 🖐️ Niestety, siła wyższa, czyli deficyt w dostawie energii :( nie pozwolił mi dopilnować karczmy. Ale wszyscy chyba zrozumieją. Nocne burze ( bo były dwie) były cudne. Piekne błyski, ślicznie rozświetlone niebo i odświerzający deszcz...A jak się spało w taką noc...:) Rano już przywiozłam dzieciaki do siebie, pojechałam po zakupy i wzięłam się za pierwsze przygotowania posiłków. Chłopakimigusiem wtrząsneli śniadanie, bo w głowie im była tylko gra w pleya i piłkę. Teraz siedzą cichutko prz komputerze i grają w jakies chińskie maszkary ;) A zaparzyłam wszystkim porannej kawy ( no powiedmy, że porannej) zabrałam ze sobą butlę wody i sok z aronii. Przniosłam bukiet świeżych stokrotek i trochę czereśni...To tak z rana... Dziś chcę trochę zapanować nad baaganem domowym, nadrobić lektury i wyskoczyc do lasu z dzieciakami. Wezmę aparat, więcmoże kilka fotek pstryknę :) Bedę w pobliżu, tak więc proszę dzwonić, gdyby Ktoś coś chciał zamówić...;) Miłej soboty :)

włączam ekspres 🌻 mhm.......mhm....... 🌻 aromat kawy budzi mnie........... balanga,balanga........................hi,hi,hi,hi,hi,hi,........................jak się w piątek zaczeła........tak :) przez sobotę...............i mam nadziej ,że to już koniec...........;) cudnie pobalować jak za starych dobrych czasów do białego rana :P i już kubas wielki w ręku hi,hi,hi,hi 🌻 Witam w piękną słoneczną niedziele :):):):):):):)

🌻 🌻 🌻 🌻 Hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi............................................ Jednak to nie koniec dzisaj też balecik się kroi ;) Jest bosko jak w Buenos Aires.............;) Podróżować jest bosko hi,hi,hi,hi,hi..................................................z bibki na bibkę :P Pozdrawiam 👄 Miłej niedzieli ciepłej i słonecznej :) :) :) :) :)

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Witam szanownych współwłaścicieli..............👄 Słoneczny poniedziałek przedostatni lipcowy ;) ekspresior już pracuje 🌻 wspaniały aromat kawy................... Dzień dobry !