Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gt22

22 lata i zadnych trwalych zwiazkow za soba !!

Polecane posty

Gość gt22

Tylko jakies przelotne "romanse", zadnej trwalosci, raczej tylko fundamenty zwiazku, zero seksu, tylko niepewnosci, teraz juz zaczynam watpic ze kogos spotkam i stworze cos stalego i nie na kilka miesiecy :o

Gość gt22
Zazdroszcze tym ktorzy spotkali kogos i sa juz ze soba latami, to chyba najcenniejsze gdy nauczysz sie drugiego czlowieka, gdy dzielisz z nim wszystkie radosci, smutki, przy mnie nigdy nikogo nie bylo w tych najwazniejszych dla mnie chwilach! Jedynie pojawiali sie i znikali, chwilowe zaangazowanie, nadzieja i znowu pustka. Mam jakis dzien "zalu" :(

Gość gt22
up

Gość niestrawiona
ja mam wcale nie lepiej 20 lat i zero zwiazkow

Gość mam 30...
i zadnych zwiazkow (nawet przelotnych) nie bylo :P Czekalam na tego jedynego (byle kogo nie chcialam, tylko po to by zaliczyc zwiazek) I sie doczekalam :)

Gość niestrawiona
ja przelotnych tez nie:O

Gość Annnnna
Nie jestem juz sama. Wiec Twoja teoria sie nie trzyma kupy ;)

Gość niestrawiona
moje oczekiwania nie sa wygorowane:O

Gość gt22
To nie jest sprawa wymagan, ja tylko oczekuje poczucia bezpieczenstwa, szacunku i uczucia, angazuje sie, daje wiele od siebie, nie osaczam, nie ograniczam, a efekt wciaz ten sam, albo odchodze, albo oni odchodza...

Gość niestrawiona
nie moze tylko napewno:D

Gość a moze jacek
sam jest szkaradny

Gość skoncz juz bo zalosny jestes
:classic_cool:

Gość nie piep.. glupot
ja w 23 przespalam sie pierwszy raz nie jestem brzydka ani dziwna, teraz mam 27 jestem mezatka i nie zlapalam faceta na sile ani na dziecko, na to na wszystko kazdy ma swoj czas

Gość yhymhymm
hmm roznie to w zyciu bywa, ja np jestem w zwiazku ale moje 3 przyjaciolki (!!)- jedna- nigdy w zyciu nie widzialam ja z facetem... bo ma straszne wymagania, jest strasznie wybredna i zadnemu nie daje szansy ;) Druga jest ekstrawagancka, faceci sie jej chyba boja- typ yyy "dziewczyny ktora moze zrobic Ci obciach" tzn rozesmiac sie na fulla na ulic, palnac cos glupiego Twoim rodzicom itd.. a trzecia sie nawet nigdy nie calowala :) tez szuka swojej drugiej polowki... juz dlugo :) wszystkie mamy po 21 lat :)

Gość nie piep.. glupot
mam mialam duzo kolegow na zadnego nie patrzylam pod katem chodzenia, to ze 15 latki uprawiaja sex jak role;) to nie znaczy ze wszystkie to robia, co ma wiek do milosci nie:) pozdrawiam

Gość niestrawiona
troche mnie pocieszyliscie:D

Gość yhymhymm
w ogole jestem otoczona samotnymi przyjaciolkami i kolezankami, inne znajome to juz nwet mezatki...hmm nie wiem:) czemu tak jest, faktycznie druga polowka to skarb i warto na nia czekac :D zycze powodzenia!!!!

Gość OlkaPolka
masz 22 lata i żadnych związków - jesteś szkaradna i masz wymagania masz 22 lata i kilka związków za sobą - jesteś łatwa i lecisz na kasę Nie dogodzisz:P

Gość nie piep.. glupot
mialo byc ze wiek nie ma nic do milosci zmykam, nie martw sie zakochasz sie nawet nie zobaczysz kiedy cie dopadnie milosc

Gość niestrawiona
mi sie wydaje ze juz wieki czekam i boję się, ze stałam się zbyt niezalezna i 'dzika' i nie potrafilabym byc z druga osoba, a byc z kims byle byc to bezsens, tego zawsze sie trzymam.

Gość yhymhymm
gowno prawda z ta kasa!! poczucie bezpieczenstwa to swiadomosc ze mozesz na druga osobe liczyc..ze zawsze wspomoze, ze zawsze pocieszy i zawsze przy Tobie bedzie!! to tez nie jakies napakowane miesniaki ktore dadza to doslowne poczucie bezpieczenstwa ;) owszem byt materialny tez jest wazny ale to mozna we dwojke dzialac :D

Gość to fakt... przyzwyczajenia sa
licze na to, ze powoli zostane spacyfikowana :]

Gość yhymhymm
a co do szkaradnosci- to hehe jest najsmieszniejsze ;) naprawde baardzo czesto przesliczne dziewczyny sa same a te troche mniej obdarzone maja super facetow, to tez nie ma nic do rzeczy :) noo i nie martw sie ze zdziczalas naprawde jak sie men zjawi..to od razuu odnajdziesz sie w roli jego kobiety :)

Gość gt22
Poczucie bezpieczenstwa to to ze moge na takiego faceta zawsze liczyc, ze bedzie pomocny, ze bedzie rozumial, bedzie ufal i ja bede mogla mu ufac...poczucie bezpieczenstwa to nie tylko kasa do diabla :o

Gość niestrawiona
:D ja tam jestem mala szkarada:D a poczucie bezpieczenstwa to dla mnie sam fakt, ze mogę się do kogos przytulic, kiedy jest mi cięzko. yhymhymm dobra musisz byc przyjaciolka

Gość yhymhymm
hmm noo troche tych przyjaciolek mam ;) staram sie!! :P ale ehh troche teraz jest kiszka bo np nie moge wyjsc z jakas kumpela na dyskoteke czy do pubu..bo jest moj chlopak..ona jest sama to przeciez w trojke nie pojdziemy!! tz ani ja ani on niemialby nic przeciwko..ale kumpela czulaby sie glupio :( czesto przez to jestem miedzy mlotem a kowadlem ;) wszystkie kumpele wspieram, hehe tluumacze tej wybrednej zeby dala komus szanse, tej ekstrawaganckiej zeby sie nie martwila bo jest super i napewno jakis men to doceni, a tamtej ktora nigdy sie nie calowa;a mowie zeby czekala cierpliwie..skoro juz tyle czeka niech to bedzie ten jedyny ;) NAPRAWDE WAARTO CZEKAC

Gość niestrawiona
ja mam to samo ze swoimi przyjaciolkami, one wlasnie maja facetow i przez to często glupio się czuję doczepiając się do nich:O

Gość yhymhymm
dlatego... naprawde to straszna sytuacja :( tak baardzo chcialabym np pojsc z kumpela na dyskoteke, ale kuurcze nie zostawie chlopaka ktory specjalnie zwalnia sie wczesniej z pracy zeby ze mna pobyc ;) to naprawde przykre :( i jej jest przykro bo czuje sie "gorsza"..i mnie, wychodze z zalozenia ze przyjaciolki- byly sa i beda... a z facetem to roznie ;) a mimo to... no ciezko jest to pogodzic