Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

co jest że zawsze stronę otwieram :) hi,hi,hi patrzyłam na tamten topik co się poznaliśmy :) tam się nic nie dzieje,właściwie tylko My na nim pisalimy........ 🌻 🌻 a teraz mamy swój i nie musimy po cudzych latać:P

no może klika a reszta? powiem wam szczerze że naprawde sie nie uważam za herosa a tamte sprawy ? ja wiem moja nie narzeka ale zawsze myslałem (chlopskie rozumowanie) ze kobieta potrzebuje i dużo i jakosciowo super a moja:( wystarcza jej np 3:) i ma dosc nie rozumiem tego dlatego czasami dobieram sobie do głowy ze jak by było super to by chciała i chciała i chciała

dziewczyny ok dobra ale to chodzi o was kobiety zeby zaspok........... a wiecie jak to jest zadna sie nie przyznaje czasami udajecie a po latach wychodzi........................

proszę nie generalizować... Trzeba duuuuużo rozmawiać, słuchać partnera...być otwartym...a przynajmniej starać się :) ze mnie nie terapeuta...ale zwyczjowa żona ;)

egipcjanka to sie cieszę ze Ty taka jestes i pewnie wesola i ze wasze zycie jest intymne jest na super poziomie moze umiecie rozmawiac moze wiecie czego chcecie albo bierzecie co chcecie:) ale kazda kobieta jest inna ,kazda kobieta ma inne potrzeby

oooo kurcze aż oczy wytrzeszczam na maxa,jakieś maratony Grzegorzu proponujesz........:O kurcze ja nie lubię:P

wesoła jestem :D:D....nie układa się tak idealnie...niestety...Chociaż nie narzekam....bardziej chyba On....bo mnie więcej nie ma w domu jak jestem i to prędzej Ona narzeka.. Jednak każda jest z nas inna. Do każdej trzeba podejść indywidualnie. jedyne co starać się wsłuchać w to co mówia, bo czasem to nie jest proste....A kobietą zmienną jest....Z nimi same problemy... Baby, ach te baby....czym by bez nich był ten świat.....la la la la la....:D;):D

dziewczyny Wy narzekacie ze facet chce czesto ,duzo ok a jak by nie chciał? to co jakie mysli byscie miały? ze moze go juz nie podniecam ,ze moze mu nie dobrze ,ze moze ma kogos? a moze gej? i co nie gorzej by było?

zawijam kiecę i lecę 👄 weekendowo 🌻 dzisiaj ja na imprę idę do Reduty i zamierzam się bawić na maxa:P a co potem będzie co wspominać;) nie wiem nic jakie dalsze plany weekendowe,ale jakiś grill :) a może znowu gdzie na piknik zaproszą ;)