Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdf

PORÓD TO NAJGORSZA RZECZ NA SWIECIE!!SAME ZOBACZCIE

Polecane posty

Gość powiem wam szczerze
ze ja tego nie chce 😭 moze moj facet urodzi ;)

Gość smutno mi ze kobiety
tak cierpią :(:(

Gość tylko ze taki
okruszek wynagradza to cierpienie :)

Gość mnie też
:-(

Gość a mnie wkurwia to że to
kobiety muszą tak cierpieć😡Faceci bardziej sobie zasłużyli na taką męczarnię!Przecież całe zło tego świata jest właśnie przez nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facet nie rodzi
i tu ma sie fajnie :) ale tez traci - bo nie jest mu dane by pod sercem nosil malenstwo i cieszyl sie 9 miesiacami zupelnej jednosci z malutka osobka :)

Gość sdihdufh
zryte łby macie

Gość no własnie ja teznie widze
porazka

Gość jenniferka
o k u r w a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja dziekuje, chyba jednak szybko sie na dziecko ne zdecyduje

Porod niby normalna rzecz, ale dziwie sie, ze te kobiety pozwoliy sie tak fotografowac i umiescic te zdjecia w internecie-to raz, a dwa W ZYCIU nie pozwolilabym aby moj maz ogladal mnie w takim stanie od frontu... ze mna przy porodzie tak, ale ZA!! glowa...

Gość fuuuuuu
Kobiety w ciazy sa oblesne, popatrzcie na te obwisle doje z wielkimi obrzydliwymi brodawkami, FUUUUJ...do tego rozstepy i ten porod masakra...tragedia normalnie...

Gość dddddddde
o kurw a............ fuuuj ;/

Gość disizmi
dobrze, ze to ktos tu umiesci, przynajmniej wszyscy widza, jak jest na prawde. porodowi - NIE! w zyciu nie dam sie na takie skatowanie! i jaka ta pochwa musi byc rozlazla po porodzie, pewnie pakuje sie jak w worek na bulwy... :/

Gość disizmi
no normalnie rzygac sie chce od patrzenia na to. moge ogladac zdjecia trupow porozrzucanych w kawalkach, we flakach i we kriw na drogach i to mnie nie rusza, ale zdjecia glowy dziecka wychodzacej przez pochwe, to juz masakryczny widok!

Gość TWARZMA TYLKO CHUDĄ A
ja niemoge ..to straszne ..jakie obleśne..one wygladaja tak ze na miejscu męzów bym sie rozwiodla i wiecej do łozka nie poszla z taka babą

Gość prawde mowiaca
jestem dorosla kobieta, ale uwazam ze trzeba byc zboczonym jak oni zeby na cos takiego pozwolic, poza tym bardzo oblesnie wyglada jej c*pa, jak mozna sobie czegos takiego nie zgolic chociaz po czesci!!!!, ochyctwo! po za tym obecnosc dzieci wcale nie koniecznie jest taka cudowna bo nie mozna wiedziec jak takie male dziecko zareaguje na takie widoki , moze doznac szoku na cale zycie ! TO JEST CYRK WIELKI!

Gość Fotki z Izby Wytrzezwien
sa o wiele , wiele obrzydliwsze ! Wiec nie panikujta !

Gość ja mam male pytanie
do tych co rodzily.czy kobieta podczas porodu moze mniec jakas koszulke nalozona na siebie, czy mam byc cala gola.

Gość ecinka-e
pewnie ze rodzi sie w koszuli tylko zadarta od dolu ! mniie to nie zrazilo ,2 razy rodzilam ale w zyciu bym sie nie zgodzila na zdjecia z tego wydarzenia a juz w necie ,szok!

Gość freferf
biedne obrzydzone dzieci niech ida juz spac jest po dobranocce porod to jest samo zycie sparwa tak naturalna jak załatwianie optrzeb fizjologicznych gdyby ktos tu dał teraz zdejcia kobiety ktora sr.a bylybyscie bardziej obrzydzone jelsi ejst sie lekarzem /poloznikiem jest to normalne poporstu jesli ktos nei przywykl do tego / nie dojrzal to tak reaguje tak urodizlysmy sie wszyscy ..... porod to 'tylko' kilka godizn bolu podczas ktorych nie mysli sie jak si ewyglada tylko o tym abyto sie juz skonczylo..... faktem ejst ze to kobieta cierpi kobiecie ciaz aniszczy ciało ale poswieca to wsyztsko by powolac na swiat nwoe zycie dlatego nalezy nam sie WIELKI SZACUNEK

jestem w szoku ,ze dzieciaki w tym braly udzial ,ze mama byla nago wogole rodzic sie powinno w szpitalu a nie w domu ,nie czulabym sie komfortowo w swoim lozku juz po fakcie,ta kobieta patrzyla na krew na lozku po urodzeniu lozyska,bleee! zle by mi sie moglo kojarzyc ,lozko jest dla mnie miejscem intymnym kojarzy mi sie z relaksem ,odpoczynkiem i seksem!:D a jaki dyskomfort dla poloznej ktora w nienaturalnych pozach wygina sie przy odbieraniu porodu musi na kleczkach byc

zegarek na rece osoby odbieraacej porod......:P w szpitalu byloby to niedopuszczalne!no siok!

Gość Tatiana345
To jest ochyda!!! ble

Gość dzena11
tylko ze ja siedze na kibelku sama, bez obecnosci meza czy kamer i nie twierdze, ze ta czynnosc jest piekna.

Gość A fotki z Wytrzezwialki
widzielscie ? To jest dopiero siok !

Gość Jolka.
Ble wlasnie mialam jesc kolacje !