Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham_cie_Mariusz

moja zakazana milosc do zonatego

Polecane posty

Gość jestem druga w tym klubie
Chory, ale zawsze- związek ;))

Gość kocham_cie_Mariusz
nie byl oparty na seksie, spotkalismy sie, raz pokochalismy , potem sie spotykalismy dalej :P

Gość Arecxzek
Pokochaliście się? Sorry, ale jak sie kogos kocha, to nie odstawia sie go na polke az do nastepnego wyjazdu żony :O

Gość Arecxzek
chyba, że to pokochaliśmy miało znaczyć pieprzenie. nazwij rzeczy po imieniu: przeleciał cie i tyle :)

Gość kocham_cie_Mariusz
on nie traktowal mnie jak panne na wakacje, z ktora spotykac sie bedzie co rok, jak zonka wyjedzie, on byl szczery od poczatku ze mna, nie owijal w bawelne, to tylko ja glupia cipa sie zakochalam :]

Gość chwyta za serce
A jednak podziwiam za zdolność utrzymania przy życiu topiku, który za zwyczaj gaśnie po dwóch godzinach. Ty mówisz , że kochasz, a cały tłum usiłuje Ci udowodnić, ze nie ma co kochać. A ja ci powiem inaczej niż wszyscy. Kochaj do woli do bólu, do zmarnowania życia. Wiesz na czym stoisz. On Ci powiedział otwarcie że żony nie zostawi. W czym więc problem? Chcesz żeby Cię przeleciał nawet jak sam nie bardzo wie czy chce. To idź daj się przelecieć. Jesteś duża dziewczynka i Ty decydujesz o własnej d.... Seks bez zobowiązań może być przyjemny. Tylko pamiętaj. BEZ ZOBOWIĄZAŃ

Gość chwyta za serce
To nie ma sensu :O Adios

Gość kocham_cie_Mariusz
nie wybrales mnie, zegnaj wiec, nie nie nie nie chce zyc jak cien... zdecydowalam, nie chce zyc jak cien, cierpiec bede ale godnosc swa zachowam .