Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

też deska

CZY Moje PIERSI sa strasznie małe??? .....

Polecane posty

Gość mam paskudne piersi
deska a dlaczego nie pokazesz ich na focie wyrazniej ???pokaz choc jednego cyca to uwierzymy.

Gość mam paskudne piersi
rozmiar a ale ty nei maszmalego biustu przeciez.widac na focie ze nie jest maly.

Gość małe jakies
ale da sie z tym zyc tylko zalosne dla mnie ze podnoszacym biust stanikiem chcesz sobie poprawic humor, z nadzieja ze wszyscy na formu beda zaprzeczac ze amsz mega cycki sory smieszne

Gość fggfghgfh
wg mniemasz bardzo male piersi a stanik tylko je powieksza troche .kup sobie jakis bardzioej podnoszący :(

Gość dokladnie

Gość no miska b jak nic
no nie zwracam honor.jak nic miseczka b ale szkoda ze z puschupem masz stanik .bleee bez tego stanika to masz pewno jeszcze mniejsze rodzyneczki:( nie martw sie bo lepiej miec takei malusie niz wielkie cycory. aha pokaz cycki a nie stanik .taka uwaga.

Gość no miska b jak nic
ale ty jestes chudziutka .szok ile masz wzrostu i wagi ..pyta mz ciekawosci:):) i ile lat?:)piersi rosna do 24 lat wiecmoze ci urosn ajeszcze

Gość dokladnie
chcesz zebysmy ci cycki ocenili to pokaz cycki a nie stanik ocenic moge stanik wyglada na b ale ty masz pewnie a

Gość ZLE ZMIERZYLAS WYMIAR
ZMIERZ PIERSI EJSZCZE RAZ ALE BEZ STANIKA? POD BIUSTEM DOKLADNIE ZMIERZ I W BIUSCIE BO MASZ NAPEWNO WIECEJ POD BIUSTEM NIZ 69 CM JAK NAPISALAS PRZEDTEM:(

na tym foto akurat nie mam zadnego stanika takze zwróccie mi honor:) Jedyna zaleta moich piersi to to ze sa bardzo jędrne:) wzrostu mam 172 cm.

Gość nmmn
gdzie ci przekluli pepek?

Gość KUZIAAAAA
A ILE TY WAZYSZ ??PLISS POWIEDZ ..PIERSI MASZ MALE ALE WAGA TEZ MUSI BYC MALA CHYBA ..

Gość KUZIAAAAA
a nie masz stanika faktycznie tylko bluzka taka fajna co tak przyciaga cyce do siebie :)mam taka sama też przeciez..:) male ale jędrne więc super .niemusisz miec od razu cholera jakichś duzych jak doda ..male tez sa fajne.

Gość mhuj
ale tu nie ma na no patrzec .Wol;e ogladac kobiety bez ubrania niz w

Gość nie masz stanika
ale masz bluske podnoszaca cycki i wyszlo na to samo, tak madra jestes to pokaz bez niczego

Gość FGFGFG
SZKODA TYLKO ZE TAKA CHUDA JESTEŚ BO BYS MIALA WIEKSZE JAKBYS BYLA GRUBSZA:)A ILE MASZ LAT ..MOZE UROSNA JESZCZE DO 24 LAT ?:)

spokojnie luuuuudzie:) Nie mam zamiaru pokazywac tu gołych piersi:) juz i tak mój sutek tutaj zaistniał :D a ta bluzka w zaden sposób nie unosi mi piersi....;)

Gość FGFGFG
NO TO CZEMU NIE POGODZISZ SIE Z TYM ZE MASZ MALUTKIE tylko czekasz na to aż ci ktos powie ze masz nie małe.. prawdy nie zmienisz ..masz bardzo male piersi co bylo widac na tym zdjeciu z sutkiem :(

Gość hfhf
a tylek masz jedrny?

Gość taka deskaa
no to czemu nie pokazesz ich bez bluzki?w bluzce wydaja sie większe a tak faktycznie są bardzo malusie z tego co widze:(

ok ja pozniej do was wracam lece jeszcze na dwór bo jest za ładnie :D 3majcie się :*:*:* i dziekuje za rozmowe;)