Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she21

Zrozpaczona...proszę tylko nie krytykujcie!

Polecane posty

Gość she21

Wczoraj moj chłopak nie zatrzymal się do kontrolu pojazdu, uciekał ale nie udało się wylądowaliśmy na płocie. Nic nam się nie stało, tylko samochód nadaje się na złom. Badanie alkomatem wykazało dozwoloną ilość alkoholu w wydychanym powietrzu. Problemem jest tylko to że nie ma prawa jazdy. WIECIE MOŻE JAKIE PONIESIE KONSEKWENCJE, ZAMKNĄ GO BO STRASZNIE SIĘ TEGO BOJE???

Gość bez_majtkuuuff
:D

jezeli sie nie zatrzymal do kontroli to jak zrobil badanie alkomatem? macie taki?

Zamknąc to go raczej nie zamkną, pewnie dostanie grzywnę , zawiasy ,zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych na kilka lat.Czyli straci prawko, zanim je uzyskał.

Gość _ciocia_dobra_rada_
pewnie dostanie wyrok w zawiasach, ale 3 miechy w areszcie posiedzi. Troche głupi jest :)

Gość Go Go M
Zaplaci kare finansowa. Nie zamkna go.

Gość wezmą go na dołek na 24h
obiją ryja, żeby mu sie odechciało głupot, a potem dostanie mandat

Gość jesteś dziewczyną
debila. Ale możesz to szybko zmienić. Jeszcze nie dorosłaś, a już masz kryminalne problemy:o Naraził uciekając Twoje życie, rzeczywiście masz o kogo drżeć

Gość oretyrety
jaki matol i ty autorko też :P

Gość she21
Był trzeźwy, sama nie wiem dlaczego się nie zatrzymał, tak to dostał by tylko 500 zł za jazde bez prawka, a teraz....

ktos z mojej rodziny za jazde bez prawka czy jakos tak dostal 3600zl.

Gość she21
Tyle mu pyty powiedziały. On nawet więcej mógłby zapłacić, tylko żeby mieć spokój, huj tam z kasą. Szkoda że nie można cofnąć czasu!

dla mnie tacy ludzie jak twoj facet to kompletni idioci, tak samo jak ci, ktorzy na ulicy pchaja sie na czwartego. sory, ale to swiadczy tylko o bezmyslnosci i pustocie.

Gość marysia z wisienkowa
ja poki nie mialam prawa jazdy to uczylam sie jezdzic wlasnie jezdzac bez prawa jazdy z tatą. mielismy wymysloną historyjkę, ze tata bardzo zle sie poczul i wioze go do szpitala, bo juz umiem jezdzic ale nie mam prawa jazdy. cale szczescie policja nas nigdy nie zatrzymala a ja juz od wielu lat ciesze sie wlasnym prawem jazdy. ale ciekawe co by bylo gdyby policja nas zatrzymala i opowiedzielibysmy im ta historyjke....?

wczesniej nie przeczytalam calego topiku. czyli jak sie nie ma prawa jazdy ale nie popelni sie zadnego wykroczenia to tylko placi sie kare i nic poza tym?

Gość aish
spox raz się zyje bedziecie mieli co wspominac na starosc :) a tak swoją drogą macie nauczkę na przyszłość

ej jak z tą kara w moim przypadku?

przeciez wiem ze wiecie:) wiec powiedzcie, ciekawi mnie

Gość she21
Będzie to nauczka dla nas na całe życie i napewno nigdy nie zapomnimy tego..! Był może ktoś z Was w takiej sytuacji, powiedzcie proszę jakie konsekwencje poniesiemy??? Za jazde bez prawka, gdy jest się trzeźwym płaci się tylko kare! A w takiej sytuacji? Chuj z samochodem dobrze że żyjemy!

Gość no jak to w upał czerń
1.po pierwsze każde wjechanie na płot kończy się samochodemna złomie- no popatrz, to cóz to musiałbyc za wypadek ze wam sie niec nie stało ty siedzisz sobie na kafe , chłopak pewnie wyszedł ze zgliszczy ata i poszedł chwiejnym kroczkiem do domu spać. czy tak? 2.samochód który nadaje sie na złom - czyli wy musielibyscie tez wyglądac jak przytrzasnięte ciała jaknie zwłoki. Nie mozliwe by nic nie stało sie skoro auto jest w kasacji. 3 pijany i bez prawa jazdy naraził zycie swoje i innych- więzienie.

Gość she21
To był cud, że skończyło się na stłuczeniach i siniakach. Samochód był z wyższej półki i pewnie tylko dlatego żyjemy. PODKREŚLAM BYŁ TRZEŹWY!

Gość
przecież on mógł kogoś zabić! co by było jak byście wjechali w człowieka ?? Przejmujesz sie tym że taki dupek pójdzie siedzieć?? a niech go wsadzą do pudła! Należy mu się... lepiej siedzieć w więzieniu niż mieć na sumieniu życie ludzkie!

Gość córka faraona
twój chłopak i ty wykazaliście się straszną głupotą jeśli badanie alkomatem wykazało DOZWOLONĄ ilość alkoholu to jednak pił albo był na kacu, dobrze, że mój mężczyzna nigdy nie prowadzi czy po piwie czy na drugi dzień kiedy leczy kaca poza tym jazda bez prawa jazdy, to też bezmyślne i ucieczka przed konrolą w konsekwencji wylądowania na płocie głupie to strasznie ale jesli chłopak jest mądry wyciągnie wnioski pewnie grozi mu tylko grzywna w najgorszym wypadku zawiasy ale to już coś

Gość she21
Spoko rozumiem waszą krytykę..., on więcej za kierownice nie wsiądzie. To wie ktoś co za to będzie, kraty..?

Gość jesteście nienormalni
kiepska prowokacja hehe samochód z górnej półki.....

Gość
pewnie że nie wsiądzie... przez pare lat nie będzie mógł nawet zrobić prawajazdy... pozatym siedzieć nie pójdzie bo za dużo takich kretynów na swiecie, miejsca już teraz brakuje w więzieniu a co dopiero jak by takich wsadzali... a Ty sie naprawde zastanów co by było jak byście zabili czlowieka, zapytaj sie także twojego chłopaka jak by sie czuł jako MORDERCA!

Gość she21
On nie może dojść do siebie, wie że mógł mnie zabić! Żałuje że się nie zatrzymał, sama nie wiem dlaczego tego nie zrobił... strach wygrał...!

Gość nie chce mi sie wierzyc
wlasnie tacy idioci powoduja wypadki i zabijaja osoby ktore maja pecha jechac z przeciwnej strony, ale nie w aucie z wyzszej polki. mogliscie kogos zabic. mogliscie zabic czyjes dziecko. jestescie para bezmyslnych gowniarzy. prymitywnych w dodatku o czym swiadczy twoj jezyk i nie wciskaj kitu, ze on juz nie wsiadzie za kierownice, wsiadzie i zrobi to samo, taki bezmyslny typ tak ma. a potem bedzie sie chwalil kumplom jaki z niego gieroj.

Gość jesteście nienormalni
A co na to Wasi rodzice, bo zakładam, że ten samochód phi "z górnej półki" to raczej nie własność Twojego genialnego chłopaka.

Gość she21
To był jego samochód, sam na niego zapracował!