Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmi w normie

mam jej po dziurki w nosie - dody

Polecane posty

Gość bmi w normie

juz mam dosc tych tytulow w necie na kazdej stronie typu doda z radziem doda z radziem sie rochodza doda z radziem znowu razem doda z radziem jednak osobno, i jeszcze teraz ten jej najnowszy teledysk- poprostu KUREWSKI bo inaczej nei da sie tego okreslic, i nic dziwnego ze jest najbardziej lubiana woalistka no wlasnie wsrod nastolaktkow, bo kto narmalny bedzie interesowal sie kims kto umie tylko latac z gola dupa i nic wiecej i z tymi sztucznymi cyckami na wierzchu kiedys ja lubilam i to bardzo ale teraz... zal mi jej

Gość bmi w normie
jak widac po zainteresowaniu tym tematem doda budzi juz coraz wieksza obojetnosc

Gość wg mnie...
mnie ostatnio wkurzylo to, ze ta zdzira jest nawet na stronach z grami dla dzieci!!! akurat moja siostrzenica chciala sobie pograc w jakies gry dla dzieci, i na wszystkich stronach byly zdjecia dody, poprzerabiane w photoshopie oczywiscie, bo przeciż doda normalnie ejst taka brzydka, ze az strach. nie wiem po co dają foty tego kurwiska nawet na takich stronach! szok

Dzieci ją lubią, bo ona zachwuje się jak dziecko,i ten jej śmiech,niczym z domu dla obłąkanych.

Gość bmi w normie
najgorsze jest to ze te dzieci biora z niej przyklad dla nich ona jest idolka i one chca byc takie jak ona , i to jest najgorsze bo akurat doda nei jest zbyt dobrym przykladem do nasladowania

Gość bmi w normie
najgorsze jest to ze te dzieci biora z niej przyklad dla nich ona jest idolka i one chca byc takie jak ona , i to jest najgorsze bo akurat doda nei jest zbyt dobrym przykladem do nasladowania

Gość bmi w normie
mozna przypuszczac ze niedlugo takich dod przybedzedzie, bo te wsyztskie nastolatki teraz sie nia zachwycajace w koncu stana sie takie jak ona

Wulgarna jest to prawda,niestety ta jej ordynarność odejmuje jej urodę.

Gość betaappp
a kobiety tlyko wiecznie narzekaja i zazdroszcza, doda tak cie wkurwia ale chcesz o niej pisac z innymi kafeteriuszami. jak czytam czasem komentarze kobiet to az mi sie chce wymiotowac, wszystkie inne kobiety sa paskudne, ta ma duzo tapety ta ma krzywe nogi ta jak wyszla na zdjeciu, tama duzy nps i jest w ogole glupia itp. spojrzcie na siebie a potem oceniajcie!

Gość betaappp
Bo ja caly czas patrzę na siebie i widzę jaka jestem brzydka. Dodzie do pięt nie sięgam. ona co prawda też jest paskudna, ale ja to już lepiej nie mówić, totalna porażka :o

Gość prosze bb
http://muzyka.onet.pl/1,202,8,32617288,88588142,3972960,0,forum.html SA JAKIES GRANICE INTYMNOSCI I WOGLE PRZYZWOITOSCI ale nei dla dody nie sadze zeby to byl teledysk ktory moga ogladac 14 letnie dzieci

Gość bmi w normie
doda zachowuje sie jak kurwa i inaczej tego nie okresle bo iinaczejs ie nie da

Chyba nie ma paskudniejszej baby od niej.Śmiech jej przypomina ryczenie krowy.

Gość betaappp
pasudniejszej? a twoim zdaniem ona ejst brzydka? ma swietna figure a tego raczej sobie nie powiekszyla ani nie zmniejszyla, ma zgrabne nogi , i z twarzy tez jest bardzo ladna i nie potrzebnie tak duzo ise maluje

Gość bmi w normie
ma kase to wyglada nawet z kaczynskiej pani marii mozna by zrobic niezla laske jakby tylko ona tego chciala ale nei chce

Gość Tymcio
hahahaah świetną figurę :D :D figura jak babochłop, zero wcięcia w talii, wielkie silkonowe balony, bez których wyglądałaby w ogóle jak facet. do tego szeroka męska gęba. no po prostu piękność!!!!

Gość betaappp
to ze sobie powiekszyla cycki to nie znaczy ze ma brzydka figure, bo nogi to ma bardzo zgrabne zadnych iksow itp, ciekawe jakie wy macie figury drogie panie na pewno lepsze niz doda:)

Telewizja potrafi klamać,upiększyć kogoś,kto jest brzydki.Cuda,cuda.Ona cuchnie i się poci czymś śmierdzącym.A ja nie.Jestem wega.