Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

poszę Was bardzo moje drogie :D Ide wymoczyć zadek :classic_cool: Jakby co to do jutra ;) 🌻 trzymajcie się niewiasty ;)

🌻 witam ranne ptaszki. Ale miałam noc :O Co chwile się budziłam. Dalej mam lenia, ale niestety dziś nie mogę sobie zrobić dnia nic nierobienia ;)

witam:0 ja poprasowalam o 22.00 hehehe i troszke posprztalam:) z rana tez jeszcze ogarnelam mieszkanko dalszy ciag jak wroce ze spacerku:) na ktory sie wybieram tak ok za godzine...... moje dziecko mialo nad ranem koszmary i mowil przez sen dudi kotek :) ( znaczy drugi kotek).........rzucal sie z 15 mini nie dalo sie go uspokoic!!!!!!!!!!!

🖐️ tragediaaaa Moja mała bratanica kiedyś przez sen wołała \"mamusiu nie jedz tyle\" ;) Dzieciaki są rozkoszne ;)

no to niezle:) ktos musial mamie mowic ze za duzo je i dziecko myslalo ze cos jej sie moze od tego stac:) moj penie w snie gonil koty bardzo lubi sie bawic ze swoim kotem Leonem:)

a Wy to na urlopach się byczycie czy wolne od szkoły? :D Ja dzisiaj planuje wybrać się do sklepu po rolki, bo mam nieodpartą pokusę pojeżdżenia na rolkach, albo w rolkach :) I będę się syzkowała, znaczy się pakowała, bo czeka mnie dzisiaj podróż do Krakowa :D na całe 5 dni.

stopko- szybko do nas wracaj chyba ze bedziesz miala tam mozliwosc korzystac neta wiec prosze sie tu zglosic:)

Stopko ja jestem w pracy i cięzko pracuje :classic_cool: ;) Zazdroszcę Ci wyjazdu ;) Ja niedługo też wyjeżdżam na tydzień do mojego mężczyzny, ale to niestety nie do końca urlop wypoczynkowy, bo jedziemy na wesele ;) Mam nadzieje, że jemu uda się równiez załatwić urlop i wtedy będziemy mieli więcej czasu dla siebie ;)

dzis lepiej jakos wiecej mam sil:) zaraz wybiore sie na spacer:) chyba mnie nie wywieje:classic_cool:rozkrecam sie wiec len zostal usiszony huraaaaaaaaaaa ale to pewnie na chwilke...... a ty??

To super :) A ja ? nie wiem...wyspałam się ale nie posłam do roboty (miałam jechac i zbierać borówki) ale jak jest tak gorąco to sie nie chce poza tym nie wstałam rano przed 6, hyhyhy albo i jeszcze wczesniej. Poki co to mam sie dobrze, zjadłam przed chwilą śniadanie, umyłam się. Trzeba doprowadzić się do stanu dziennego, hyhyhy... a później ? Nie wiem :) U mnie gorąco a u Ciebie jak ? Skąd ten wiatr ?

A ja się mam dziś dobrze ;) Choć rano czułam się niewyspana. Mam dzis dość roboty w pracy więc i jakoś inaczej czas leci i nastawienie do życia też inne ;) Marylin i cóż ten Twój M Ci powiedział, co? :D