Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiek na stracenie cnoty

w jakim wieku najwcześniej stracić dziewictwo?

Polecane posty

chodzi mi o to ze co on ktory jej nie chce mysli o facecie ktory robi to samo co kobieta, czyli sypia prawie z kazda i przestal byc prawiczkiem w wieku 15 lat... bo kobieta to bee i najlepiej taka zlinczowac a facet cacy... on ktory jej nie chce ja prosze o obiektywna wypowiedz a nie pod katem atrakcyjnosci!

Gość agda hristi
hehehe medycyna idzie do przodu i teraz błonę można sobie wielokrotnie rekonstruować, a prawdziwą porządną, wartościową dziewczynę poznasz tylko po charakterze, bo tu nie da się zataić, zmienić, oszukać :-)

zreszta dla mnie to ten koles jest pojebany i skreslony( on ktory jej nie chce) jak poznaje ze dziewczyna jest dziewica? po pierwszym spotkaniu pyta i jak sie okazuje ze dziewczyna nie jest dziewica to spadaj? a co jesli bardzo dziewczyne lubi, bo jest np kulturalna, mila, kolezenska, itp a tu sie nagle okazuje ze spala z chlopakiem z ktorym byla kilka lat a pozniej zwiazek sie rozsypal? powiedz do niej spadaj bo jest nieczysta, bo jest glupia, zle sie prowadzi itp? tylko smiac sie i nic wiecej....

Gość agda hristi
z błoną można się rozstać w moment, a charakter i światopogląd zostaje. ale to już indywidualny wybór - czy szukać dziewczyny przede wszystkim mądrej i wartościowej, czy choćby wrednej, pustej chamki, oby tylko miała błone... ja się po prostu z tego czasami śmieję :-)

wiesz mozna sie smiac i mozna tez plakac... widac on ktory jej nie chce spierdolil stad bo jednak widzi jak jest... blona nie jest wyznacznikiem kobiecosci, pogladaow na swiat, wartosci ktorych sie trzymamy, itp... ale dla on.. to wlasnie bloda jest wyznacznikiem wszystkiego

Gość agda hristi
a mi tam wszystko jedno, niech sobie chłopak znajdzie taką dziewicę i bedzie "szczęśliwy" :-) nie moja sprawa i nie mój problem. jednak jeśli o opinię prosiłby mnie dobry przyjaciel, radziłabym pochopnie nie oceniać wartości kobiet i szukać takiej z odpowiednim charakterem, a nie koniecznie błoną dziewiczą, bo sama jestem kobietą, mam dużo koleżanek i wiem, jak jest i jakie pozory dot. dziewczyn mylą hehehe

Gość On który jej nie chce
Nie mam nastoletnich koleżanek. I nie wymagam dziewictwa od kobiet. Zresztą spotykam się z dorosłymi kobietami, a nie z małolatami. A jakbym miał kaprys szukania małolaty, to napewno pod kątem, że młoda dziewczyna powinna być dziewicą. Ale w przypadku dorosłych kobiet to nie ma znaczenia. Ważne żeby nie miały za dużo partnerów, nie znały smaku przygodnego sexu i nie chodziły z facetem zbyt szybko do łóżka. W przypadku koleżanek/kolegów mam w nosie jakie kto to prowadzi życie seksualne. Bujnego życia seksualnego nie tolerują jedynie w przypadku potencjalnej partnerki. Ale nie wymagam od niej dziewictwa

ja swoje a ty swoje... chlopie ty nie umiesz czytac!! kurwa ide stad bo mnie denerwujesz a bez sensu sie denerwowac przez takie cos jak ty.... kurwa blona oceniasz mloda dziewczyne.... no nie moge... pojebany jestes i tyle

Bo nie chciałbym dziewczyny, co straciła cnotę w wieku 14 lat

Zresztą pisałem już jak wyobrażam sobie porządna, dobrze ułożoną 20-latkę o nienagannych manierach, z dobrego domu

wow, nie wiedziałam, że się tak rozpiszecie:) dzięki wszystkim za odpowiedzi, wyrażenie swojego zdania...i tak zrobię jak będę chciała, jak poczuję, ze kocham tak mocno swojego chłopaka, że moge mu się oddać...i niekoniecznie muszę mieć wtedy 30 lat...helloł? może mam jeszcze zostać zakonnicą;p ale jeśli dziewczyna ma potencjalnie tracić dziewictwo w wieku ponad 20 lat, to i tyczy się to chłopaków, no nie? no chyba że 20 letnia kobieta będzie uprawiać sex z nastolatkiem;] pozdrawiam;)

Gość do zobaczenia za 9 mcy
na innm topiku "jestem samotną matką"

no ale chyba każdy wie, że trzeba się zabezpieczyć, Wy tu od razu o ciąży...;p

Gość do agda hristi
i jakbys nie stracila tej cnoty w wieku 17 lat to przynajmniej moglabys ofiarowac dziewictwo facetow z ktorym teraz jestes i on bylby pierwszym dla ciebie

