Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szept wirtualności

Kącik Warszawianek i nie tylko

Polecane posty

Nelkafajnie, że pochlipałaś razem z nami przez moment.:D Szepcie, nie wiem w takim razie kto się skusi na Twoje kuszące ciasteczka? Kawa wyśmienita, dzięki, cmok.

zaglądam :) i nikogo nie ma :( rano kawę pochlipały i poleciały ;) może wieczorem będzie gwarniej:D a w piątek się spotykamy ?

Gość cholera ich wie

Gość Warszawianki i nie tylko
gdzie jesteście? Tak lubię te Wasze codzienne, pasjonujące opisy smaku i zapachu porannej kawy, że bez tego nie mogę się obudzić... Dalej, zaparzajcie.

Witam w pochmurny poranek :) Hm...może ktoś inny by zaparzył tą kawkę.. bo ja sie obudzic bez niej potrafię ;) Aczkolwiek funkcjonowac mniej. Ale nie ma to jak byc wygodnym, prawda >> warszawianki i nie tylko ? :P:P No dobra, kawa juz jest, bułka z serem również...Tylko towarzystwa brak. Anka ❤️...ja tam sie pisze na piątek, a reszta niech daje znać :) Spokojnego dnia dla wszystkich:) nawet cytruskom :):):)

Aniu, Szepcie 🖐️ Dziękuję z kawkę... i tak pewnie nie dam rady doczłapać do łazienki prysznica... :)

No cos Ty...jak nie dasz rady...chyba, że dziś masz wolne.... Choć...sama dzis ledwo się ściągnęłam z łóżka...mgła wokół...blleee. No cóż..poranki nie są ciekawe:(...ale ja juz po drugim kuku kawy czuję sie świetnie:)

Aniu, nic się nie stało, tylko... jakoś tak szaro i smutno i nic mi się nie chce i nic mi się nie chce i nic mi się nie chce i... :D

Mam nadzieję, że entuzjazm jest zaraźliwy. Tylko, jaką drogą to się przenosi... ? :D