Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

zaczęłam w piątek w Reducie z rekinami finansjery ;) hi,hi,hi.......ale wyglądali blado takie ociupinki.....:P a potem drinuś w Cynamonie...... a w sobotę.......w Melodii się gościłam........promocja była wódy :) niedziela ciąg dalszy biby na grillu pod Wawą......🌻

Wiecie co....To jakieś fatum...w piątek po południu deficyt energii...Postanowiła, że nadrobie obecnością w sobotę. Pierwszy post udało mi sie napisać, ale za godzinkę jak wpadłam, już komputer padł. Nie z mopjej winy oczywiście, ale trudno...Myślałam, że to chwilowe. Jednak padł totalnie. W niedzielę się uruchomił na moment, ale rozpoczęła się burza i tyle było prądu :( Nie współpracuje ze mną net ostatnio w żaden sposób :(

zawijam kiecę i lecę w biurze pograsować,tam gdzie filmy kręcą...................może rólka wpadnie hi,hi,hi,hi,hi................gwiazda w końcu zabłyśnie ;) :P

tyle słońca w całym mieście......popatrz,ach popatrz.......z pieśnią na ustach....do pracy :):):):):)

Anuś...śpiwaczko nasza :) Co za rolę przyszło Ci dzis ogdrywać ? Mężu, a Ty co porabiasz w poniedziałkowe popołudnie ? Przygotowałam dla głodomorków obiadek : Ryż, sztuka mięsa z sosem pieczarkowo-koperkowym, buraczki na zimno...A deser...schłodzony arbuz :) Potem zapraszam na lody z owocami (jagódki i malinki). A teraz włączyłam express na drugą kawkę. Dla zainteresowanych capuccino z posypką czekoladową. 🌼 trochę nazbierałam na pobliskiej łączce.. Czy ktoś z Was widział te obłoczki pięknie płynące po niebie...I ten szum potoku...

W karczmie pusto, ale nie cicho..Muzyka sączy się cichutko, w barze szklanki postukują...Czuś też zapach świeżo koszonej trawy...Ciepłe powietrze unosi się wokół... CZas do domu nadszedł. Wracam pobyć w końcu z rodziną całą ;) Mąż wrócił z pokazów rycerskuch, snuł będzie opowieści. Co więcej zajął 3 miejsce w jakimś turnieju, ale jakim, nie mam pojęcia. Dostał piękną książkę o zamku w Malborku. Także mamy na dziś zajęcia. Poza tym układam z Hybertem puzzle...I ksiązki superoskie czekają... Ale jeśli tylko komp działa, jestem też w karczmie...Oby :) A jutro mam zamiar sie dowiedziec o net u siebie, aby nie korzystać wciąż gościnnie ;) 🌻👄🌻 A teraz juz znikam....🖐️ P.S. Tęskni mi się za Wami ludziska :)

🌻 🌻 🌻 🌻 a ja już i na urodzinach zdążyłam być 👄 no i w domu jestem :) to drinka dla Wszystkich: Mimozka 😍 to sącząc pyszną Mimoze i słuchając pięknej muzyki z Naszej szafy..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Całuje na dobranoc !!!!!

a może karczmę na pół hi,hi,hi,hi,hi............................................i jak u Kargula i Pawlaka.........moi goście i Twoi goście........:P

a z rolami to różnie....hi,hi,hi,hi co wpadnie w ręce :P bom ja człowiek w teatrze życia codziennego.......za Goffmanem mówiąc ;)

idę dostawy przyjąć......coś może dokupić......i śniadanie dla Was zrobię :D i więcej kawki :D tralalalalal.............:D tralalalal:D

uffff!!!!! wszystko gra......hi,hi,hi,hi......:) Duża czarna wyrazista ze smugą mleka wita Was gorąco ;) śniadanie dnia: dzisiaj omlet z groszkiem zielonym i szynką, sałatka z pomidorków :)

Gość szept wirtualności
🖐️ Anuś 🌻

No....jestem w końcu :) Mam dla Was serki danio...dobre na głoda ;) i maśalny rogalik z kruszonką...choć Anka takie dobre śniadanko przygotowała, będzie większy wybór :)