Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowa_panna_młoda

Szukam nietypowych sukien slubnych - innych od tradycyjnych.Wklejajcie linki

Polecane posty

Gość nietypowa_panna_młoda

Nie chce ubrac sie w typową biel.Szukam czegos oryginalnego.Moze podsuniecie jakies inspiracje?

Gość ostatnio
widziałam panne młoda ubrana w cukierkową wsciekłą różową suknie slubną. fason tez był przerysowany. widocznie tez szukała inspiracji. niemam linka ale gdzies kiedys widziałam suknie biała w kształcie litery A. krótką

Gość tutaj masz ciekawą suknię
dziewczyna ubrana w hinduskie Sari.Moim zdaniem odważna suknia .Mnie bardzo sie podoba:-) A najbardziej te warkoczyki,jakie zaplotła do tej suknii:-) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=62864670&s=0

Gość moze oddaj na gwarancje
moja przyjaciolka zaskoczyla wszystkich swoja suknia slubna. zwasze, nawet na codzien chodzila w eleganckich ciuchach i kazdy spodziewal sie tez czegos podobnego . kumpelka zalozyla w ten dzien zwakla sukienkeprosta, jakby gorset laczony ze spodnica do kolan. prosta, chaftowana na dole, do tego wlosy dlugie spiete w ulizany okragly kok. mi sie bardzo podobala,ale widzialam te usmiechy i komentarze w kosciele,hihihi. szkoda,ze nie moge wyslalac zdjecia,ale dla mnie fajnie, prosto, jak sukienka na lake.

Gość
hmmm.... to zależy co kto rozumie przez pojęcie \"oryginalne\"??? Mogą być całkiem proste (czyli inne od większości) lub zbyt przekombinowane (i wtedy też są inne od większości) ha ha :D

Gość a moze taka...
jesli bylabyś zainteresowana to pisz na maila. A tą co pokazujesz to przymierzałam. Bardzo ładna tylko strasznie biust spłaszcza i kłopot z wszyciem stanika by był.

Gość u mnie tylko z kamisa
była tutaj na kafe pokazana suknia biało czerwona piękna nie wiem jaka stronka

jesli o te ostatnia chodzi, to wlasnie bylam na weselu, na ktrym mloda byla tak ubrana-wygladala cudnie!

jesli o te ostatnia chodzi, to wlasnie bylam na weselu, na ktrym mloda byla tak ubrana-wygladala cudnie!