Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham_cie_Mariusz

moja zakazana milosc do zonatego

Polecane posty

Gość chyba rzeczywiście w Waszym
przypadku trzeba zastosować metodę ostrego cięcia. cierpieć tak czy owak będziecie. u mnie sytuacja jest inna, bo - mimo iż kocham żonatego - to jednak nigdy dojdzie do seksu, wszystko pozostanie na poziomie platonicznym - a nasze spotkania nie wiążą się z czyimkolwiek cierpieniem. a może być piękna przyjaźń. oby.

Gość kocham_cie_Mariusz
gdyby teraz zostala przyjazn, pewnie bylabym szczesliwa, ze choc tyle jest, a z drugiej strony cierpiala, to jest bledne kolo i nic wiecej, ale jak narazie nie umiem sie z tego wyleczyc.

Gość to we mnie masz osobę
trzymającą kciuki za Ciebie.🌻

Gość kocham_cie_Mariusz
marzena ja tez ostatni weekend pilam, za ten smutek. mysle ze wlasnie czas leczy, czesto nowa milosc gasi ta stara, mam nadzieje, ze spotkam takiego ktory mnie z pana Mariusza wyleczy.

Gość esceven
faceci sa tak cholernie schematyczni i nieskomplikowani, a kobiety nadal daja sie nabierac na ich gierki. A moze po prostu chca sie nabierac??

Gość kocham_cie_Mariusz
z facetami zle, bez facetow jeszcze gorzej ;) najgorsze jest jeszcze to, ze ja czesto porownuje facetow do niego, doszukuje sie jego cech w innych, a to tez bledne...

Gość a dziwisz się
przecież poznałaś Twój ideał. :)

Gość kocham_cie_Mariusz
kiedys minie, moze za rok, moze dwa ;)

Gość chwyta za serce
Minie :) A ja Ci będzie źle to pisz. Będziemy Cię wspierać :)

Gość chwyta za serce
🌼 od koleżanek żebyś się uśmiechnęła :)

Gość kocham_cie_Mariusz
dzieki, choc niekiedy pisalyscie ostro to i tak dziekuje za wszystkie slowa ;)

No właśnie dlaczego dajemy się nabierać czy rzeczywiście jesteśmy na tyle głupie czy na tyle chcemy być nabierane. Uważam jedno każda kobieta da sobie radę bez mężczyzny. Potrafimy wszystko i wcale aż nie jesteśmy takimi sierotami żeby sobie nie dawać bez nich rady.

Gość kocham_cie_Mariusz
narazie to plakac mi sie chce ;(

Gość kocham_cie_Mariusz
nie chce zyc, znowu mi serce peka, tak samo jak rok temu, pol roku tak i teraz, czuje taka pustke i bezradnosc, mam ochote zapic sie na smierc :(

Gość chwyta za serce
Hej ... nos do góry. Popłakać możesz, ale po co się zapijać i to jeszcze na śmierć. Pomyśl sobie, że to Ty mogłabyś być na miejscu żony, a Mariuszek kombinowałby jak tu się urwać na spotkanie z ..... Jutro też jest dzień, a Ty jesteś wspaniałą cudowną kobietą zasługującą na mężczyznę, który będzie kochał tylko Ciebie. Mężczyznę, który będzie chciał być z Tobą, będzie za Tobą tęsknił i zabiegał o każde spotkanie. Pamiętaj każda miłość jest pierwsza .... ta następna też taka będzie :)

Gość jestem druga w tym klubie
-> kocham_cie_Mariusz Lepiej daj sobie dziewczyno z Nim spokój. Mówię, to z dobrego serca. Sama przeżyłam "coś" ( "coś", bo romansem tego nazwać nie można) z żonatym panem o pięknie brzmiącym imieniu Mariusz. Posłuchaj mnie, lepiej bierz nogi za pas, póki jeszcze doszczętnie nie zniszczyło Cię , to "zabronione" uczucie. Pozdrawiam serdecznie. Trzymaj się.

Gość kocham_cie_Mariusz
Zabronione, tylko dlaczego :( Podobno nic nie jest niemozliwe :( Staram sie nie myslec, ale mi naprawde zalezy i oddalabym wszystko by byc z tym czlowiekiem...az sie znowu przed chwila poryczalam ;(

Gość kocham_cie_Mariusz
zniszczylo mnie, oj zniszczylo, dokladnie rok temu wszystko sie zaczelo, tylko po co :(

A dlatego zabronione,bo przynosi tylko ból i rozgoryczenie. Nie sądzę by ten pan byłby zdolny kiedykolwiek zostawić dla Ciebie żonę i dzieci.Więc po co Ci cierpieć??? Uwierz mi, radzę z dobrego serca. Sama wylałam hetktolitry łez przez pewnego Mariusza i nie chciałabym, by z Tobą było podobnie.

Gość kocham_cie_Mariusz
Ja juz zdazylam wylac przez Mariusza w ciagu roku cale morze, wiec wiesz.. i pewnie jeszcze nie jedno wyleje. Moze to ten sam ? ;P

Taki "związek" bez przyszłości w gruncie rzeczy prowadzi nas do autodestrukcji.Zatem, by do tego nie dopuścić, trzeba w czas się wycofać i wszystko zakończyć.

Nie , myślę,że to nie ten sam. "Mój" ma inny kolor oczu ;))

Gość chwyta za serce
My dajemy spojrzenie z drugiej strony. Ty wybierasz. My pokazujemy możliwe scenariusze tej historii. Ty podejmujesz decyzję. Spójrz na wszystkie posty , które były dzisiaj napisane. Ile było takich, w których była wizja waszego szczęścia ? Sama widzisz. Radzimy Ci tak żebyś jeszcze bardziej później nie płaka. Żebyś w imię słowa "miłość" (brutalne, ale czytaj "chemia" ) nie zmarnowała sobie życia. A życie może być na prawdę piękne i nie zależy to od Mariusza tylko od Ciebie.

Gość kocham_cie_Mariusz
i nie z Katowic ? ;) wiesz z jednej strony mam ochote juz sie nie odezwac, ale boje sie ze bede chciala wykorzystac to ze jest "sam" jeszcze 2 tygodnie, boje sie ze jak nie wykorzystam bede zalowala, bo wiem ze zalowal ze teraz nie spotkalismy sie, a z drugiej strony wiem ze cholernie znowu zaboli gdy przyjdzie rozstanie. BLEDNE KOLO , boze pomoz :(

Gość kocham_cie_Mariusz
chwyta za serce dzieki za zainteresowanie, ja wiem ze ja patrze na to zupelnie inaczej pod wplywem emocji, uczuc, a wy na sucho... dlatego tak jest.

Gość chwyta za serce
I nie mój mąż ? ;) Z innej beczki. A on się do Ciebie odzywa? Czy tylko Ty do niego ?

Gość kocham_cie_Mariusz
no rok temu jak sie poznalismy to dazyl do spotkania, zaproponowal wyjazd, pisalismy itp w tym wiesz... moja kolezanka odezwala sie do jego przyjaciela (za moja namowa) zeby odkurzyc stare czasy - tak to mozna nazwac, no i umowilismy sie, a pozniej wieczorem tego samego dnia na imprezie, bylo jak za dawnych czasow. Ale nie bylo wymiany tel. jak zawsze pocalowal w czolo i pozegnal sie "do zobaczenia" :( pozniej znowu moja kumpela zadzwonila do jego przyjaciela, a jego kolega zawsze bardzo chetny na mile towarzystwo i wymyslili grila, on sie wachal, obawial ale w koncu nie przyszedl, podobno pozniej zalowal. i na tym stanelo.

Gość Lo maaaatko
1) wahać znaczenie: 1. rzadko: poruszać czymś lub poruszać się ruchem wahadłowym; 2. wahać się: a) poruszać się ruchem wahadłowym; kołysać się; b) nie móc podjąć jednoznacznej decyzji; c) zmieniać się w jakichś granicach; oscylować 2) Zycie kolem sie toczy,nie zabieraj dzieciom ojca , jesli chcesz byc szczesliwa :o

Gość kocham_cie_Mariusz
nie mogl podjac jednoznacznej decyzji :]

Gość przypadek1
my kobiety kierujemy sie sercem a mezczyzni to niestety tchorze jesli chodzi o podejmowanie trudnych zyciowych decyzji, bylam w posdobnej sytuacji, tyle tylko, ze on spedzal za mna prawie caly czas a zone widywal tylko raz na pol roku, od poczatku stawial sprawe jasno, nie ma szans na zostawienie zony i dziecka, z wielu roznych powodow, planowal nasza wspolna przyszlosc ale nie jako malzenstwo, az pewnego dnia ni z tego ni z owego dotarlo do mnie ze mimo tego jak bardzo go kocham tak naprawde nie ma dla nas przyszlosci, zaproponowalam tylko i wylacznie przyjazn (jest moja pokrewna dusza), nie mogl sie z tym pogodzic, musialam dac mu jasno do zrozumienia ze skoro mam zawsze byc ta druga to wole byc jego przyjaciolka, cierpialam ja i cierpial on, zmuszalismy sie do ograniczania kontaktow, az w koncu dotarlo do niego ze mowie powaznie. Nie jestem dumna z tego ze pokochalam zonatego mezczyzne ale jestem dumna z tego iz zdobylam sie na odwage aby zakonczyc ten zwiazek w kwestii damsko-meskiej, na zawsze pozostanie moja bratnia dusza, ale niestety byl za wielkim tchorzem zeby byc w pelni ze mna, i po czesci egoista nie dajc mi szansy na poznanie kogos z kim moglabym odnalezc szczescie.