Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Jak uważacie, czy bardziej pociągający są faceci z nadwagą czy niedowagą?

Polecane posty

Gość ...a....b....c

raczej ci z nadwagą, ale nie taką ogromną, lecz umiarkowaną. Mój facet ma 1,75 i waży 88 kg. Wyglada super. :)

Moj eks należał do tych szczupłych facetów.I bardzo mi się podobał,ja chudzinka i on chudzina i dobraliśmy się jak....... hehe Z nadwagą czyli typy miśki nie zbyt mi się podobają. ;)

A w drugą stronę jest tak ze kobieta powinna być szczuplejsza od faceta. Ja jestem chudy i przy puszystej źle bym się czuł. Takie mi się nie podobają (mimo to nie twierdze ze nie są atrakcyjne. One tylko nie są w moim typie)

Gość tak właśnie tak
najbardziej pociągający jest facet z nadwagą penisa

jak myślicie mam zapoać zdjęcia deski czy nie ba mam wielą.ą ochotę na to :-O

hmmm... a jak ja tak sobie spojrzę pierwszy raz, to wolę lekkie misie, żeby się było do czego przytulić ;) ale generalnie ani tusza, ani owłosienie, ani wzrost nie mają znaczenia ... FACET ma być czysty, dowcipny, odważny i ma posiadać nie za cienki portfel ;)

a ja mam misia ...hehehe troszeczkę jest już przy kości ale jest przynajmniej mięciutkie ciałko :P

jestem u kumpla i zapijamy sie na smierć :) nie chce mi sie spać musze toche narozrabiać bo mi sie nuuuzii :)

mam zlą opinie na każdy emat naWET A SóWJ :) mysliłem że znasz i lubisz przczólki na W. ale widze że teaz puszczasz baczki na P. :P

Nie no, trochę jest;) A z tym wyglądem to na serio nie ma aż takiego znaczenia. Mój były chłopak jest mały i chudziutki i mi się podoba. Teraz się spotykam z kimś, kto jest bardzo wysoki i w ogóle duży i miśkowaty i też mi się podoba. Bo jakoś tak się mądrze dzieje, że nie wygląd decyduje o tym, czy się ktoś komuś podoba;) Przynajmniej nie tylko wygląd. Albo tak się pocieszam ze względu na mój brak cycków:D:classic_cool: