Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Jak uważacie, czy bardziej pociągający są faceci z nadwagą czy niedowagą?

Polecane posty

desko Niedawno o tym było. Chodzi o dokrycie genetyków z Harwardów. I to nie musi być w pierwszym pokoleniu. Idzie ze strony ojca lub jegoi ojca, dziadka, pradziadka - jak natura zdecyduje. ps: U mnie w rodzinie (jak wszyscy pamiętają) faceci nigdy nie byli grubi.

byla taka chwila w moim zyciu ze przekroczylem limit wagowy, ale 10 km dziennie starym zardzewialym rowerem ukraina pod gorkie dalo rezultaty, przy wzroscie 165 mam 52kg, moze szkieletor, ale po sensacjach kardiologicznych wole byc szkieletorem

a ja odpowiem bez kozery z lekka nadwaga miesni lub niedowaga tluszczu :P

z jednej strony wolałabym raczej takiego z nadwagą,ze względu na wygląd,z drugiej jednak strony chudzi żyją dłużej... no i nie wiem w sumie :p

To mit że chudzi żyją dłużej :D wszystko zależy od charakteru :0 najkrócej żyją ponuraki :D:D

Jak ktoś ma skłonnośc do niedowagi i weźmie się za siłownię to będzie przybirać tylko w mięśniach i upodabniać się do antycznych i renesansowych rzeb.

zawsze kiedy pokazują w tv najstarszych ludzi świata,są to drobniaki i chudziaki,nie widziałam pulchnych :p

kurna, lubię renesans jutro idę na siłownię :D no a może jednak od poniedziałku:P

znacie trzy fazy nadwagi u faceta ? 1. nie widzi jak mu wisi :D 2.nie widzi jak mu stoi :D 3. nie widzi jak mu laska robi loda :D

kazdy moj facet byl ( obecny jest) szczuply wiec chyba szczupli ;)

Gość agrafffka
mialam dwoch facetow ktorzy byli jak szczupaki... chudsi ode mnie, czulam sie nieswojo, anorektycy wrecz... a teraz jestem z facetem ktory przy wzroscie 190 wazy 115 kg - ma duzy brzuszek, i jest booooooski :) uwielbiam grubaskow :P

Gość desia desia mela hesia
Desia pamiętaj: skromność skarb dziewczęcia!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
chudzielec BEZ mięśni

marzenna, to twój mąż ma podobne gabaryty jak mój facet, rzadko spotyka sie takich chudzielców, ale ja uwielbiam ;) mój ma 189 i 60 kg, ale nie jest ode mnie chudzy na szczęscie, bo wpadłabym w kompleksy a faceci z brzuszkiem sa dla mnie zupełnie niepociągający, nie znoszę facetów z nadwagą a nawet nie lubię takich w miarę dobrze zdudowanych cóż, taki już mój fetysz :classic_cool:

Gość rwgg
gdybym miała wybierać, czy faceta z nadwagą czy z niedowagą, zdecydowanie wybrałabym takiego z nadwagą

Gość facet powinien być w normie
177-185 cm i 75-85 kg

norma jest nudna... :P moj niestety zaczal cwiczyc i robi sie coraz \"wiekszy\" :(

Gość krz....
ja mam 184 cm. i waze 64 kg. pzeciez to jest tragedia i nie moge przytyc:(