Gość klara003
hmm... właściwie to i tak większa ilość na świecie dziewczyn to nie dziewice..:) prawda? Ja np straciłam szybko dziewictwo z moim chłopakiem.. który mnie szanuje i uważa za kogoś porządnego i został przy mnie i jestem już z nim 5 lat ..:) Więc zależy też dla jakiego chłopaka można zaufać..:)

--> on który jej nie chce A jakim Ty cudem kochany sprawdzasz przeszłość seksualną dziewczyny? Ok, jeśli krwawi, to dziewica. A jak nie krwawi? Może dziewica bez błony? A jak sprawdzasz czy spełnia Twoje kryteria, czyli czy nie miałą więcej niż 2 partnerów albo przygodnego seksu??? masz takie kwestionariusze z pytaniami czy wykrywacz kłamstw? :)

Matko, ja mam 18 lat, od roku stałego chłopaka (i tak prawdopodobnie juz zostanie, a raczej na pewno :) ) i ciagle rozważam, czy jstem gotowa na \"pierwszy raz\".... A 15-latka juz o tym mysli :O. Chcąc się seksić najpierw pomysl, czy jesteś gotowa na dzidziusia.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja uważam że: *po pierwsze:sex przed ślubem to dla mnie zachowanie jak u pronstytutki *po drugie: błonę dziewiczą można przerwać na wiele sposobów i wcale nie musi to być sex, moze to byc czynne uprawianie sportu. np. ja nie spałam z chłopakiem i niejestem pewna czy posiadam błonę dziewicza nie naderwaną bo uprawiam sport i kiedys strasznie mnie zabolalo i pozniej krew mi leciala *po trzecie: są ludzie którzy się masturbują i wten sposób też można przerwać błonę dziewicza *dla mnie dziewictwo jest nie tylko tym czy posiadam błone tylko czy czuje tą taką wewnetrzna czystość i mam nadzieje że dotrzymam jej do ślubu, bo wtedy bede pewna ze chlopak nie jest ze mną tylko dla tego żę chce mnie przelecieć tylko naprawdę mnie kocha * a jeśli dziewczyny będą sie puszczać na prawo i lewo to później chłopcy mogą ich nie chcieć bo skąd mogą wiedziec ze jak on z nią jest to ona nie śpi z innymi facetami a zreszta ostatnio przeczytalam ze jesli spie z chlopakiem to rownoczesnie śpie z poprzednimi jego dziewczynami... i nigdy niewiem napewno czy one nie były zarazone jakąś choroba..;/ ale to tylkoo moje zdanie

Gość do aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mądra z Ciebie dziewczyna

Gość Wiktoriiiaaa
Moim zdaniem powinnas jeszcze poczekac bo jesli Cie naprawde kocha to poczeka.Ja mialam tez w twoim wieku chlopaka i do dzis jestesmy razem czekal na mnie 2 lata:) ale jesli wiesz ze jestes juz na to gotowa to twoja sprawa,ale dobrze sie zabezpieczcie:)

Gość karutenka
Moim zadniem jest tu duzo racji...naprawde dziewczyny powiny sie szanowac;)Ja mam 14 lat i co mam dobrego kumpla,normalnie niewiem czy znim chodze czy jestesmy tylko przyjaciolmi;)I co mam wladowac sie znim do luzka...beznadzejna spawa;P Podoba mi sie on strasznie nwet niewiem czy go czesm nie kocham!ale bez jaj w tym wieku to przesada;/moim zdaniem mozna bybylo upawiac w wieku 18 lat.Jestes pelnoletnia/pelnoletni spadwaja wszytskie obowiazki na ciebie;PJestes wtedy dojrzalsza i bedziesz ianzcej patrzyc na swiat.A teraz niezdajesz sobie sprawy jakie moga byc konekfencje HELOOO plen luz;)

Gość mmrrrryyyy
aaaaaaaaa, a jak nie wyjdziesz za mąż?? oczywiście źle Ci nie życzę.. ale róznie w życiu bywa. to koło 30-stki, moze zacząć byc ciążko. A 30-letnie dziewice już nie mają wzięcia. pozdr

Gość madzia16
najlepiej uprawiać sex w wieku 16 lat

Gość przerwa miedzy pośIadkami 90
ja zostanę dziewicą konserwowaną :(

Gość w noc poslubna

Gość w noc poslubna

a ja stracilam cnote wlasnie w wieku 15 lat ale bylam pijana wiec dokladnie nie pamietam:P tak mi sie spodobalo ze teraz mam 19 i mialam juz wielu partnerow.dziewczyno wez mu daj czas ucieka:)

oj nie ladnie .autorko wyszalej siezeby pozniej sie nie puszczac.ja dajeteraz a jak misie znudzi zostane przykladna zona:)

Gość do niunia12
a ktory porzadny chlopak bedzie chcial dziewczyne co miala wielu partnerow?