Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 15, 2007 nie potrafię siknąc przy kimś... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pookrencona Napisano Lipiec 15, 2007 widze ze topik nadal funkcjonuje ja wam dodam rade, ktora wyczytalam w elle czy gdzies podobno nie powinno sie spuszczac wody przy otwartej klapie bop fekalia obecne na muszli wydostaja sie z wielka predkoscia nawet do 6 m w gore - wiec albo szybko wyjsc albo nie splukiwac - ale kazdy tak nie moze robic, albo spuszczac klape. ale jak kazda z nas bedzie spuszczala klape a druga podnosila to kolejki beda 2 razy takie dlugie pozrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham ten topik D Napisano Lipiec 15, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 15, 2007 pookrencona ma rację :) trzeba klapę opuścić przed spuszczeniem gorzej jak klapy brak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 15, 2007 można jeszcze spłuknąć z buta Jak jest duży dzyndzelek od spłuczki albo spłuczka w ścianie to jest b. duże prawdopodobieństwo że się uda;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 15, 2007 mozna tez pozyczyć od pani sprzątającej szczote na kiju i potraktować spuczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehehehehehe ten topik Napisano Lipiec 15, 2007 jest super:-DKocham go i dodaję do ulubionych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pookrencona Napisano Lipiec 15, 2007 qwerz- a ja musze udawac ze nie jestem tu - kafeteria, tylko pracuje a przec ciebie glosno wybuchnelam smiechem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pianka 0 Napisano Lipiec 15, 2007 zajebisty topik:-D Sikanie na Małysza można opanować do perfekcji jak się często korzysta z publicznych toalet;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciasteczkowa dziewczyna Napisano Lipiec 15, 2007 I już wróciłam :) Dziś siusiałam na łonie naruty i jest dużo wygodniej niż na małysza, hehehe. I nie trzeba spłukiwać wody :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciasteczkowa dziewczyna 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Od teraz będę już czarna :p :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 16, 2007 Moja kuzynka kiedyś wbiła po pijaku gołym dupskiem w pokrzywy. Ja za to raz sikalam na łonie natury w pozycji startowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj z tym sikaniem na łonie Napisano Lipiec 16, 2007 natury to są dopiero przygody:-oZgadzam się z tym,że jest to sport ekstremalny,czasami też człowiek tak się zestresuje jak ma gdzieś się załatwic na dworze,że aż odechciewa mu się sikać:-PNajwięcej problemów jest ze znalezieniem ustronnego miejsca wolnego od podglądaczy:-PFaceci to mają dobrze,staną gdzieś przy murze,płocie lub drzewie,rozepna rozporek i sikają....a kobiety to dopiero muszą się nagimnastykować aby gdzieś dyskretnie sie odlać na dworze:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 16, 2007 :D:D miałam kiedyś taką obcisłą elastyczną mini (lata 80-te :P) po imprezie sikam w lasku, wracam do pozycji pionowej i....... nie mam kiecki!! okazało się ze ją miałam zrolowaną pod pachami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehehe fajną minę Napisano Lipiec 16, 2007 musiałm miec ten facet jak wpadłaś mu do kabiny:-D:-D:-DNo ale to jego problem,że wlazł do damskiej toalety;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sie posikałam Napisano Lipiec 16, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaleidoStar 0 Napisano Lipiec 17, 2007 podnoszę,bo ktoś szuka topicu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszczam - ale nie sie 0 Napisano Lipiec 17, 2007 A jak jest u was z robieniem kaka na dworzu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Uśmiałam się :) Ja tez często na Małysza, ale czasami mam jakąś blokadę i nie mogę nic wydusić wtedy niestety obkładam papierami :( Wszyscy z mojego towarzystwa wiedzą, że ja zawsze jestem najdłużej w toalecie.... Kiedyś w samolocie tak mną rzucało w tej maleńkiej kabinie, ze siedziałam chyba z 15 min zeby jakąś pozycję przybrać a do tego torebka w ręku i myśl, ze nie mogę niczego dotknąć...matko co te kobiety muszą się nacierpieć ... Jak zaczęłam jeżdzić do Turcji i zobaczyłam ich toalety z dziurą w podłodze to na początku zawsze szukałam \"europejskiej\" a teraz tylko i wyłącznie tej z dziurą. PO prostu kucam i sikam bez problemu. Chociaż kiedyś trafiłam na taką, ze na jednym wdechu trzeba było wiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2007 :D lubię na łonie natury... pod krzakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Lipiec 17, 2007 dobry wieczor Niewiasty. mam pytanko do Was : co jaki czas , ile dni robicie cialo stale w postaci plastycznej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2007 ja to tak raz dziennie :D a co? masz z tym problem? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Lipiec 17, 2007 jak sie owocow najem to raz dziennie tresciwie jak nie to raz na dwa dni z oporami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do qwertz Napisano Lipiec 17, 2007 wiesz, byłam świadkiem jak moja koleżanka tez tak wystartowała do WC, tez we Francji... w te wakacje...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieska sukienka 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Ja mam ostatnio problem z sikaniem na malysza. Normalnie sik mi leci prosto udem w dol na nogawki spodni. Wstyd i trauma. Dlategoz ostatnio wyscielam kibel papierem. Oczywiscie standart zeby niczego nie dotykac. Najgorzej mam w pracy bo musze kluczem pozniej zamknac kibel a jak sobie pomysle ze wspolpracownicy po odlaniu sie tez maja ten klucz w rekach to oddzielam mentalnie swoje cialo od swojej reki trzymajacej klucz i pedem lece odwiesic klucz na miejsce i wyszorowac dlonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2007 :D:D mi też leci bokiem :O jakoś krzywo tam mam... czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieska sukienka 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Zauwazylam pewna zaleznosc. Otoz lot siku zalezny jest od dlugosci wlosow lonowych:) Im krotsze tym lot bardziej nieprzewidywalny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poop Napisano Lipiec 17, 2007 a mój znajomy kiedyś po pijaku stawiał w kucki klocka w lesie. Ale miał awarię zwymiotował się i usiadł w kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uSia_ 0 Napisano Lipiec 17, 2007 hmmm...a inna sprawa jeszcze.. Wy tez uzywacie tak duzo papieru do podtarcia sie ? Bo moj ojciec to zartuje ze \"zjadam papier\", zreszta moj facet tez juz wie ze przy mnie to 2-3 rolki dziennie na 2 osoby schodza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach