Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

powiem tak w pustyni i w puszczy film byl beznadziejny za to ksiazk ciekawa po ominieciu wszystkich opisow przyrody heheheheh

weeeeeeeeeeeeeeeee :D znam te piosenke, hyhyhy.... ale nie ma tojak Myslovitz. Inaczej odbieram słowa piosenki gdy słucham a inaczej gdy słucham i oglądam viedo. Też tak macie ? Dla mnie to mega różnica :)

taaaaaa takie nocny marek ze o 22.00 kleja mi sie oczy zreszta to dla tego ze mam dziecko i przez 1,5 roku byly bezsenne noce:)tzn spalam po 1,5 godziny.... dopiero od pol roku w miare spimy bo i tak czasme sie budzi ten skrzat

to jest grzeczne dziecko i umie sie zajac soba:) czasem mam taki dzien przy kompie a potem jedziemy do babci i bawimy sie razem:0

pochwale sie:) pomylam gary... podlogi... wyprasowalam pranie... i mam zamiar umyc wanne leń uspiony na troszke:)

halo kobiety, dopiero teraz znalazłam topic. Padam na twarz po calaneticsie :O Jeszcze tan mój chłop mnie wkurzył, normalnie do końca życia mi się nie odpłaci za to co dla niego robie... Za kare będzie się musiał ze mną ożenić! Już mu o tym powiedziałam :classic_cool: