Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqlelejaaa

JESTEM DUMNA Z MOICH PIERSI !!!!!NIC MI NIE MOŻECIE ZARZUCIĆ !!OTO ONE!!!!!!!

Polecane posty

Gość jak dla mnie to piersi
które sa na zdjęciu raczej nie sa rozmaru B ale przynejmniej C.!!

Gość nie znudziło
ci sie jeszcze wystawianie tych cycków na widok publiczny??

Gość jak dla
mnie to one wyglądają jak sztuczne,za bardzo rozlazłe na boki-ale myśl sobie co chcesz o nich

Gość aqlelejaaa
TO NIE JEST ROMIAR C TYLKO B 75 !!!!!!!!!! CHYBA WIEM JAKIE STANIKI NOSZE! KAŻDY MO MÓWI ZE SĄ ZA MALE ALE JA WAM CHCE UDOWODNIĆ ZE TAKI MALY BIUST TEŻ JEST PIĘKNY .OT TYLE!!!!!! NIEMUSZE MIEC DUZEGO BY CZUĆ SIE ATRAKCYJNA.

Gość agacia jojojo
Ładny retusz ;)

Gość szkodaze nie masz
powodow zeby w ten sam sposob zaprezentowac z duma swojej twarzy, reszty figury albo intelektu. ciesz sie z cyckow-poki nie opadly-jak poleca-zostanie ytlko nicosc.....

Gość
Wcale nie sa takie rewelacyjne, masz je niesymetryczne i w dodatku sutki \"patrzą\" w różne strony :O

Gość kobieto ja
mam 70A,więc nie mow mi,że masz małe piersi...

Gość xeichv
blle cycochy... blle baba

Gość aqlelejaaa
TY MASZ A A JA MAM 75 B NO TO TROCHE WIĘKSZE OD TWOICH!!!!!! POD BIUSTEM MAM DOKLADNIE 74 CM A W BIUSCIE 87 CM WIEC TO B MISKA !!!!!!!!

Gość kobieto ja
TROCHĘ-w tym wypadku akurat robi wielką różnicę,wiem jaką bo sama kiedyś miałam B

Gość xeichv
prawa bardziej opada i jest mniejsza

Gość to idealne piersi wg mnie
gdyby byly większe to mniam mniam..zazdroszcze ci autorko!!!!!!!!a te co pisza ze są brzydkie to są smieszne bo same maja pewno brzydkie.

Gość lol 77
a ja uwazam ze fajne :)

Gość alez to interesujace
a mnie gowno obchodza wasze cycki. zrob cos z rozstepami

Nie no brzydkie na pewno nie są....ale czy masz w sobie coś jeszcze z czego możesz być dumna, czy to juz wszystko :D

Gość ..Mili..
Czy wy zawsze musicie sie czegoś uczepić?! moim zdaniem autorka ma bardzo ładne piersi!

Gość cotojest
oj ladne piersiatka, przestancie sie juz tu doszukiwac. co to konkurs kto znajdzie wiecej wad? najpierw sami ludziom dosrywacie, a potem sie dziwicie, ze laski maja kompleksy. dziewczyna zadowolona ze swoich piersi i bardzo dobrze i bardzo slusznie

Gość HAHAAHAHAHA
TE PIERSI UDOWADNIAJĄ ZE NAWET MISECZKA B I MALY BIUST MOZE BYC LADNY.

Gość mój facet
też mi mówi,ze lepszych od moich nie widział,ale nie mam potrzeby dzielenia się ich widokiem z innymi :)

jesli chciałaś pokaząć pawdziwą urodę twoich piersi to na pierwszem zdjęciu nie powinnaś kombinowac z rękami bo w ten sposób napinasz mięśnie i podnosisz piersi do góry

jakie te dziewczyny sa puste,nic tylko cycki i cycki,ocencie to i ocencie tamto,a za grosz krytyki nie przyjma!dobrze ktos powiedzial,ciesz sie dopoki mozesz,bo pozniej pusta lalka zostanie z cyckami do pepka;-)

Gość cotojest
ja pierdziele, nrod malkontetow i zazdrosnikow i psow ogrodnika. ludzie! popatrzcie co Wy robicie. popatrzcie ile w was jadu. tacy wszyscy idealni jetescie? ze tak wam latwo krytyka przychodzi? wszystko na nie, wszystko zle, kazdy ma wszystko brzydkie. moze dziewczyna ma ladna buzie, moze dziewczyna jest inteligentna, moze walczy z kompleksami i w ten sposob probuje sie jakos podbudowac, czy wy od razu musicie kazdego zbesztac? WSTYD !!!!! smutni, zazdrosni, zawistni ludzie w tym kraju, nic dziwnego, ze tak funkcjonuje jak funkcjonuje. sami go tworzymy

Masz śliczne piersi! Osoby, które je kryrykują maja chyba bielmo na oczach. Poza tym, dlaczego od razu zakładacie, że poza ładnym biustem, autorka nie ma nic do zaoferowania. Można mieć super piersi i mądrą głowę.

Gość GHUGHJNGNHJ
ALE TE PIERSI SĄ ZA MALE..

Gość Ja chciałabym
Całkiem ładne, chociaż ja mam C i są jeszcze ładniejsze.

Gość
A co ma wspólnego ocena wyglądu cycków z sytuacją w kraju? :D Śmieszny jesteś :D Jak już jakaś mądra panna pokazuje jakie to ma niby sliczne piersi to piszemy swoje zdanie, po co ściemniać że sa cudowne skoro widziałam ładniejsze? Zresztą ona już tyle razy wklejała zdjęcie swojego biustu, że nie chodzi jej raczej o podbudowanie się a o pławienie w komplementach :O