Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zareagujmy

Ojciec potrzebuje NASZEJ POMOCY!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zareagujmy

OJCU ODEBRANO DZIECI. Dzisiejsze wydarzenia , jak ktos nie widzial ponizej jest link do innego topiku z wyjasnieniem. Zareagujmy Kazda z nas wysyla e-mail do Wydarzen , z prosba aby przekazali do Sadu nasz protet i to ,ze wstydzimy sie Sadu , Policji i Opieki pseudo spolecznej. Porozsylajcie ten link ( do topiku , info o co chodzi) do wszystkich znajomych mailami , gg jak tylko mozecie. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3519328 Zgoda? Ruszamy! W ilosci jest moc! Otrzyjcie lzy i....do dziela! Razem mozemy cos zrobic!!!!!!!!!!!!!!!! Mail do POLSATU : poczta@polsat.com.pl ❤️

Gość Zareagujmy
:))))))))))))))))))))))))

Gość Zareagujmy
To zalezy ile nas bedzie ;) Rozsylajcie do znajomych z prosba o maile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zareagujmy
Teraz do znajomych rozsylaj jak mozesz i pros o maile ! :)

Już wysłałam do 3 osób bo tyle narazie jest na gg.Może wejść na czata? Co o tym myślicie? Może ktoś się zainteresuje?

Gość Zareagujmy
Niewazne do kogo napiszesz! Rob! Ludzie dobrej woli , laczmy sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość xixixix
up

Gość xixixix
up

rozumiem Cie matyldo :( ja rowniez plakalam ciezko przejsc obojetnie wobec czegos takiego... ;/

Najgorsze że jesteśmy tylko szarymi pionkami,tak niewiele może zrobić zwykły czlowiek.Mam nadzieje że dzięki akcji dzieci wróca do taty.

Gość Zareagujmy
Matylda , ale tych szarych ludzi sa MILIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zareagujmy
Ze protestujesz , ze prosisz o przekazanie Twojego maila do odpowiedniego sadu i ze to wiecej niz wstyd ! To oburzajace! Sprawa z dzisiejszych Wydarzen , Ojciec pozbawiony w bestialski sposob dzieci. Porozsylaj znajomym to : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3519363 Zareagujmy OJCU ODEBRANO DZIECI. Dzisiejsze wydarzenia , jak ktos nie widzial ponizej jest link do innego topiku z wyjasnieniem. Zareagujmy Kazda z nas wysyla e-mail do Wydarzen , z prosba aby przekazali do Sadu nasz protet i to ,ze wstydzimy sie Sadu , Policji i Opieki pseudo spolecznej. Porozsylajcie ten link ( do topiku , info o co chodzi) do wszystkich znajomych mailami , gg jak tylko mozecie. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3519328 Zgoda? Ruszamy! W ilosci jest moc! Otrzyjcie lzy i....do dziela! Razem mozemy cos zrobic!!!!!!!!!!!!!!!! Mail do POLSATU : poczta@polsat.com.pl

Gość buhaaaaa
a gdziemoge obejrzec te wiadomosci w necie??plisss pokazcie mi linka do wysle meila ale nie wiem o co chodzi a ache bardzo zobaczyc ten material

Gość Zareagujmy
Do tych co widzieli , jak mozecie opiszcie tu sprawe tym , co nie wiedza o co chodzi , ja nie moge , sle maile :)

Gość nie wiem o co chodzi

Gość upuyuguygouygoyo

Gość upuyuguygouygoyo

Gość upuyuguygouygoyo